Θετική πανελλήνιες

Kostakis45

Νεοφερμένος

Ο Kostakis45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Πόσο δύσκολο θεωρείτε ότι είναι να γράψει κάποιος 15.5-16 στις πανελλήνιες από θετική κατεύθυνση; (στο φροντιστήριο που μας λένε ότι τα θέματα των διαγώνισματων είναι πιο απαιτητικά από αυτά των πανελληνιων γράφω
Έκθεση:16-17
Φυσικη:15
Χημεία:14-16
Μαθηματικα 15-16)

Εχω σοβαρές πιθανότητες να γράψω τον βαθμό που ανέφερα στην αρχή;
 

Στέφανος-Ιάσωνας

Νεοφερμένος

Ο Στέφανος-Ιάσωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
Κανένας δεν μπορεί να σου πει πόσο θα γράψεις.
 

Kostakis45

Νεοφερμένος

Ο Kostakis45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Κανένας δεν μπορεί να σου πει πόσο θα γράψεις.

Μα δεν περιμένω από κάποιον να εξασκήσει πάνω μου τις μαντικές του ικανότητες κάνοντας προβλέψεις για ένα άτομο που δεν ξέρουν. Μια εκτίμηση ζητάω που να απορρέει από την εμπειρία του καθένα
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Δεν ξέρω αν είναι πιο απαιτητικά πράγματι τα θέματα, πάντως σχεδόν παντού φροντιστήρια ιδιαίτερα λένε ότι είναι πιο απαιτητικά τα θέματα που εξετάζουν συγκριτικά με τις πανελλήνιες. Μπορείς να πετύχεις αυτούς τους βαθμούς πάντως και στις Πανελλήνιες, δεν έχω στατιστικά αλλά θεωρώ πως συνήθως λίγο πιο κάτω από ότι στο φροντιστήριο γράφουμε στις πανελλήνιες. Δηλαδή, νομίζω είναι πιο συχνό να γράφεις 18-19 στο φροντιστήριο Χημεία Φυσική και να γράψεις 16-17 στις Πανελλήνιες από ότι να γράφεις το αντίστροφο.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top