ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.738 μηνύματα.

15-07-25

14:39
Δεν ανεβαινουν θα κατεβουν....Ναι εννοείται πρώτη επιλογή Αθήνα, αλλά αν ανέβουν πάνω από 350, έφυγα Πάτρα
Καλη γιατρος να γινεις... μαχιμη
Οχι να ασχολουμαστε με σπυρακια και καραφλιαση.
Ουτε με χαπακια Τ4
Καλα τωρα οι Τ4 θα εχουν σοβαρη αποστολη θα αναλαβουν να αδυνατιζουν ανθρωπους..θεικο
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 888 μηνύματα.

15-07-25

20:10
Ο Νευρολόγος που με παρακολουθεί είναι απόφοιτος της Ιατρικής Πατρών και μου λέει ότι δεν είναι καλή, δεν μαθαίνουν όσα στις υπόλοιπες και είναι αυστηροί στους βαθμούς χωρίς ουσιαστικό λόγο. Επίσης δεν κάνουν μαθήματα σε πτώματα αλλά σε προπλασματα, κάτι που το θεωρεί τελείως λάθος. Όταν πήγε για μεταπτυχιακό στη Γερμανία είδε τη διαφορά με άλλους φοιτητές κι από άλλες χώρες κι από Ελλάδα. Αυτή είναι και η γνώμη του κουμπάρου μου που είναι γιατρός.Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια στην κόρη σας ! Εκτιμώ ότι σε κάθε ελληνική ιατρική σχολή δημοσίου παν/μιου μπορεί να υπάρξει επαρκής εκπαίδευση, αρκεί να το θέλει και ο φοιτητής (και τα παιδιά που επιτυγχάνουν τόσο υψηλές βαθμολογίες ώστε να περάσουν ιατρική κατά κανόνα πράγματι θέλουν και να εκπαιδευτούν σωστά μετά). Η Πάτρα έχει το πλεονέκτημα ότι τώρα με την Ολυμπία οδό (δηλ. τη νέα Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών) απέχει μόλις 2- 2,5 ώρες από την Αθήνα (εξαρτάται και από το που κατοικείται). Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν έχει αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα, σε αντίθεση με την Θεσσαλονίκη. Το κύριο πρόβλημα με την ιατρική της Πάτρας είναι ότι οι καθηγητές είναι πολύ αυστηροί στην βαθμολόγηση, κάτι το οποίο πιστεύω ότι δεν ισχύει με την Θεσσαλονίκη. Έτσι παρότι ο ίδιος έχω υπάρξει απόφοιτος του Παν/μιου Πατρών ενδεχομένως σήμερα να επέλεγα την Θεσσαλονίκη. Ένα επιπλέον ζήτημα είναι το κόστος ζωής ιδίως τα ενοίκια αλλά ως προς αυτό νομίζω ότι η κατάσταση είναι σχεδόν εξίσου απαράδεκτη και στις δυο πόλεις. Τέλος μην αμελήσετε να βάλετε 1η προτίμηση την Ιατρική ΕΚΠΑ, ό,τι και αν βάλετε ως 2η επιλογή, όσο και αν είστε σίγουροι ότι είναι άπιαστος στόχος, ποτέ κανείς δεν ξέρει αν πρώτα δεν ανακοινωθούν οι βάσεις.
Για να μην παρεξηγηθώ, λέω απλώς οτι έχω ακούσει.
Ότι κι αν αποφασίσει η κόρη σας της αξίζουν συγχαρητήρια!
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.276 μηνύματα.

15-07-25

20:39
Οι ελληνικές ιατρικές έχουν πέσει σε σχέση με πριν 10 χρόνια κατακόρυφα. Πάτρα έβγαλα και δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου μα καθόλου.
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 888 μηνύματα.

15-07-25

20:52
Κι ο γιατρός μου αυτό λέει. Πιστεύει ότι είναι καλύτερο το ΑΠΘΟι ελληνικές ιατρικές έχουν πέσει σε σχέση με πριν 10 χρόνια κατακόρυφα. Πάτρα έβγαλα και δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου μα καθόλου.
tan07
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 156 μηνύματα.

16-07-25

19:31
Λες να γίνουμε συμφοιτητές; Και εγω αθηνα δηλωσαΣε ευχαριστώ πολυυ, ελπίζω για Αθήνα, αλλά και για Πάτρα τέλεια θα είναι
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα.

