Ενώ εδώ και αρκετά χρόνια ήμουν αποφασισμένη πως θέλω μόνο ιατρική τον τελευταίο καιρό άρχισαν να μου γεννιούνται ορισμένες αμφιβολίες... Καταρχάς εγώ θα ήθελα να ασχοληθώ με το κομμάτι των νευροεπιστημων, με το οποίο από όσα έχω διαβάσει μπορεί να ασχοληθεί κανείς είτε με,είτε χωρίς πτυχίο ιατρικής. Το θέμα μου είναι τα χρόνια και για να είμαστε συγκεκριμένοι αυτό που με φοβίζει είναι ότι ακολουθώντας την ιατρική θα "χάσω" αρκετά χρόνια από την ζωή μου για να γίνω κάτι που με μέσα από το βιολογικό ή την φαρμακευτική θα μπορούσα να το είχα επιτύχει +- 5 χρόνια νωρίτερα. Βέβαια τα προγράμματα σπουδών των δύο τελευταίων σχολών δεν με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα διότι δεν με ενδιαφέρει ο μικρόκοσμος αλλα ο μακροκοσμος. Δεν ξερω θεωρώ πως η ιατρική είναι κάτι πιο σίγουρο. Συν οτι θέλω την επαφή με τον ασθενή και όχι να είμαι κλεισμένη σε ένα εργαστήριο. Επίσης να σημειωθεί πως αμα δηλώσω τελικά ιατρική θα σπουδάζω στην πόλη μου(η οποία δεν έχει την φοιτητική ζωή της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης) που με ξενερώνει λιγο σαν ιδεα. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας,ειμαι αρκετά μπερδεμένη.