Μονο με τα ιδιαιτερα σωζεσαι?? Με συγχωρεις αλλα εδω θα διαφωνησω καθετα!! Το αν θα κανεις ιδιαιτερα η ομαδικο μαθημα ειναι καθαρα στη φυση καθε παιδιου... Τωρα αν καποιος μπορει να αποδωσει καλυτερα κανοντας μονος του μαθημα αυτο ειναι δικο του θεμα, αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε και το οικονομικο!! Αν καποιος ειναι αποφασισμενος να πετυχει, τοτε πιστευω πως θα τα καταφερει οπως και να χει!! Εγω προσωπικα επελεξα να κανω μαθημα σε τμημα, και μαλιστα 10 ατομων, για πολλους και διαφορους λογους... Πρωτα απ'ολα τα λεφτα ηταν πολυ λιγοτερα, το τμημα αποτελουνταν απο μαθητες που εκαναν συστηματικη προσπαθεια και το σημαντικοτερο, απο τις αποριες των αλλων μαθαινα και γω!! Ειχαμε μια κοπελα στο τμημα, πραγματικο αστερι, 19618 εβγαλε τελικα, που ειχα τοσο ευστοχες αποριες και ερωτησεις, με αποτελεσμα να μας βοηθησει ολους αφανταστα... Ασε που μεσα σε μια ομαδα υπαρχει η αλληλουποστηριξη και ο υγιης ανταγωνισμος!! Και οσο γελοιο και αν ακουγεται, δε θα ντεχα να καθομαι ολη τη μερα στο σπιτι για να κανω μαθημα... Πηγαινοντας στο φροντιστηριο εκανα και τη βολτα μου!! Τελικα εβγαλα 18228 και για το διαβασμα που εριξα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...