21-07-25

03:45
Σιγουρα οσοι δεν ξερουν θα γελασουν και θα πουν ελα μωρε πατρα για πλακα θα βαζουν βαθμους και αθηνα που ειναι η πιο υψηλοβαθμη θα βαζουν πενταρια κτλπ.....Οποιος λοιπον εχει εμπειρια ξερει οτι πτυχιο στην πατρα για να παρει καποιος θα του βγει η ψυχη αν χρωσταει μαθηματα και θα γεμισει με πενταρια μπολικα.....Βαθμοι δεν μπαινουν με τιποτα γτ στα περισσοτερα μαθηματα τα θεματα ειναι φουλ απαιτητικα με λεπτομερεια της λεπτομερειας.Εμενα δεν με χαλαγε αυτο αν υπηρχε ενιαια γραμμη παντου αλλα πχ στην αθηνα ειναι κυριολεκτικα της πλακας και εχουν περισσοτερες εξεταστικες για να μπορουν να καλυπτουν το χαντικαπ των πολλων οφειλομενων.....Ετσι,δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις σε αυτους που δεν ξερουν.Μην βγει κανεις και πει οτι δεν ισχυουν αυτα που λεω γτ απλα κοροιδευει τον εαυτο του....Ετσι για να εχετε ενα μετρο συγκρισης αυτος που βγαζει πχ 7 στην πατρα,στην αθηνα υπολογιστε 8.3 δηλαδη πανω απο 1 βαθμο.....Τωρα,οσον αφορα αλλες ιατρικες και γω εχω ακουσει για κρητη οτι ειναι δυσκολα αλλα δεν ξερω λεπτομερειες.Θεσσαλονικη ειναι επισης σχετικα της πλακας αλλα και παλι δεν ειμαι τοσο σιγουρος.Ετσι,ειπα να γραψω γτ μου αρεσε το θεμα να ξεσκουριασουμε και λιγο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ακομα ασχολουνται με την απαρτιωση?? Δεν το αλλαξανε το συστημα αυτο? Και αυτο οτι περνανε ολοι τα μαθηματα οπως λες ειναι επειδη εσεις της ιατρικης ειστε πολυ διαβαστεροι.Δυσκολα φοιτητες αλλων σχολων θα αντεχανε τετοιους ρυθμουςΜόλις τελείωσα το 3ο έτος στην Πάτρα, οπότε έχω εικόνα για τη μισή σχολή, αν και έχω ακούσει γνώμες για τα μεγαλύτερα έτη από φίλους μου.
1. Σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών υπάρχουν κάποιες βασικές διαφοροποιησεις σε σχέση με τις άλλες ιατρικες.
Αρχικά στην ανατομια (2ο και 3ο εξαμηνο) δεν υπάρχει άσκηση σε πτώμα γιατί η έδρα της Ιατροδικαστικης προκηρυχθηκε φέτος. Οπότε στα εργαστήρια της ανατομίας Ι (μυοσκελετικο) έχουμε πλαστικά προπλασματα και πολλά οστά. Στην ανατομια ιι (σπλαχνα), στα εργαστήρια βλέπαμε ανθρωπινα όργανα τμηματικά πχ καρδιά, εγκέφαλο και πέρσι τον χειμώνα αγοράστηκαν και πλαστινοποιημενα συστήματα σαν αυτά του Body Worlds (ΓΕΣ, ουροποιητικο, δεν ξερω αν πηραν κι αλλα φετος), αλλά είχαμε και προπλασματα. Δεν μπορώ να πω ότι μου στοίχησε που δεν είχαμε πτώμα γιατί και τα προπλασματα είναι αρκετά βοηθητικα.
Μια άλλη διαφορά είναι ότι στο εαρινό του 3ου και στο χειμερινό του 4ου έτους έχουμε την απαρτιωση, στην οποία διδασκόμαστε για 5 ή 8 ημερες αποκλειστικά ένα μάθημα και μετά το δίνουμε. Πχ 5 μέρες μόνο ακτινολογία και μετά εξέταση, 8 μέρες μόνο καρδιολογια και μετά εξέταση. Αν κοπεις μέσα στο εξάμηνο μπορείς να δώσεις το μάθημα κανονικά στην τυπική εξεταστικη και τον Σεπτέμβριο. Οποτε εχεις 3 ευκαιριες να περασεις το μαθημα αντι για 2, αν και η πλειοψηφια τα περναει με την 1η, οποτε επι της ουσιας εχεις μια κενη τυπικη εξεταστικη στην οποια μπορεις να δωσεις χρωστουμενα προηγουμενων ετων (εχουν σωθει πολλα πτυχία ετσι). Η αλήθεια είναι ότι με είχε τρομάξει σαν διαδικασία, αλλά εν τέλει πάει αρκετά καλά για σχεδόν όλους τους φοιτητές παρόλο που είναι αρκετά κουραστικό να διαβάζεις σχεδόν κάθε μέρα από πριν τα Χριστούγεννα.
Επίσης, οι κλινικες δεν ξεκινούν στο 3ο έτος όπως στις υπόλοιπες σχολές, αλλά στο 5ο. Δεν είμαι σίγουρη ποια είναι η διαδικασία σε άλλες πόλεις, αλλά σε εμάς στο 5ο και το 6ο τα αμφιθέατρα είναι ελάχιστα, οπότε περνάς αρκετό χρόνο στο νοσοκομείο. Έχω ακούσει βέβαια ότι σε κάποιες κλινικες οι καθηγητές δεν είναι τόσο πρόθυμοι να διδάξουν και λένε στους φοιτητές "υπογραψτε και φυγετε", οπότε πέφτει το βάρος στον φοιτητή να κυνηγήσει καθηγητες/ειδικευομενους για να μάθει. Φέτος ξεκίνησαν και τα logbooks, όπως έχουν και στην ειδικότητα, δηλαδή για να πάρει κάποιος πτυχίο θα πρέπει να έχει κάνει έναν χ αριθμό ουροκαθετηριασμων κλπ.
