ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.602 μηνύματα.

11-08-25

13:54
Ναι νομιζω οτι εσαι σε πολυ ελπιδοφορα θεση.Γεια σας, πέρασα ιατρική Λάρισας και έχω 6 μόρια για μετεγγραφή. Θεωρείται ότι έχω πιθανότητες για να πάω ιατρική ΑΠΘ Θεσσαλονίκη;
Να πουμε οτι δεν εχει αλλαξει κατι σε συγκριση με περυσι
Το 2023 η ιατρικη απθ εκλεισε στα 6 μορια και γεμισε με 23 παιδια
Το 2024 η ιατρικη απθ εκλεισε στα 5 μορια και γεμισε με 23 παιδια
Εσυ τωρα εχεις και υπεροπλια μοριων πανελληνιων εναντι της αλεξανδρουπολης και της κρητης, για τυχων ισοβαθμιες.
Οποτε ναι εισαι πολυ καλα με τα 6 μορια..
Καλη επιτυχια.
Stephanos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Stephanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

12-08-25

15:18
Ευχαριστώ πολύΝαι νομιζω οτι εσαι σε πολυ ελπιδοφορα θεση.
Να πουμε οτι δεν εχει αλλαξει κατι σε συγκριση με περυσι
Το 2023 η ιατρικη απθ εκλεισε στα 6 μορια και γεμισε με 23 παιδια
Το 2024 η ιατρικη απθ εκλεισε στα 5 μορια και γεμισε με 23 παιδια
Εσυ τωρα εχεις και υπεροπλια μοριων πανελληνιων εναντι της αλεξανδρουπολης και της κρητης, για τυχων ισοβαθμιες.
Οποτε ναι εισαι πολυ καλα με τα 6 μορια..
Καλη επιτυχια.
Panatha mono
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 122 μηνύματα.

14-08-25

07:53
Υπάρχει περίπτωση η βάση μετεγγραφης της Ιατρικής Πατρών να υπερβεί τα 4 μόρια φέτος;
allall1
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 818 μηνύματα.

14-08-25

09:18
καμια απολύτως, εκτος σαλονικας κ αθηνας ολες οι αλλες ιατρικές ειναι τζαμπα προσβάσιμες μεσω μεταγραφών, αρκει να κνεις αίτησηΥπάρχει περίπτωση η βάση μετεγγραφης της Ιατρικής Πατρών να υπερβεί τα 4 μόρια φέτος;
Panatha mono
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 122 μηνύματα.

14-08-25

12:22
Ε όχι και τζαμπα...πέρσι στην πρώτη χρονιά εξίσωσης τριτεκνων με πολύτεκνους η Πατρα είχε 3 μορια.Απλως μου φαίνεται δύσκολο να πάει πάνω από αυτό αλλά δεν θέλω να ρισκάρω και το παραμικρόκαμια απολύτως, εκτος σαλονικας κ αθηνας ολες οι αλλες ιατρικές ειναι τζαμπα προσβάσιμες μεσω μεταγραφών, αρκει να κνεις αίτηση
Panpits
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panpits αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

14-08-25

17:19
Καλησπέρα! Αν γίνει αίτηση μεταγραφής η οποία γίνει αποδεκτή, αλλά τελικά το παιδί αλλάξει γνώμη και δεν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο νέο τμήμα που μεταγράφηκε, τότε τι γίνεται;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.602 μηνύματα.

