Και οι δημοσιες μπορουν να γινουν υπερδυναμη,αλλα εδω και χρονια εχει σταματησει η -οποια- επενδυση στον τομεα της παιδειας,στην Ελλαδα.
Και κατι ''πανεξυπνα'' μυαλα τι λενε-->αντι να σκεφτουν να διορθωσουν το προβλημα,βρισκουν την ακρως ηλιθια και συμφεροντολογικη γιαυτους λυση,να φερουμε ιδιωτες και να περασει η παιδεια σε ιδιωτικα χερια.Οαυου,μα τι λυση.
Το ΕΑΠ μην το μπερδευεις με τα μπουρδελα-ιδιωτικα κολεγια που εχουν ανοιξει,καμια σχεση δεν εχει,δεν το ανοιγω το θεμα γιατι θα βγω ΟΦ.
Ναι,εχουμε δει και αποφοιτους κολεγιων,μεσα στην μορφωση ειναι




Παραδεξου το,κανενας δεν θελει να παει σε ιδιωτικο κολεγιο.Απλως,η αναγκη της αποτυχιας τον ωθει εκει.
Εν κατακλειδι,με ενοχλει που η παιδεια θα περασει σε ιδιωτικα χερια,γιατι θα εκμηδενιστει ο -οποιος- ως τωρα κρατικος της και εμμεσα δωρεαν χαρακτηρας της.Το εχω αναφερει σε πολλα αλλα σχετικα θεματα,δεν χρειαζεται να ξανακανω αναλυση.