Για να αντισταθμιστει λιγο το ότι ξεκινάμε κλινικες στο 5ο έτος, υπάρχει ένα μάθημα το οποίο λέγεται Κλινικες Δεξιοτητες (2ο-5ο εξάμηνο), στο οποίο μια φορά την εβδομάδα πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και μαθαίνουμε λήψη ιστορικού και φυσικη εξέταση. Αυτο σημαίνει οτι στο 3ο εξαμηνο παιρνουμε στηθοσκοπιο, το οποιο περσι δοθηκε δωρεαν στους πρωτοετείς απο το τμημα μετά από χρόνια που υπήρχε ως αιτημα και δεσμεύτηκαν οτι αυτο θα συνεχιζοταν καθε χρονιά, αλλα δεν ξερω τι εκαναν φετος εν τελει. Είναι αρκετά ωραίο να μπαίνεις στο νοσοκομείο από τόσο νωρίς, παρόλο που στα πρώτα εξάμηνα δεν έχουμε τόσες γνώσεις. Στην απαρτιωση υπάρχει αποσύνδεση θεωριας-πραξης γιατί πχ διαβάζουμε για φυσηματα καρδιάς, χωρίς όμως να προβλέπεται να ακροαστουμε κάποιον ασθενή για να το ακούσουμε και στην πράξη. Όμως στις Κλινικες Δεξιοτητες, επειδή έχουμε κάνει φυσικη εξεταση καρδιαγγειακου, σίγουρα έχει τύχει να ακούσουμε πχ στενωση αορτής ή συριττοντες στους πνεύμονες ή να εξετάσουμε ασθενή με ρευματοειδη αρθρίτιδα. Το τι θα μάθεις εξαρτάται από τον καθηγητή που θα σου τύχει υπεύθυνος, γιατί ενώ προβλέπεται να μάθουμε ΦΕ σε όλα τα συστήματα κάποιοι πχ καρδιολογοι εστιάζουν μόνο στην καρδιά χωρίς να δείξουν κάτι άλλο στους φοιτητές. Σε εμένα έτυχαν υπεύθυνοι που μας τα δίδαξαν ολα κανονικα.
2. Τα μαθήματα πρέπει να είναι γύρω στα 80, δεν ξέρω πόσα είναι σε άλλες ιατρικες, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή διαφοροποίηση. Σε εμάς πάντως δεν εξετάζονται τα εργαστηρια ξεχωριστά σαν εξτρα μάθημα στις εξεταστικές, αλλά μέσα στο εξάμηνο έχουμε αναφορές, εργασίες και κάποια μικρά τεστακια.
3. Γενικά οι καθηγητές είναι καλοί, αν και υπάρχουν και καποιοι περίεργοι, με τουπέ αλλά αυτό νομίζω δεν το γλιτώνεις όπου κι αν πας. Ισχύει ότι υπάρχει υποστελεχωση, γι αυτο κιολας έχει δημιουργηθεί η απαρτιωση και δεν μπαίνουμε νωρίτερα στις κλινικες.
Υπάρχει ένα βασικό ζήτημα το οποίο δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί γιατί μόλις ανακοινώθηκε η έγκριση για ίδρυση ξενόγλωσσου προπτυχιακου με δίδακτρα αν εγκριθεί το πρόγραμμα σπουδών από τον αντίστοιχο κρατικό φορέα, το οποίο δεν γνωρίζω πότε αναμένεται να ξεκινήσει (λογικα απο το επομενο ακαδημαϊκό ετος). Το θέμα είναι ότι τα αμφιθέατρα (προσφατα ανακαινισμενα) είναι μόνο 4 και φτάνουν για τα 3 πρώτα έτη, διότι το ένα χρησιμοποιείται από τη Φαρμακευτική, με αποτέλεσμα το 4ο έτος να κάνει μαθήματα σε αίθουσες άλλου κτηρίου της Ιατρικής. Οπότε δεν ξέρω πού θα βάλουν τους φοιτητές του ξενογλωσσου ή μάλλον πού θα βάλουν εμάς, γιατί δε νομίζω ουτε να χτίσουν καινούρια επιπλέον αμφιθέατρα, ούτε να βάλουν τους επί πληρωμή φοιτητές σε τυπικες αίθουσες 50-60 ατόμων. Συν το ότι ήδη δε χωράμε στο νοσοκομείο, γιατι εχει τύχει φορες να εξετάζουν στον ιδιο θαλαμο ασθενεις, φοιτητές του 2ου, 3ου και 6ου έτους.
4. Η μετακίνηση είναι αρκετά εύκολη από την Αθήνα, 2,5 ώρες με κτελ από τον κηφισο, αλλα υπάρχει και δρομολόγιο προαστιακού. Γενικά σαν πόλη είναι πολύ όμορφη και πολύ εύκολη. Έχω περάσει πάρα πολύ ωραία τα 3 χρόνια που είμαι εδώ και δεν έχω ανακαλύψει ακόμα όλα τα σημεία της πόλης, οπότε δε νομίζω ότι θα βαρεθώ πριν πάρω πτυχίο.
Γενικά η σχολή εχει τα καλά και τα κακά της, πχ δύσκολα μπαίνουν βαθμοι, αλλά οκει θα πάρουμε πτυχίο με 7,4 αντί για 8,5. Λένε ότι είναι από τις πιο δύσκολες μαζί με Ηράκλειο και Γιάννενα. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι για να αποτρεψω κάποιο παιδί να έρθει να σπουδάσει εδώ.
Panatha mono
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα.