14-08-25

17:41
Αν σου δωθει η μετεγγραφη απο το Υπαιθ και δεν την θελεις τοτε καποιο αλλο παιδι κλαιει. ( εφοσον γεμιζει η νεα σχολη βεβαια)Καλησπέρα! Αν γίνει αίτηση μεταγραφής η οποία γίνει αποδεκτή, αλλά τελικά το παιδί αλλάξει γνώμη και δεν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο νέο τμήμα που μεταγράφηκε, τότε τι γίνεται;
Ο νομος προβλεπει αν δεν ευοδωθεί μια δοθείσα μετεγγραφη να καλειτε ο επομενος αλλα δυστηχως ποτε δεν εφαρμοστηκε.
Εσυ δεν εχεις καμια επιπτωση...απλα δεν πας στην νεα σχολη οταν το ζητησει ,τα πρωτα χαρτια ελεγχου και μετα το χαρτι διαγραφης απο την παλια .....οποτε η νεα εγγραφη δεν γινεται ποτε και η μετεγγραφη καταπεφτει σιωπηρως.
Προσοχη ..οι μετεγγραφες ειναι δυνατες μονο κατα την περιοδο που ασχολουνται με αυτες οι γραμματειες... αν ξεχαστεις ή μετανιωσεις παει εφυγε.
tan07
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 155 μηνύματα.

14-08-25

22:29
Παιδιά η ρήτρα τι ειναι; Ειδα ένα βιντεο κοπέλα να λέει ότι κόπηκε απο ρήτρα.;;
Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 100 μηνύματα.

15-08-25

00:41
Ουσιαστικά ζητάς από τον καθηγητή άμα δεν γράψεις από κάποιο βαθμό και πάνω να σε κόψει.Για παράδειγμα :εγώ θέλω 9 σε ένα μάθημα,οπότε από πριν επικοινωνώ με το καθηγητή γι αυτό ή το γράφω κάπου στο γραπτό της εξέτασης. Δεν είναι λίγα τα άτομα που το κάνουν.Παιδιά η ρήτρα τι ειναι; Ειδα ένα βιντεο κοπέλα να λέει ότι κόπηκε απο ρήτρα.;;
tan07
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 155 μηνύματα.

15-08-25

03:21
Ποιό ειναι το πλεονέκτημα να το κάνεις αυτό αφού και πάνω απο 5 αμα γράψεις περνάς;;;Ουσιαστικά ζητάς από τον καθηγητή άμα δεν γράψεις από κάποιο βαθμό και πάνω να σε κόψει.Για παράδειγμα :εγώ θέλω 9 σε ένα μάθημα,οπότε από πριν επικοινωνώ με το καθηγητή γι αυτό ή το γράφω κάπου στο γραπτό της εξέτασης. Δεν είναι λίγα τα άτομα που το κάνουν.
Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 100 μηνύματα.

15-08-25

03:32
Έχουν στόχο για μεγαλύτερο μέσο όρο προκειμένου να βοηθήθουν στην αποδοχή του μεταπτυχιακού, περισσότερα μόρια για ασεπ, διδακτορικό κ.α.Ποιό ειναι το πλεονέκτημα να το κάνεις αυτό αφού και πάνω απο 5 αμα γράψεις περνάς;;;
tan07
Εκκολαπτόμενο μέλος

15-08-25

16:43
Κατάλαβα, αλλα δηλαδή άμα πάρει 8 και ειχε βάλει ρήτρα για 9 θα κοπεί, δεν είναι κρίμα;Έχουν στόχο για μεγαλύτερο μέσο όρο προκειμένου να βοηθήθουν στην αποδοχή του μεταπτυχιακού, περισσότερα μόρια για ασεπ, διδακτορικό κ.α.
Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος

15-08-25

16:59
ΑκριβώςΚατάλαβα, αλλα δηλαδή άμα πάρει 8 και ειχε βάλει ρήτρα για 9 θα κοπεί
Είναι λίγο. Εγώ προσωπικά απλώς δεν δίνω το μάθημα και το πάω για άλλη φορά...Δεν είναι κρίμα;
Stephanos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Stephanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

20-08-25

14:28
Γεια σας, ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα, ο αδερφός μου ,γεννημένος 4/1998 με ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 3000 το 2023 προσμετράται στο ετήσιο οικογενειακό του 2023 δηλαδή το έτος που έγινε 25, και δηλώνεται δηλαδή ως προστατευόμενο ή εξαρτώμενο μελος; Επίσης, ως πολύτεκνοι λαμβάνονται 0,5 μορια ακόμη από άλλον αδελφό που έκλεισε τα 25 φέτος τον Ιανουάριο;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

20-08-25

19:09
Λοιπον καλε μου..δεςΓεια σας, ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα, ο αδερφός μου ,γεννημένος 4/1998 με ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 3000 το 2023 προσμετράται στο ετήσιο οικογενειακό του 2023 δηλαδή το έτος που έγινε 25, και δηλώνεται δηλαδή ως προστατευόμενο ή εξαρτώμενο μελος; Επίσης, ως πολύτεκνοι λαμβάνονται 0,5 μορια ακόμη από άλλον αδελφό που έκλεισε τα 25 φέτος τον Ιανουάριο;
Ο μεγαλος αδελφος που ειναι του 1998 εχει φυγει απο το στοχαστρο των μετεγγραφων (φετος ειναι οι του 1999)
ΔΕΝ δηλωνεις το ΑΦΜ του και τα εισοδηματα του το 2024 ή οποτε πριν, δεν ενδιαφερουν.
Αν τα προηγουμενα ετη ηταν προστατευμενο μελος στην δηλωση εχει καλως ...θα αυξησει των διαιρετη του κατα κεφαλην εισοδηματος ..αν οχι δεν θα τον αυξησει...αν το κατα κεφαλην ειναι κρισιμο τοτε μπορειτε να τον βαλετε προστατευομενο και τωρα...αν δεν ειναι κρισιμο μην ασχοληθείτε.
Ο αδελφος αυτος δεν εχει δυνατοτητα να σου δωσει το 0.5 μοριο και δεν πρεπει να το δηλωσεις στην πλατφορμα γιατι η μετεγγραφη σου θα μπει σε ασχημα προβληματα.
Ο αλλος αδελφος που προφανως εχει γεννηθει το 1999 και δωθε θα σου δωσει το 0,5 μοριο.
Το ρολοι με το οποιο εσυ μετρας την ηλικια δεν συμφωνει με αυτο των μετεγγραφων...για τις μετεγγραφες....25 ετων συμπληρωμενα θεωρούνται οι γεννηθεντες μεχρι 31-12-1998.
Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα.

22-08-25

18:56
Μπορώ να κάνω μόνη μου αίτηση για μετεγραφη με το δικό μου ΑΦΜ αφού κάνω ατομική φορολογική δήλωση χωρίς να ληφθούν υπόψιν τα εισοδήματα των γονιών μου;Για μετεγραφες με οικονομικά κριτήρια.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

