ΙΕΚ εργοθεραπείας

stella22

Νεοφερμένο μέλος

Η stella22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω πτυχίο Φιλολογίας, μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και εργάζομαι σε ιδιωτικό σχολείο. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου άσκησης ήρθα σε επαφή με εργοθεραπευτές και η συγκεκριμένη δουλειά με ενθουσίασε πάρα πολύ! Σκεφτόμουν να ακολουθήσω αυτήν την κατεύθυνση και να γίνω εργοθεραπεύτρια. Δυστυχώς, δεν μπορώ να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις, καθώς ζω στην επαρχία και βρίσκομαι αρκετά μακριά από τα πανεπιστήμια (και από τα κολλέγια).

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τα ΙΕΚ, όπου εκπαιδεύεσαι ως βοηθός εργοθεραπευτή. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα σχόλια για αυτά και σχεδόν όλοι τα θεωρούν σπατάλη χρημάτων. Επιπλέον, αναρωτιέμαι αν ο μισθός ως βοηθός εργοθεραπευτή θα είναι πάντα χαμηλός ( μιας και είσαι βοηθός) και αν τελικά αξίζει η επένδυση.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.412 μηνύματα.
Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω πτυχίο Φιλολογίας, μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και εργάζομαι σε ιδιωτικό σχολείο. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου άσκησης ήρθα σε επαφή με εργοθεραπευτές και η συγκεκριμένη δουλειά με ενθουσίασε πάρα πολύ! Σκεφτόμουν να ακολουθήσω αυτήν την κατεύθυνση και να γίνω εργοθεραπεύτρια. Δυστυχώς, δεν μπορώ να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις, καθώς ζω στην επαρχία και βρίσκομαι αρκετά μακριά από τα πανεπιστήμια (και από τα κολλέγια).

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τα ΙΕΚ, όπου εκπαιδεύεσαι ως βοηθός εργοθεραπευτή. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα σχόλια για αυτά και σχεδόν όλοι τα θεωρούν σπατάλη χρημάτων. Επιπλέον, αναρωτιέμαι αν ο μισθός ως βοηθός εργοθεραπευτή θα είναι πάντα χαμηλός ( μιας και είσαι βοηθός) και αν τελικά αξίζει η επένδυση.
Ναι θα ειναι χαμηλος και θα επαναστατεις γιατι θα βγαζεις ολη τη δουλεια. Οπως κανουν και οι φυσικοθεραπευτες και οι φαρμακοποιοί ιεκ,
Η λυση να ανοιξεις δικου σου ιατρειο δεν επιτρεπεται σε ιεκ.
Αν μπορουσες θα εισουν πολυ ανετη και μοναδικη στην επαρχια.
Αυτο ειναι και το βασικο προβλημα των επαλ -ιεκ στην χωρα...αλλα δεν το αγγιζουν

Τελευταία επεξεργασία:

Κλημεντίνη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.704 μηνύματα.
Ακριβώς επειδή είσαι στην επαρχία πρέπει να βρεις τρόπο να πάρεις πτυχίο εργοθεραπείας😅
Πραγματικά μπορείς να φτάσεις τις απολαβές ενός γιατρού αν δεν υπάρχουν άλλοι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια