Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.933 εγγεγραμμένα μέλη και 3.596.552 μηνύματα σε 107.101 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 1.119 άτομα.
Ναι θα ειναι χαμηλος και θα επαναστατεις γιατι θα βγαζεις ολη τη δουλεια. Οπως κανουν και οι φυσικοθεραπευτες και οι φαρμακοποιοί ιεκ,Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω πτυχίο Φιλολογίας, μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και εργάζομαι σε ιδιωτικό σχολείο. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου άσκησης ήρθα σε επαφή με εργοθεραπευτές και η συγκεκριμένη δουλειά με ενθουσίασε πάρα πολύ! Σκεφτόμουν να ακολουθήσω αυτήν την κατεύθυνση και να γίνω εργοθεραπεύτρια. Δυστυχώς, δεν μπορώ να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις, καθώς ζω στην επαρχία και βρίσκομαι αρκετά μακριά από τα πανεπιστήμια (και από τα κολλέγια).
Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τα ΙΕΚ, όπου εκπαιδεύεσαι ως βοηθός εργοθεραπευτή. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα σχόλια για αυτά και σχεδόν όλοι τα θεωρούν σπατάλη χρημάτων. Επιπλέον, αναρωτιέμαι αν ο μισθός ως βοηθός εργοθεραπευτή θα είναι πάντα χαμηλός ( μιας και είσαι βοηθός) και αν τελικά αξίζει η επένδυση.