22-08-25

19:32
Την αιτηση μετεγγραφης μονο εσυ την κανεις με τους κωδικους της σχολης σου.Μπορώ να κάνω μόνη μου αίτηση για μετεγραφη με το δικό μου ΑΦΜ αφού κάνω ατομική φορολογική δήλωση χωρίς να ληφθούν υπόψιν τα εισοδήματα των γονιών μου;Για μετεγραφες με οικονομικά κριτήρια.
Αν το κατα κεφαλην εισοδημα σου (3ετιας) ειναι μεγαλυτερο απο των γονεων σου τοτε θα λαβουν μονο το δικο σου . Αν ειναι μικροτερο θα παρουν των γονεων .... στην περιπτωση αυτη θα προσθεσουν και τα δικα σου εισοδηματα ( μονα ζυγα δικα τους)
Αν εχεις γεννηθει πριν το 1-1-1999 τοτε λαμβανουν μονο το δικο σου.
Αποσπασμα εγκύκλιου
στ) Ως «ατομικό εισόδημα» νοείται ο μέσος όρος των τριών (3) τελευταίων οικονομικών ετών του φορολογητέου εισοδήματος του αιτούντος μετεγγραφή ή μετακίνηση από οποιαδήποτε πηγή εισοδήματος κατά την έννοια του άρθρου 7 του ν. 4172/2013 (Α΄ 167).
ζ) Ως «κατά κεφαλήν οικογενειακό εισόδημα» νοείται ο μέσος όρος των τριών (3) τελευταίων οικονομικών ετών του κατά κεφαλήν αθροίσματος του φορολογητέου εισοδήματος των μελών της οικογένειας του αιτούντος μετεγγραφή ή μετακίνηση κατά την έννοια του άρθρου 7 του ν. 4172/2013, ήτοι του ίδιου του αιτούντα φοιτητή, των γονέων, ανεξαρτήτως εάν κάνουν κοινή ή χωριστή φορολογική δήλωση, και των αδελφών κάτω των 25 ετών εφόσον είναι άγαμοι έχουν ίδιο φορολογητέο εισόδημα και δεν είναι «εξαρτώμενα μέλη» κατά την έννοια του άρθρου 11 του ν. 4172/2013, ή του/της συζύγου εφόσον ο αιτών φοιτητής είναι έγγαμος. Σε περίπτωση που οι γονείς του αιτούντος μετεγγραφή είναι διαζευγμένοι, ως «κατά κεφαλήν οικογενειακό εισόδημα» νοείται ο μέσος όρος των τριών (3) τελευταίων οικονομικών ετών του κατά κεφαλήν αθροίσματος του φορολογητέου εισοδήματος των δύο γονέων εκτός από την περίπτωση φοιτητή αιτούντα μετεγγραφή, η επιμέλεια του οποίου έχει ανατεθεί με δικαστική απόφαση στον ένα γονέα, οπότε υπολογίζεται το εισόδημα μόνου αυτού.
η) Ως «κατά κεφαλήν εισόδημα» νοείται το υψηλότερο μεταξύ του ατομικού εισοδήματος και του κατά κεφαλήν οικογενειακού εισοδήματος. Εφόσον ο αιτών τη μετεγγραφή ή μετακίνηση είναι άνω των 25 ετών, άγαμος και διαθέτει ατομικό εισόδημα, λαμβάνεται υπόψη μόνο το ατομικό του εισόδημα.
Athanasios
Νεοφερμένο μέλος
Ο Athanasios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Καλησπέρα, να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό, φέτος έδωσα πανελλαδικές, είμαι ανήλικος και στη φορολογική δήλωση του 2025 δεν είμαι εξαρτώμενο/προστατευόμενο μέλος επειδή είχα πάνω από 3000€ εισόδημα το 2024, μικρότερο από αυτό των γονέων. Άρα θα προστεθούν τα εισοδήματα και θα μετρήσω και εγώ στον διαιρετη για τον υπολογισμό του κατά κεφαλήν οικογενειακού εισοδήματος;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ε ναι ετσι λεει η εγκυκλιος... θα προστεθουν και τα δικα σου χρηματα και θα μπεις και εσυ προστατευομενος..Καλησπέρα, να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό, φέτος έδωσα πανελλαδικές, είμαι ανήλικος και στη φορολογική δήλωση του 2025 δεν είμαι εξαρτώμενο/προστατευόμενο μέλος επειδή είχα πάνω από 3000€ εισόδημα το 2024, μικρότερο από αυτό των γονέων. Άρα θα προστεθούν τα εισοδήματα και θα μετρήσω και εγώ στον διαιρετη για τον υπολογισμό του κατά κεφαλήν οικογενειακού εισοδήματος;
Βιαστηκες να κανεις δηλωση και ευχομαι να μην σε εμποδισει σε κατι.
tan07
Εκκολαπτόμενο μέλος