21-07-25

11:26
Ναι δεν πρόκειται να ανέβουν πάνω από 100 μόρια...Αθήνα θα μπεις και καλές σπουδές σου ευχομαιΝαι εννοείται πρώτη επιλογή Αθήνα, αλλά αν ανέβουν πάνω από 350, έφυγα Πάτρα
sophiaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 128 μηνύματα.

21-07-25

13:55
υποτίθεται ότι θέλουν να την καταργήσουν, αλλά νομιζω και πάλι στο 5ο έτος θα μπαίνουμε στο νοσοκομείο, γιατί δε νομίζω ότι χωράμε 4 έτη στο πγνπ. συν το οτι δε φτανουν οι καθηγητες σε αυτη την περίπτωση. σκέφτονται να αναθεωρήσουν καποια πραγματα στο προγραμμα σπουδων και είπαν ότι ισως ενοποιησουν τα μαθήματα της απαρτιωσης και να τα εξεταζομαστε κανονικα στο τελος του εξαμηνου. Δηλαδή να κάνουμε γυναικολογια με παιδιατρικη μαζί και να ονομαστεί το μάθημα "μητερα και παιδι", καρδιαγγειακό με αναπνευστικό και ουροποιητικό ως "παθολογικός ασθενής Ι", γαστρεντερικό με ενδοκρινείς, χειρουργική και ογκολογία ως "ασθενής διεπιστημονικής αντιμετώπισης" κλπ, το οποίο μου φαίνεται τελείως άκυρο επιστημονικά και ελπίζω να μην εφαρμοστείΑκομα ασχολουνται με την απαρτιωση?? Δεν το αλλαξανε το συστημα αυτο? Και αυτο οτι περνανε ολοι τα μαθηματα οπως λες ειναι επειδη εσεις της ιατρικης ειστε πολυ διαβαστεροι.Δυσκολα φοιτητες αλλων σχολων θα αντεχανε τετοιους ρυθμους.

eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα.

