Χωρίς να θέλω να το παίξω επιστήμονας ,νομίζω βάση κάποιων οργανισμών κατανομής πανεπιστημίων τον univesíta delgi di Pavia είναι πολύ πολύ πιο μπροστά από το ΕΚΠΑ κ ΑΠΘ αντίστοιχα ,χωρίς να θέλω να πω κάτι για τα δικά μας πανεπιστήμια .Ασφαλώς άμα περνούσα ,θα έμενα αλλά τι να κάνουμε δεν τα καταφέρνουμε όλοι ..Όσο για Βουλαρια που λες .Σπουδάζει εκεί η αδελφή μου (6 ετος)και είναι κομπλέ .Απλά εγώ προσωπικά δεν θέλω Βουλγαρία (και δεν έχει σχέση με το Πανεπιστήμιο ,η την ζωή .είναι κόλλημα δικό μου η Ιταλία ).Και στην τελική πληροφορίες ζήτησα Όχι να άρχισετε το κράξιμο για ένα ζήτημα που εν ολίγοις δεν γνωρίζεις και όλας .Απλά ακούς Βουλγαρία αυτό ,Βουλγαρία εκείνο,το αντίστοιχο με τους ξένους που μας λένε τεμπέληδες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2020
Και εγώ το πιστεύω ,αλλά άμα έχεις σκοπό για Αμερική και Αυστραλία (Όχι για εμένα )δεν χρειάζεται να έχεις και τα απαραίτητα εφόδια από ένα "καλό" πανεπιστήμιο ;
Καλά το που έχεις τελειώσει όντως δεν έχει σημασία για εμένα αλλά για το υπόλοιπο 80% δυστυχώς έχει .Και εμένα μου αρέσει η ιατρικη και γενικά ψάχνομαι .Απλά τυγχάνει να έχω ένα μεγάλο στήριγμα λόγο πατέρα μου .Βουλγαρορουμανια είναι καλά (κάνεις δεν έχει παράπονο που τελείωσε εκεί )αλλά δεν ξέρω έχω στραβωσει λίγο και προς το παρόν μου έχει καρφώθει η Ιταλία ..
Ααααααααα δλδ θες να μου πεις εσύ και όλοι οι συμφοιτητές σου (που είστε σαφέστατα ανώτεροι επειδή περάσατε ιατρικη με πανελλήνιες )ότι θα είστε όλοι συνάδελφοι στο Hopkins;;
Η αλήθεια πονάει αλλά.καποιοι απόφοιτοι των ΒουλγαροΡουμανοσλοβακολευκοροιταλια είναι ίσοι με εσένα (στο πτυχίο ) έχουν τα.ιδια δικαιώματα κλπ κλπ .Απλά τσουζει
Δυστυχώς οι Έλληνες δεν συμβαδίζουμε με την υπόλοιπη Ευρώπη .Στην Ελλάδα αν είχαμε την δυνατότητα ελεύθερης εισαγωγής θα ήταν αχταρμάς(Όχι πως τώρα δεν είναι αλλά να χαμε να λέγαμε)
Το σύστημα των πανελληνίων για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι σε γενικές γραμμές καλό
Απλά δεν γίνετε να έχεις 20 χρόνια το ίδιο βιβλίο και την ίδια ύλη με τα ίδια θέματα (τύπου 4 θέμα στέρεο η τρίτο θέμα χημεία οργανικη)έχει φτάσει σε σημείο όπου το βιβλίο και οι ασκήσεις σε σχέση με τις πανελλαδικές είναι εξωγήινες .Ας αρχίσουμε με μικρά βήματα όπως αυτό αλλαγή ύλης και βιβλίων .