Επειδη το πρωτο σκελος αναφερεται προφανως σε μενα, θα πω το εξης: δεν ειπα ποτε οτι η ιατρικη ειναι ευκολη επιστημη, ειπα πως οποιαδηποτε επιστημη αν την αγαπας, την βρισκεις πολυ πιο ευκολη και ενδιαφερουσα οποτε δεν νιωθεις οτι μενει πισω ολη σου η ζωη για αυτο που σπουδαζεις. Τον ορο που χρησιμοποιησες "δηθεν ειδικους" τον εκλαμβανω ως ειρωνικο. Διοτι απευθυνεσαι σε ενα ατομο μορφωμενο πανεπιστημιακα και κοινωνικα και πιστεψε με την γνωμη μου την λεω μονο εφοσον την εχω διασταυρωσει απο 100 πλευρες. Το οτι εχω τελειωσει ΑΣΟΕΕ δεν σημαινει αυτοματα οτι οι γνωσεις μου και τα ενδιαφεροντα μου περιοριζονται στον οικονομικο κλαδο. Οποτε καλο ειναι πριν μιλαμε να προσεχουμε λιγακι τι λεμε, ε?

ευχαριστω!
υ.γ: οσον αφορα το ωραριο του γιατρου που παρεθεσες, δεν μου λεει κατι. Και αναλογο ωραριο ξερεις πολυ καλα οτι δεν ισχυει μεχρι να συνταξιοδοτηθουν. Αλοιμονο δηλαδη! Επισης ξερεις οταν δηλωνεις ιατρικη οτι θελει θυσιες, εφημεριες, αναμονη για ειδικοτητα κτλ..μια ταλαιπωρια που τουλαχιστον στην χωρα μας ειναι δεδομενη με τις παρουσες συνθηκες και τις ισχυουσες νομοθεσιες.