tan07
Νεοφερμένο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 59 μηνύματα.

Γεια! εχω μια απορια ως τελειοφοιτος λυκειου. Υπάρχει κάποιο γνωστό φόρουμ (ή εστω και άτομο να απαντήσει εδώ) για τα βασικά της Ιατρικής της Αθήνας; Πρέπει να αποφασίσω ποια πόλη θα δηλώσω και με ποια σειρά. Δεν με απασχολεί τόσο η πόλη όσο γενικότερα ο τρόπος ζωής σε συνδυασμό με την ιατρική σχολή και τα μαθήματα. Θα προτιμούσα την Αθήνα ως πρώτη επιλογή οπότε θα ήθελα να ρωτήσω άμα μπορώ να μάθω πως και που γίνονται τα μαθήματα, πρεπει να αλλαζουμε συνεχως πανεπιστήμια; που πρέπει να νοικιάσω για να μην δυσκολευτώ ιδιαιτέρως; Ασφαλείς vs επικινδυνες περιοχές και ούτω καθεξής γιατί δεν γνωρίζω τίποτα.
Θενκ γιου σο ματς
Θενκ γιου σο ματς
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 598 μηνύματα.

Εάν δηλώσεις Αθήνα νοικιάζεις δίπλα στην σχολή δηλαδή γουδί / Αμπελόκηποι και πηγαίνεις με τα πόδια στο μάθημα και έχεις την δυνατότητα να τρως και κάθε μέρα λέσχη, αφού θα είσαι διπλα. Δεν είναι σαν το υπόλοιπο ΕΚΠΑ που οι περισσότεροι μένουν Ζωγράφου και χρειάζεται να πάρουν και λεωφορείο, θεωρώ είναι πολύ καλύτερα έτσι. Θα γνωρίσεις και παιδιά που επίσης νοικιάζουν εκεί και θα κάνετε παρέα. Θα πήγαινε λέσχη κλπ.
Το θέμα είναι στα κλινικά έτη εάν σου τύχει μακρινό νοσοκομείο πχ αττικό Σισμανόγλειο κατ αλλά οκ τι να κάνεις, ίσως βρεις παιδί να κάνεις ανταλλαγή κλινικής.
Θεωρώ καλύτερη την ιατρική Αθήνας από άποψη φόρτου εργασίας. Βέβαια έχει όλα τα εργαστήρια το πρωί ενώ άλλες ιατρικές το απόγευμα, οπότε έχεις αναγκαστικό πρωινό ξύπνημα.
Το θέμα είναι στα κλινικά έτη εάν σου τύχει μακρινό νοσοκομείο πχ αττικό Σισμανόγλειο κατ αλλά οκ τι να κάνεις, ίσως βρεις παιδί να κάνεις ανταλλαγή κλινικής.
Θεωρώ καλύτερη την ιατρική Αθήνας από άποψη φόρτου εργασίας. Βέβαια έχει όλα τα εργαστήρια το πρωί ενώ άλλες ιατρικές το απόγευμα, οπότε έχεις αναγκαστικό πρωινό ξύπνημα.
tan07
Νεοφερμένο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 59 μηνύματα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ήταν πολύ χρήσιμο το μήνυμα σου. Θα επιθυμούσα να μάθω παραπάνω άμα έχεις περισσότερες πληροφορίες για τη σχολή που ενδεχομένως θα επρεπε να γνωρίζωΕάν δηλώσεις Αθήνα νοικιάζεις δίπλα στην σχολή δηλαδή γουδί / Αμπελόκηποι και πηγαίνεις με τα πόδια στο μάθημα και έχεις την δυνατότητα να τρως και κάθε μέρα λέσχη, αφού θα είσαι διπλα. Δεν είναι σαν το υπόλοιπο ΕΚΠΑ που οι περισσότεροι μένουν Ζωγράφου και χρειάζεται να πάρουν και λεωφορείο, θεωρώ είναι πολύ καλύτερα έτσι. Θα γνωρίσεις και παιδιά που επίσης νοικιάζουν εκεί και θα κάνετε παρέα. Θα πήγαινε λέσχη κλπ.

Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 598 μηνύματα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που " θα έπρεπε " να γνωρίζεις. Τα λέει και αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών. Εάν έχεις κάποια απορία μπορώ να σου την ααντήσω.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ήταν πολύ χρήσιμο το μήνυμα σου. Θα επιθυμούσα να μάθω παραπάνω άμα έχεις περισσότερες πληροφορίες για τη σχολή που ενδεχομένως θα επρεπε να γνωρίζω![]()
Iliamors
Νεοφερμένο μέλος
Η Iliamors αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

Καλησπέρα! Έδωσες πανελλήνιες; Είσαι κοντά στα μόρια της ιατρικής;Γεια! εχω μια απορια ως τελειοφοιτος λυκειου. Υπάρχει κάποιο γνωστό φόρουμ (ή εστω και άτομο να απαντήσει εδώ) για τα βασικά της Ιατρικής της Αθήνας; Πρέπει να αποφασίσω ποια πόλη θα δηλώσω και με ποια σειρά. Δεν με απασχολεί τόσο η πόλη όσο γενικότερα ο τρόπος ζωής σε συνδυασμό με την ιατρική σχολή και τα μαθήματα. Θα προτιμούσα την Αθήνα ως πρώτη επιλογή οπότε θα ήθελα να ρωτήσω άμα μπορώ να μάθω πως και που γίνονται τα μαθήματα, πρεπει να αλλαζουμε συνεχως πανεπιστήμια; που πρέπει να νοικιάσω για να μην δυσκολευτώ ιδιαιτέρως; Ασφαλείς vs επικινδυνες περιοχές και ούτω καθεξής γιατί δεν γνωρίζω τίποτα.
Θενκ γιου σο ματς
tan07
Νεοφερμένο μέλος

Σε ποια νοσοκομεία θα γίνονται τα μαθήματα / κλινικές, να έχω μια ιδέα;Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που " θα έπρεπε " να γνωρίζεις. Τα λέει και αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών. Εάν έχεις κάποια απορία μπορώ να σου την ααντήσω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΝαιΚαλησπέρα! Έδωσες πανελλήνιες; Είσαι κοντά στα μόρια της ιατρικής;
Linaveri
Νεοφερμένο μέλος
Η Linaveri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.