21-07-25

15:25
Kαλυτερα να μεινει ετσι τοτε!Ακου ονοματα μαθηματων!υποτίθεται ότι θέλουν να την καταργήσουν, αλλά νομιζω και πάλι στο 5ο έτος θα μπαίνουμε στο νοσοκομείο, γιατί δε νομίζω ότι χωράμε 4 έτη στο πγνπ. συν το οτι δε φτανουν οι καθηγητες σε αυτη την περίπτωση. σκέφτονται να αναθεωρήσουν καποια πραγματα στο προγραμμα σπουδων και είπαν ότι ισως ενοποιησουν τα μαθήματα της απαρτιωσης και να τα εξεταζομαστε κανονικα στο τελος του εξαμηνου. Δηλαδή να κάνουμε γυναικολογια με παιδιατρικη μαζί και να ονομαστεί το μάθημα "μητερα και παιδι", καρδιαγγειακό με αναπνευστικό και ουροποιητικό ως "παθολογικός ασθενής Ι", γαστρεντερικό με ενδοκρινείς, χειρουργική και ογκολογία ως "ασθενής διεπιστημονικής αντιμετώπισης" κλπ, το οποίο μου φαίνεται τελείως άκυρο επιστημονικά και ελπίζω να μην εφαρμοστεί![]()
abyssiniancat
Νεοφερμένο μέλος
Η abyssiniancat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

22-07-25

20:33
Μιας και είσαι κι εσύ Πάτρα, θα μπορούσα να σου στείλω να σε ρωτήσω κάτι;υποτίθεται ότι θέλουν να την καταργήσουν, αλλά νομιζω και πάλι στο 5ο έτος θα μπαίνουμε στο νοσοκομείο, γιατί δε νομίζω ότι χωράμε 4 έτη στο πγνπ. συν το οτι δε φτανουν οι καθηγητες σε αυτη την περίπτωση. σκέφτονται να αναθεωρήσουν καποια πραγματα στο προγραμμα σπουδων και είπαν ότι ισως ενοποιησουν τα μαθήματα της απαρτιωσης και να τα εξεταζομαστε κανονικα στο τελος του εξαμηνου. Δηλαδή να κάνουμε γυναικολογια με παιδιατρικη μαζί και να ονομαστεί το μάθημα "μητερα και παιδι", καρδιαγγειακό με αναπνευστικό και ουροποιητικό ως "παθολογικός ασθενής Ι", γαστρεντερικό με ενδοκρινείς, χειρουργική και ογκολογία ως "ασθενής διεπιστημονικής αντιμετώπισης" κλπ, το οποίο μου φαίνεται τελείως άκυρο επιστημονικά και ελπίζω να μην εφαρμοστεί![]()
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 1.979 μηνύματα.

