metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

εσυ τι προβλημα εχεις;Λοιπόν καταλάβαμε ότι πιστεύεις πως η Ιατρική είναι ανώτερη επιστήμη. Τέρμα το trolling σε αυτό το τόπικ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

εσυ τι προβλημα εχεις;
Μου την σπάνε οι χρήστες οι οποίοι συνεχώς θέλουν να μειώνουν το περιέχόμενο των τοπικ υποβαθμίζοντας την συζήτηση προκαλόντας.

Και το ότι κάνεις αυτό ακριβώς το πράγμα φαίνεται απο αυτό το ποστ:
ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΤΑ 1000. ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΙ ΜΕ ΖΩΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

με την ειρωνια μου πολλες φορες περναω την αποψη μου. Θεωρω την ανθρωπινη ζωη ανεκτιμητη και οποιον ασχολειται με αυτη τον σεβομαι και τον υποληπτομαι αφανταστα. Αγαπω τα ζωα, αλλα με εκνευριζει αυτη η υπερβολικη ζωοφιλια, που φτανει μεχρι και στην υπαρξη κομμωτηριων σκυλων, τη στιγμη που χιλιαδες ανθρωποι και δη μικρα παιδακια πεθαινουν σε ολο τον κοσμο απο πεινα ή απο επιδημιες. με εκνευριζει επισης το ομπλεξ καποιων που προκειμενου να εκθειασουν τη σχολη τους λενε ενα σωρο ανοησιες. Εγω ποτε δεν θα ελεγα οτι η φιλολογια ειναι ιση ή ανωτερη σχολη απο την ιατρικη και λογω αντικειμενου και λογω δυσκολιας. αν επρεπε να σωσω τη ζωη ενος γατιου και τη ζωη ενος παιδιου, θα διαλεγα το πρωτο. Δεν υποτιμω καμια επιστημη, αλλα καποια ιεραρχηση υπαρχει θελουμε δεν θελουμεΜου την σπάνε οι χρήστες οι οποίοι συνεχώς θέλουν να μειώνουν το περιέχόμενο των τοπικ υποβαθμίζοντας την συζήτηση προκαλόντας.
Και το ότι κάνεις αυτό ακριβώς το πράγμα φαίνεται απο αυτό το ποστ:
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

με την ειρωνια μου πολλες φορες παιρναω την αποψη μου. Θεωρω την ανθρωπινη ζωη ανεκτιμητη και οποιον ασχολειται με αυτη τον σεβομαι και τον υποληπτομαι αφανταστα. Αγαπω τα ζωα, αλλα με εκνευριζει αυτη η υπερβολικη ζωοφιλια, που φτανει μεχρι και στην υπαρξη κομμωτηριων σκυλων, τη στιγμη που χιλιαδες ανθρωποι και δη μικρα παιδακια πεθαινουν σε ολο τον κοσμο απο πεινα ή απο επιδημιες.Εγω ποτε δεν θα ελεγα οτι η φιλολογια ειναι ιση ή ανωτερη σχολη απο την ιατρικη και λογω αντικειμενου και λογω δυσκολιας. αν επρεπε να σωσω τη ζωη ενος γατιου και τη ζωη ενος παιδιου, θα διαλεγα το πρωτο. Δεν υποτιμω καμια επιστημη, αλλα καποια ιεραρχηση υπαρχει θελουμε δεν θελουμε
Το επάγγελμα του Κτηνίατρου υπάρχει σχεδόν απο τα χρόνια που υπάρχει και η Ιατρική και μάλιστα ,νομίζω, πως στην αρχαιότητα αυτά τα δύο μπορεί και να ταυτίζονταν. Η ύπαρξη κομμωτηρίων ζώων δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμα του Κτηνίατρου. Αν θες με πιστεύεις η Κτηνίατροι δεν ασχολούνται μόνο με τα σκυλάκια και τα γατάκια. Πολλοί εργάζονται σε ερευνητικές ομάδες όπου γίνονται έρευνες για την δημιουργία φαρμάκων για ασθένεις που προσβάλουν τον άνθρωπο και χρησιμοποιούνται πειραματόζωα. Επίσης, ο Κτηνίατρος έχει πολύ μεγαλήτερη εξιδείκευση απο τον συμβατικό Ιατρό, γιατί πολύ απλά είναι Παθολόγος, Χειρουργός, Ορθοπεδικός, Οφθαλμίατρος, Μικροβιολόγος τα πάντα. Γι'αυτό ναι κάποιες σχολές Κτηνιατρικής είναι πιο δύσκολες απο κάποιες σχολές Ιατρικής.
Ο Ιατρός μπορεί να θεραπεύει την ασθένεια αλλά ο Κτηνίατρος πολλές φορές συμβάλει στην πρόληψη ασθενιών, πολύ απλά γατί πολλές ασθένειες ματαλλάσονται-εξελίσονται ώστε να προσβάλουν τον άνθρωπο απο τα ζώα. Επομένως θέλουμε δεν θέλουμε οι Κτηνίατροι μας είναι απαραίτητοι.
Δεν αντιλέγω για την ιεράρχηση. Άλλά δεν μπορείς να υποβαθμίζεις ως επιστήμονες τους Κτηνιάτρους.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Τυχερό το γατί.αν επρεπε να σωσω τη ζωη ενος γατιου και τη ζωη ενος παιδιου, θα διαλεγα το πρωτο.
Ποιος ο παρασημοφορηθέντας; Δε φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία.
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