ποσα υπολογιζεις; ειμαι ακι εγω κοντα αλλα δεν ξερω ακριβως προφανως αλλα ουτε αν θα ανεβουν/πεσουνΣε ποια νοσοκομεία θα γίνονται τα μαθήματα / κλινικές, να έχω μια ιδέα;
Ναι
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10.157 μηνύματα.

https://school.med.uoa.gr/tmima/ergastiria_kai_klinikesΣε ποια νοσοκομεία θα γίνονται τα μαθήματα / κλινικές, να έχω μια ιδέα;
Μήπως σου φανεί χρήσιμο αυτό (μελλοντικέ) συνάδελφε;

tan07
Νεοφερμένο μέλος

Ε κοίτα δεν έχω επίγνωση του πώς ή πόσο έχω γράψει, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα ανέβουν. Τώρα για το αν θα πέσουν δεν είμαι σιγουρος. Όλα καλά θα πάνε παντωςποσα υπολογιζεις; ειμαι ακι εγω κοντα αλλα δεν ξερω ακριβως προφανως αλλα ουτε αν θα ανεβουν/πεσουν

θενκ γιου μπρο μουhttps://school.med.uoa.gr/tmima/ergastiria_kai_klinikes
Μήπως σου φανεί χρήσιμο αυτό (μελλοντικέ) συνάδελφε;![]()
tan07
Νεοφερμένο μέλος

Πώς στο καλό πηγαίνουν οι φοιτητές στο Αττικόν στο Χαιδάρι για κλινικές όταν μένουν Ζωγράφου; Μακριά δεν είναι;
Linaveri
Νεοφερμένο μέλος
Η Linaveri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.

εισαι πρωτοετης βιολογικου εκπα και ξαναεδωσες πανελ;Πώς στο καλό πηγαίνουν οι φοιτητές στο Αττικόν στο Χαιδάρι για κλινικές όταν μένουν Ζωγράφου; Μακριά δεν είναι;
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 831 μηνύματα.

Φαντάσου ο γιος μου πάει στο Αττικον και μένουμε Παλαιό ΦάληροΠώς στο καλό πηγαίνουν οι φοιτητές στο Αττικόν στο Χαιδάρι για κλινικές όταν μένουν Ζωγράφου; Μακριά δεν είναι;
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος

H σχολή έχει βάλει λεωφορείο αλλά έχει συγκεκριμένα δρομολόγια.Πώς στο καλό πηγαίνουν οι φοιτητές στο Αττικόν στο Χαιδάρι για κλινικές όταν μένουν Ζωγράφου; Μακριά δεν είναι;
Εγώ πήγαινα από ΜενίδιΦαντάσου ο γιος μου πάει στο Αττικον και μένουμε Παλαιό Φάληρο

Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 831 μηνύματα.

Ο δικός μου πάει με αυτοκίνητο με έναν συμφοιτητη τουH σχολή έχει βάλει λεωφορείο αλλά έχει συγκεκριμένα δρομολόγια.
Εγώ πήγαινα από Μενίδι2 ώρες να πάω 2,5 να γυρίσω
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος

Ναι και εγώ πλέον πάω με αμάξι ήμουν στο τσακ για παύση σπουδών αχαχΟ δικός μου πάει με αυτοκίνητο με έναν συμφοιτητη του
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.304 μηνύματα.
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος

Τις καλύτερες σημειώσεις τις έχει μια συγκεκριμένη ομάδα στην σχολή και χρεώνουν 50€ / μάθημαgreekmeds
tan07
Νεοφερμένο μέλος

Ποια;Τις καλύτερες σημειώσεις τις έχει μια συγκεκριμένη ομάδα στην σχολή και χρεώνουν 50€ / μάθημα
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος

Μην ανησυχείς μόλις περάσεις θα σου στείλουν αυτοί μήνυμαΠοια;

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.249 μηνύματα.

Ε Mammy τι περιμενεις ..?επρεπε να τους εχεις παρει αυτοκινητο.Ο δικός μου πάει με αυτοκίνητο με έναν συμφοιτητη του
Εχει παρκινκ στο αττικο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- LeGoat
- Linaveri
- shuuu
- pinkheart
- pannnos1992
- Corfu kitty
- love_to_learn
- Βασιλης1234
- EFAKIT
- AggelikiGr
- tan07
- redpointer
- st.krf
- Dr. Gl. Luminous
- Hased Babis
- Anna1974
- Mammy Nun
- woasibe
- charmander
- constansn
- Pyotr_Krasnov
- hihat1
- bboys
- pnf292
- Φινεύς
- Drscientist
- nearos
- panosT436
- despoina13
- Lydiaaaaaaa
- E.Z
- Reader
- Panatha mono
- apo370
- eukleidhs1821
- Primary Care
- Wonderkid
- Obi-Wan Kenobi
- jellojina
- ειδήμων
- Natsuko
- Leo komm
- Penny1903
- Konstantina Alexiou
- Ryuzaki
- SlimShady
- thepigod762
- Giannis_19
- tsiobieman
- KingPoul
- johnnybe
- ManDef
- Iliamors
- trifasikodiavasma
- Scandal
- psar2006
- BatGuin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.