Maria04
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria04 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 24 μηνύματα.

Η ιατρικη ή η οδοντιατρική ή η φαρμακευτική συνδυάζεται ευκολότερα με πρωταθλητισμό?(για το απθ)
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.132 μηνύματα.

Και οι δυο ειναι τεχνες της πολύς υλης και θελει χρονοΗ ιατρικη ή η οδοντιατρική ή η φαρμακευτική συνδυάζεται ευκολότερα με πρωταθλητισμό?(για το απθ)
ε και η φαρμακευτικη ειναι και πιο παλουκι..ειδικη και απειρη χημεια
Αν θελεις καθε μερα 4 ωρες για προπονηση και μετα υπνο απο την εξουθενωση πως να τις συνδυάσεις.
Maria04
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria04 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 24 μηνύματα.

Και οταν πηγαινα σχολειο πηγαινα καθε μερα συν διπλες προπονήσεις και φροντιστήρια δεν με φοβιζει το πολυ διαβασμα
Απλα δεν ξερω σε ποια θα ειναι πιο ευκολο να αναπληρωσω εργαστηρια και να δικαιολογήσω απουσιες
Απλα δεν ξερω σε ποια θα ειναι πιο ευκολο να αναπληρωσω εργαστηρια και να δικαιολογήσω απουσιες
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.132 μηνύματα.

Δεν ειμαι ειδικος στο θεμα των αθλητων αλλα εχω την εντυπωση οτι δικαιολογηση απουσιων απο εργαστηρια δεν παιζει.Και οταν πηγαινα σχολειο πηγαινα καθε μερα συν διπλες προπονήσεις και φροντιστήρια δεν με φοβιζει το πολυ διαβασμα
20% απουσιες επι των ασκησεων ...και απο ειδους απουσιας να ειναι σε κοβουν..
Την πιο σωστη απαντηση θα στην δωσει ο υπεύθυνος του εργαστηριου.
Τα στραβα ματια τα κανανε στο λυκειο..στο πανεπιστημιο δεν μπορουν να σου δωσουν πτυχιο ως γιατρο λειψής παρακολουθησης.
Λεω τωρα εγω.
Εχουμε βεβαια παραδειγμτα πολιτικων που πηραν πτυχιο λογω κομματος αλλα τιμιως δεν εξασκησαν την ιατρικη.
Εσυ ομως δεν εισαι που κομματος, εισαι ενα βιονικό κοριτσι και την ιατρικη θα την εξασκησεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...