το δευτερο ηθελα να πωΤυχερό το γατί.
Ποιος ο παρασημοφορηθέντας; Δε φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία.
εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι απαραιτητοι, αλλα οτι δεν ειναι το ιδιο με τους γιατρους. Η αρχαιοτητα και η δυσκολια μιας επιστημης δεν ειναι για μενα κριτηρια για την αξια μιας σχολης τοσο οσο το αντικειμενο σπουδων της . και στην προκειμενη η ανθρωπινη ζωη με την οποια ασχολειται ο γιατρος ΑΜΕΣΑ κι οχι εμμεσα οπως ο κτηνιατρος εχει πιο μεγαλη αξια για μενα. Γι' αυτο υπαρχουν και οι εξειδικευσεις στην ιατρικη για να πετυγχανεται καλυτερα η θεραπεια του νοσουντος μελους του ανθρωπινου οργανισμου απο τον ειδικο γιατροΤο επάγγελμα του Κτηνίατρου υπάρχει σχεδόν απο τα χρόνια που υπάρχει και η Ιατρική και μάλιστα ,νομίζω, πως στην αρχαιότητα αυτά τα δύο μπορεί και να ταυτίζονταν. Η ύπαρξη κομμωτηρίων ζώων δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμα του Κτηνίατρου. Αν θες με πιστεύεις η Κτηνίατροι δεν ασχολούνται μόνο με τα σκυλάκια και τα γατάκια. Πολλοί εργάζονται σε ερευνητικές ομάδες όπου γίνονται έρευνες για την δημιουργία φαρμάκων για ασθένεις που προσβάλουν τον άνθρωπο και χρησιμοποιούνται πειραματόζωα. Επίσης, ο Κτηνίατρος έχει πολύ μεγαλήτερη εξιδείκευση απο τον συμβατικό Ιατρό, γιατί πολύ απλά είναι Παθολόγος, Χειρουργός, Ορθοπεδικός, Οφθαλμίατρος, Μικροβιολόγος τα πάντα. Γι'αυτό ναι κάποιες σχολές Κτηνιατρικής είναι πιο δύσκολες απο κάποιες σχολές Ιατρικής.
Ο Ιατρός μπορεί να θεραπεύει την ασθένεια αλλά ο Κτηνίατρος πολλές φορές συμβάλει στην πρόληψη ασθενιών, πολύ απλά γατί πολλές ασθένειες ματαλλάσονται-εξελίσονται ώστε να προσβάλουν τον άνθρωπο απο τα ζώα. Επομένως θέλουμε δεν θέλουμε οι Κτηνίατροι μας είναι απαραίτητοι.
Δεν αντιλέγω για την ιεράρχηση. Άλλά δεν μπορείς να υποβαθμίζεις ως επιστήμονες τους Κτηνιάτρους.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος

Αυτό είναι το αντίθετο της εξειδίκευσης. Δεν μπορεις να εξειδικευτείς σε 15 ειδικότητες .. απλά μαθαίνεις βασικά.. όπως μαθαίνουμε και εμείς διάφορες ειδικότητες προπτυχιακά στην Ιατρική. Ας χρησιμοποιούμε σωστά την γλώσσα μαςΕπίσης, ο Κτηνίατρος έχει πολύ μεγαλήτερη εξιδείκευση απο τον συμβατικό Ιατρό, γιατί πολύ απλά είναι Παθολόγος, Χειρουργός, Ορθοπεδικός, Οφθαλμίατρος, Μικροβιολόγος τα πάντα.

Guest 292010
Επισκέπτης

Dias
Επιφανές μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

pinkheart
Νεοφερμένο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Γιατί αν εννοείς αναμονή...ναι έξω δεν έχει τους χρόνους αναμονής της Ελλάδας
Αν εννοείς τη διάρκεια google!
Είναι ένας κουβάς ειδικοτητες! Η καθεμιά με διαφορετική διάρκεια! Να κάτσουμε να στα γραψουμε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.