Όπως και το να μπαίνει κάποιος σε μια σχολή με μοναδικό στόχο τα λεφτά...αλλά όπως βλέπεις γίνεται . Τουλάχιστον αυτά τα παιδιά θα βλάψουν τον εαυτό τους μόνο στο τέλος εάν κάνουν λάθος...οι άλλοι συνήθως δεν καίνε μόνο τον εαυτό τους...Πάμε παρακάτω λοιπόν.
1 χρόνο μετά θα συμφωνήσω. Θυμάμαι που ήθελα να ξαναδώσω πανελλαδικές, από οικονομίας έτσι γενικά και αόριστα για Πληροφορική ΑΠΘ. Κατάλαβα όμως οτί, πρέπει να βρω έναν δρόμο που να με ικανοποιεί, σπουδάζοντας σε ένα τμήμα το οποίο έχει και μαθήματα informatics και έχοντας φτάσει στο τρίτο έτος, συνειδητοποιώ οτί είμαι λιγότερο του καθαρού κώδικα και περισσότερο της Ηλεκτρονικής, Ηλεκτρικής και Μηχανικής τεχνολογίας.
Είναι 2008 και ξεφυλλίζω ένα φυλλάδιο υπηρεσιών της Shell, και το μάτι μου έπεσε σε μία διαφήμιση της εταιρίας στην οποία εικονιζόταν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο της Audi το οποίο έμοιαζε με μονοθέσιο της F1 άλλα δεν έτρεχε στην F1, ήταν η R10 με την οποία ο Tom Kristensen κατέκτησε την προτελευταία νίκη του στον 24ωρό αγώνα του Le Mans, εκείνη τη χρονιά, μεγαλώνοντας και ψάχνοντας κατέληξα να θαυμάζω αυτόν τον οδηγό, αυτά τα αυτοκίνητα και κυρίως τους ανθρώπους που το δημιούργησαν.
Κρατώντας μικρό καλάθι, αν σπούδαζα πληροφορική θα προσπαθούσα να κάνω ένα μεταπτυχιακό σχετικά με την V2V Communication, γιατί αυτό συνδυάζει το software με μερικές γνώσεις ποιο Ηλεκτρονικών Γνώσεων, έχω μεγάλη όμως ποικιλία σε τεχνολογικά ενδιαφέροντα, από τις DSLR της Canon μέχρι τα Επιβατικά Αεροσκάφη της Airbus, για αυτό θέλω να κάνω στροφή και να ξαναδώσω πανελλαδικές μετά το πτυχίο.
Όταν ακούς για μεγάλα επιτεύγματα αλλά και τους ανθρώπους πίσω από αυτό λογικό είναι να θες να ακολουθήσεις και εσύ έναν τέτοιο κλάδο, ας πούμε η θεματοθέτρια λογικά άκουσε για τον Frederick Badding και το γεγονός οτί όλοι οι διαβητικοί βασίστηκαν πάνω του χάρη στις ενέσεις ινσουλίνης. Κάποιος άλλος άκουσε για τον Le Corbussier, για τον Frank Lloyd Wright και για την Zaha Hadid και του αυτό του έδωσε το έναυσμα για να ακολουθήσει την Τέχνη της Αρχιτεκτονικής, άλλος/η, που είχε πάθος για την F1 και για μηχανικούς όπως ο Adrian Newey αποφάσισε να βάλει στο μηχανογραφικό του Μηχ. Μηχ. και ούτω καθεξής. Κάποιοι τους είπαν "Η πΛηΡοΦορΙκΗ εΙνΑι Το ΜεΛλΟν" ή "ΒαΛε ΠαΙδΑγΩγΙκΑ, θΑ κΑθεΣαΙ ΤρΕις ΜηΝες Το ΚαΛοΚαΙρΙ", άλλα δεν μάσησαν τους έγραψαν στα παλαιότερα τον υποδημάτων τους, τα υπόλοιπα είναι για το θρέντ "τι σας λένε για αυτό που σπουδάζετε", εγώ προσωπικά δεν ξέρω με τι θέλω να ασχοληθώ, άλλα θα την βρω την άκρη!
ο Αυτοκράτωρ (
@Valder) πόσταρε αυτό τραγούδι, για όσους δεν θέλουν να είναι σαν τους άλλους...