εσυ πως εχεισ μεγαλυτερο εισοδημα απο των γονεων σου αναρωτιεμαιΚαλησπέρα, να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό, φέτος έδωσα πανελλαδικές, είμαι ανήλικος και στη φορολογική δήλωση του 2025 δεν είμαι εξαρτώμενο/προστατευόμενο μέλος επειδή είχα πάνω από 3000€ εισόδημα το 2024, μικρότερο από αυτό των γονέων. Άρα θα προστεθούν τα εισοδήματα και θα μετρήσω και εγώ στον διαιρετη για τον υπολογισμό του κατά κεφαλήν οικογενειακού εισοδήματος;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 333 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mikrosamiamidi
- Nek21
- Nala67
- mark07
- katerina1980
- aneiko
- PANSOFOS
- Athanasios
- Leo21
- kriskriss
- FNC_Sophia
- Penny1903
- tan07
- bobbos188
- ang12_012
- gianikit
- sophieee
- Xryssa
- Huener
- Nala
- Drscientist
- psychoticwaltz
- Sotiris 12
- Corfu kitty
- sakplat
- vas2017
- Dkate
- Scandal
- Kafkinos
- Panatha mono
- Αλανι
- Efi10
- elefther1ou_
- maritina07
- thewitcher
- user110908
- panaman
- bigguy
- MariaApo
- ch2006
- XRY
- Atrlef
- Hmmytheos
- andreouk
- thepigod762
- chrissie20
- EFAKIT
- Tery07
- b3om1zq
- eftria
- Stephanos
- termiii
- Galleon
- allall1
- pnf292
- Panpits
- confused???
- acc/fin04
- elinamav
- Reader
- GIANCHRIS
- sp.srms
- NIKHNIKH
- Alex81
- patoma
- aris65
- ManDef
- geneticist
- Danos
- marrr
- Martheos
- anakalaitzi
- Jauahahwiwisjs
- andyklad
- P.Dam.
- geornirv
- Lennie
- Lia 2006
- Nasos165
- N2007
- vtsou1
- Xristinaa
- anna_6
- Arvacon
- Ersa
- Msp1
- mflam
- Unboxholics
- Pyotr_Krasnov
- Κλημεντίνη
- Geo20
- gravou
- strof
- korydallos
- efthyyxoxo
- SlimShady
- Hased Babis
- Asterias54
- Giannismsn
- Maraki3
- Stekas2025
- Indecisive2
- peris68
- st.krf
- Ilias__
- panunniotis
- abyssiniancat
- najsisyuu12
- Anna1974
- marilyn09
- dimitrios_mark
- Vera
- mauro_koraki
- mpimpika
- Lebrou
- mumofstudents
- Dina
- etzoni
- redpointer
- Skrts000
- elcteng
- mvas
- Polymnia
- Katerinakikii
- afraim
- Lydiaaaaaaa
- kyriako
- Nar20
- tsiobieman
- stamp
- naum
- 4476
- lilabou
- mariarina
- Ryuzaki
- sachinidou
- GV221
- engineer?
- ioanna2007
- zisisMcrs
- aggelosst9
- Elvi
- jYanniss
- gaidouri
- UnderGroundGr
- newguy
- MPmp
- loukskiad
- hihat1
- jellojina
- Mixalis!
- marpa
- constansn
- woasibe
- dodisper
- dboun
- CELTICS FAN
- katia.m
- hello1234
- annapdk
- Giorgosth
- IrisAthens
- Giorgakis17
- many of Filip
- panosT436
- eleanna4
- Kzaro
- Albert 123
- AggelikiGr
- doctoradrian
- Dimitris_nts
- MariaDed
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- nick34
- Nick_Athens
- Costpap
- Mapz
- Leilas
- ydroxoos
- sophiaa
- sevi1
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- Manou Litsa
- Searching
- charmander
- giannis06
- Wonderkid
- Virgin
- trifasikodiavasma
- Simela24
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- MANUELMANUEL
- Entropy24
- str07
- bak07
- fgk
- Isa
- ck_chrysiis
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- Conne
- kate45
- Atom8
- plantbee
- jkhkh
- Alex2025
- tomftw
- natasa1#
- burakpak8
- Eleanna89
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- krys
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- Fefi
- nicole95
- marina.marina
- afroditi16
- giorgos2000
- nikosm72
- Specon
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- Annoulito
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Maria_Xagorari
- waakaq
- petl
- ligfing
- ειδήμων
- tripolitsa3
- AnAn
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- Leo komm
- mikke
- fyllidas
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.