Πρώτα από όλα χαλάρωσε λιγάκι...
Δεν έκανα παράθεση στο κείμενο σου διότι προφάνως δεν απάντησα σε εσένα αλλα κατέθεσα την άποψη μου σε ένα θέμα.
Επί του πρακτέου, ΞΑΝΑΛΕΩ δεν γνωρίζω τι παίζει με το ΗΜΜΥ γι'αυτό και δεν τοποθετούμαι απόλυτα... Να φανταστώ εσύ έβγαλες και τα 6 χρόνια και κατάλαβες οτι η ιατρική θέλει παπαγαλία,έτσι; Απο εμπειρία σου λέω ,λοιπόν, ότι σε ένα βαθμό είναι απαραίτητη , ωστόσο ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ! Αν θες την γνώμη μου κότσια θέλει, γιατί σου βγαίνει η πίστη για να μπεις στη σχολή και το ίδιο συμβαίνει για να πάρεις πτυχίο... Πέρα απ'αυτό, θέλει και μπόλικο χρήμα απο πίσω, 6 χρόνια + πόσα άλλα έξοδα μέσα στη σχολή (για επιπλέον βιβλία που δεν σου παρέχονται απο τον εύδοξο κλπ) που από ότι ξέρω δεν υπάρχουν αλλού.
Έφτυσα αίμα για να μπω στη σχολή , οπότε κανένα δικαίωμα δεν έχεις να λες πως μιλάω εκ του ασφαλούς. Αν ήμουν βιολογικό δεν θα είχα την ίδια άποψη???? Τι φάση; Το βιολογικό δεν είναι σχολή; Ή είναι μέσα στην κατατάξη στο μυαλό σου απο τις υποδέεστερες σχολές; Έλεος , απο κάτι τέτοιες απόψεις πήγαζουν οι ανισότητες και μπαίνουν παιδιά σε σχολές μόνο και μόνο για να πουλάνε ''μούρη''...
Ξεχνω όλα τα παράπανω και αν θες αν σου απαντήσω στην ερώτηση σου αυτή τη φορά, εγώ θα διάλεγα ιατρική διότι από θέμα αποκατάστασης πιστεύω είναι λίγο καλύτερα απο το ΗΜΜΥ. Εννοώ πως ένας ιατρός μπορεί να βρει μια καλή θέση εργασίας και στο εξωτερικό αλλα μπορεί να μείνει (και να επιβιώσει) και στην Έλλαδα της κρίσης , αμοιβόμενος βέβαια αρκετά λιγότερα απ'ότι έξω. Απόφοιτοι του ΗΜΜΥ έχω την εντύπωση πως αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εδώ, αλλά έξω νομίζω τα πράγματα είναι το ίδιο αισιόδοξα με του γιατρούς.
ΥΓ επειδή βλέπουν και παιδια που δίνουν πανελλήνιες σύντομα να προσέχουμε λίγο τι λέμε, κάποιος μπορεί να επηρεαστεί... Σε δυο μήνες γίνονται τα μηχανογραφικά και είναι επιεικώς άσχημο για τα παιδιά με στόχο το βιολογικό(που είναι κ αξιόλογη σχολή) να βλέποουν τέτοια πράγματα!