23-07-25

12:16
The return of the king!Σιγουρα οσοι δεν ξερουν θα γελασουν και θα πουν ελα μωρε πατρα για πλακα θα βαζουν βαθμους και αθηνα που ειναι η πιο υψηλοβαθμη θα βαζουν πενταρια κτλπ.....Οποιος λοιπον εχει εμπειρια ξερει οτι πτυχιο στην πατρα για να παρει καποιος θα του βγει η ψυχη αν χρωσταει μαθηματα και θα γεμισει με πενταρια μπολικα.....Βαθμοι δεν μπαινουν με τιποτα γτ στα περισσοτερα μαθηματα τα θεματα ειναι φουλ απαιτητικα με λεπτομερεια της λεπτομερειας.Εμενα δεν με χαλαγε αυτο αν υπηρχε ενιαια γραμμη παντου αλλα πχ στην αθηνα ειναι κυριολεκτικα της πλακας και εχουν περισσοτερες εξεταστικες για να μπορουν να καλυπτουν το χαντικαπ των πολλων οφειλομενων.....Ετσι,δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις σε αυτους που δεν ξερουν.Μην βγει κανεις και πει οτι δεν ισχυουν αυτα που λεω γτ απλα κοροιδευει τον εαυτο του....Ετσι για να εχετε ενα μετρο συγκρισης αυτος που βγαζει πχ 7 στην πατρα,στην αθηνα υπολογιστε 8.3 δηλαδη πανω απο 1 βαθμο.....Τωρα,οσον αφορα αλλες ιατρικες και γω εχω ακουσει για κρητη οτι ειναι δυσκολα αλλα δεν ξερω λεπτομερειες.Θεσσαλονικη ειναι επισης σχετικα της πλακας αλλα και παλι δεν ειμαι τοσο σιγουρος.Ετσι,ειπα να γραψω γτ μου αρεσε το θεμα να ξεσκουριασουμε και λιγο.
Ακομα ασχολουνται με την απαρτιωση?? Δεν το αλλαξανε το συστημα αυτο? Και αυτο οτι περνανε ολοι τα μαθηματα οπως λες ειναι επειδη εσεις της ιατρικης ειστε πολυ διαβαστεροι.Δυσκολα φοιτητες αλλων σχολων θα αντεχανε τετοιους ρυθμους
sophiaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 128 μηνύματα.

24-07-25

11:11
ναι, φυσικάΜιας και είσαι κι εσύ Πάτρα, θα μπορούσα να σου στείλω να σε ρωτήσω κάτι;
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

25-07-25

12:41
<D0F4F5F7E9EFFDF7EFE920D6EFE9F4E7F4DDF220EAE1F4DC20C2E1E8ECFC2E786C73>
Διαβαστε ποσοστα αριστουχων,λειαν καλως και καλως σε ολα τα τμηματα.Ιατρικη αθηνας σχεδον 30% αριστουχοι,οταν στα υπολοιπα ειναι κατω απο 10% και στα υπολοιπα 3%.Προφανως εχουν μεγαλη διαφορα επιπεδου για αυτο ειναι ετσι.Εξαλλου 200 μορια παραπανω λογω εκθεσης βγαλανε αρα ειναι ανωτεροι.Οποιος δεν καταλαβαινει τη δυσκολια κοροιδευει τον εαυτο του.
Στα υπολοιπα τμηματα μην πολυδωσετε βαση.Πχ θα δειτε στα μαθηματικα τμηματα διαφορα ποσοστων αλλα εκει ειναι καθαρα διαφορα επιπεδου φοιτητων και ενδιαφεροντος και οχι αυστηροτητα καθηγητων.
Διαβαστε ποσοστα αριστουχων,λειαν καλως και καλως σε ολα τα τμηματα.Ιατρικη αθηνας σχεδον 30% αριστουχοι,οταν στα υπολοιπα ειναι κατω απο 10% και στα υπολοιπα 3%.Προφανως εχουν μεγαλη διαφορα επιπεδου για αυτο ειναι ετσι.Εξαλλου 200 μορια παραπανω λογω εκθεσης βγαλανε αρα ειναι ανωτεροι.Οποιος δεν καταλαβαινει τη δυσκολια κοροιδευει τον εαυτο του.
Στα υπολοιπα τμηματα μην πολυδωσετε βαση.Πχ θα δειτε στα μαθηματικα τμηματα διαφορα ποσοστων αλλα εκει ειναι καθαρα διαφορα επιπεδου φοιτητων και ενδιαφεροντος και οχι αυστηροτητα καθηγητων.
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 959 μηνύματα.

25-07-25

13:52
Ακραίο ότι ενώ οι απόφοιτοι Νομικής Εκπα ήταν 700 με 500 γυναίκες και 200 άνδρες, στα μόλις 40 άριστα 18 ήταν άνδρες και 22 γυναίκες.
Βασιλης1234
Νεοφερμένο μέλος
Ο Βασιλης1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα.

25-07-25

15:29
Αποτρέπω κάποιον να πάει Ιατρική Πάτρας για πολλούς λόγους, το λέω με την ιδιότητα του αποφοίτου.
Panatha mono
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα.

25-07-25

16:08
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;Πέρασα φέτος με 10%Αποτρέπω κάποιον να πάει Ιατρική Πάτρας για πολλούς λόγους, το λέω με την ιδιότητα του αποφοίτου.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

25-07-25

17:01
Αφου περασες θα πας λογικα.Δεν χρειαζεται να μαθεις λεπτομερειες γτ μετα θα χεις προκαταληψη στη σχοληΜπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;Πέρασα φέτος με 10%
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 633 μηνύματα.

