TWEETY
Νεοφερμένο μέλος
Η ΑγλαΪα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

01-06-12

16:56
βασικά με το dum δεν ήταν να την αναλύσουμε>???Μου φαίνονται πιο δύσκολα από πέρσυ, με την έννοια ότι τα περσινά ήταν αναμενόμενα, δηλαδή έβλεπες την λέξη, ήξερες πάνω κάτω ότι θα σου ζητήσει αυτό ή εκείνο, με το debero ήξερες θα παίξει η σύνταξη...φέτος δεν το τήρησαν αυτό! Ζήταγε μεν απλά πραγματάκια, αλλά έλεγες "είναι δυνατόν να ζητάει κάτι τόσο απλό";;;;; Και εκεί σίγουρα παίχτηκαν πολλά
πιο δύσκολα ήταν εννοείται...
Επειδή έκανα θέματα και από εσπερινά-ομογενείς-επαναληπτικές.....σε κάποια από αυτές έχω πετύχει παρόμοιας φιλοσοφίας άσκηση μια χρονιά (δεν θυμάμαι σύνδεσμο, αλλά εμμέσως σου έλεγε ότι από τους 2 τρόπους που αναλύεται, θέλω αυτόν).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα.

01-06-12

17:00
βασικά με το dum δεν ήταν να την αναλύσουμε>???
Ναι, γιατί έλεγε εκείνο "για το σύγχρονο῾.... εν τω μεταξύ όταν έφτασαν οι πρώτοι εκεί στην αίθουσα που έδινα, άρχιζαν να ψιθυρίζουν μεταξύ τους "dum ή cum" και οι επιτηρητές κοιταζόταν περίεργα μεταξύ τους, δεν ήταν φιλόλογοι και νόμιζαν ότι ήταν κανένα συνθηματικό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TWEETY
Νεοφερμένο μέλος
Η ΑγλαΪα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

01-06-12

17:04
χαχαχα τραγικό... και εμείς μια από τα ίδια κάναμε... αλλα εντάξει έβαλα dum rediis αλλα το σώστο ειναι redis..Ναι, γιατί έλεγε εκείνο "για το σύγχρονο῾.... εν τω μεταξύ όταν έφτασαν οι πρώτοι εκεί στην αίθουσα που έδινα, άρχιζαν να ψιθυρίζουν μεταξύ τους "dum ή cum" και οι επιτηρητές κοιταζόταν περίεργα μεταξύ τους, δεν ήταν φιλόλογοι και νόμιζαν ότι ήταν κανένα συνθηματικό!
Πόσο λές να μου κόψουν??

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

01-06-12

20:57
αφου δεν ειχα διαβασει συντακτικο ρεΚαλά κι εσύ πώς τα κατάφερες στα σίγουρα να κάνεις λάθος; Αν και ζήτησαν τσιμπημένα πράγματα (πχ την γενική επεξηγηματική)....
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Porcia+Brutus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 381 μηνύματα.

02-06-12

08:30
χαχαχα τραγικό... και εμείς μια από τα ίδια κάναμε... αλλα εντάξει έβαλα dum rediis αλλα το σώστο ειναι redis..
Πόσο λές να μου κόψουν??![]()
αν θυμάμαι έπιανε 2 μόρια, οπότε πες 2 λέξεις ήταν δηλαδή 1 ο σύνδεσμος και 1 ο χρόνος, εφ' όσον έδειξες σύνδεσμο πιάνεις το 1 σίγουρα. Οπότε μάλλον 1 θα χάσεις.
αφου δεν ειχα διαβασει συντακτικο ρε
ναι ζήτησαν μερικά "περίεργα" φέτος...
ΠΡοβλέψεις θεμάτων ΑΟΘ δεν έχουμε;;
Θέμα Β
Β1. Οι ιδιότητεςτων αναγκών, αναλυτικά τί ξέρετε γι αυτές
Β2. Αναλύστε την έννοια του Κόστους
Β3. Η αβεβαιότητα στην οικονομική ζωή και αναφέρτε 3 παράγοντες που προκαλούν αβεβαιότητα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...