25-07-25

19:03
Εγώ που έχω κάνει δύο χρόνια ιατρική στην Πάτρα και τώρα είμαι Αθήνα θα σου πω ότι είναι λιγάκι υπερβολικός, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;Πέρασα φέτος με 10%
Στην Αθήνα έχουν υψηλότερο μέσο όρο ελλείψει συντελεστών και λόγω των 12 κατ' επιλογήν μαθημάτων στα οποία όλοι παίρνουν 10
Σε καμία ιατρική δεν είναι τόσο δύσκολο το πρόγραμμα σπουδών, θέλει καθημερινή ενασχόληση μέχρι εκεί.
Panatha mono
Εκκολαπτόμενο μέλος

25-07-25

19:05
Εγώ είμαι στην Κρήτη και δεν πιστεύω ότι στην Πάτρα θα έχω να αντιμετωπίσω κάτι που δεν έχω φανταστεί με βάση την εμπειρία μου εδώ μέχρι τωραΕγώ που έχω κάνει δύο χρόνια ιατρική στην Πάτρα και τώρα είμαι Αθήνα θα σου πω ότι είναι λιγάκι υπερβολικός, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Στην Αθήνα έχουν υψηλότερο μέσο όρο ελλείψει συντελεστών και λόγω των 12 κατ' επιλογήν μαθημάτων στα οποία όλοι παίρνουν 10
Σε καμία ιατρική δεν είναι τόσο δύσκολο το πρόγραμμα σπουδών, θέλει καθημερινή ενασχόληση μέχρι εκεί.
tan07
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 156 μηνύματα.

25-07-25

19:37
εσυ δεν εχεις τικτοκ; μου θυμιζεις μια φοιτητρια που πηρε μετεγγραφη απο πατρα σε αθηναΕγώ που έχω κάνει δύο χρόνια ιατρική στην Πάτρα και τώρα είμαι Αθήνα θα σου πω ότι είναι λιγάκι υπερβολικός, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
καλες σπουδες σου ευχομαι αγορινα συναδελφε μου. ολα καλα θα πανε dont worry.Εγώ είμαι στην Κρήτη και δεν πιστεύω ότι στην Πάτρα θα έχω να αντιμετωπίσω κάτι που δεν έχω φανταστεί με βάση την εμπειρία μου εδώ μέχρι τωρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 145 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- sophiaa
- eirp
- Panatha mono
- andromaxh07
- Αλανι
- Dr.Katalyst
- Sotiris 12
- csg
- thewitcher
- Konchry
- SlimShady
- Mammy Nun
- GIANCHRIS
- tan07
- Penny1903
- Than003
- geornirv
- Searching
- ydroxoos
- Frozensun
- elinamav
- Scandal
- thenutritionist
- nefeli10
- Xryssa
- konan
- abyssiniancat
- Corfu kitty
- AggelikiGr
- Βασιλης1234
- geneticist
- Lia 2006
- aris65
- eukleidhs1821
- jellojina
- Isa
- Nala
- pinkheart
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- tsiobieman
- Ryuzaki
- Pars3c
- Atrlef
- BillyTheKid
- BatGuin
- sakplat
- ManDef
- charmander
- sophieee
- NikosPap_
- Leilas
- Indecisive2
- Unboxholics
- ang12_012
- panunniotis
- Ilias__
- nucomer
- Dkate
- E.Z
- doctoradrian
- Geraldsaga
- gianikit
- marakimarouli
- st.krf
- trifasikodiavasma
- hihat1
- many of Filip
- Giannis_19
- nicole1982
- sky1
- Paragontas7000
- Hased Babis
- Anna1974
- vtsou1
- ioanna2007
- sevi1
- Startx0
- fockos
- ch2006
- giannis06
- Jauahahwiwisjs
- elenitren
- peris68
- m.b.
- Mixalis!
- redpointer
- fgk
- termiii
- Leo komm
- panosT436
- Loustep
- soleilst
- afraim
- ειδήμων
- Velvet
- anagnostou1
- Annoulito
- elevag
- LeGoat
- katia.m
- phoni
- neuronova
- Debugging_Demon
- constansn
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.