Valeris Νεοφερμένο μέλος Η Valeris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 17:38 Η Valeris έγραψε: #1 25-08-22 17:38 Καλησπέρα, Ψάχνω καλό φροντιστήριο Θετικής Κατεύθυνσης στα νότια προάστια Αττικής ή Πειραιά. Μου είχαν πει για τον Θεσμό στον Πειραιά που ήταν αποκλειστικά για θετική αλλά έμαθα ότι έκλεισε. Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 19:42 Η Olakalamallon: #2 25-08-22 19:42 ψάξε στο ίντερνετ δες κριτικές ρώτα φίλους και συμμαθητές και πήγαινε σε όποιο έχει τις καλύτερες κρητικές εγώ δεν ξέρω να σου πω καθώς μένω κρήτη αλλά αν ρωτήσεις κάποιον φίλο σου θα ξέρει Valeris Νεοφερμένο μέλος Η Valeris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2022 στις 09:21 Η Valeris έγραψε: #3 26-08-22 09:21 Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσα προτείνεις εννοείται έχουν ήδη γίνει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για αυτό ζήτησα βοήθεια εδώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2022 στις 13:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 26-08-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valeris: Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσα προτείνεις εννοείται έχουν ήδη γίνει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για αυτό ζήτησα βοήθεια εδώ Click για ανάπτυξη... Στον πειραια για το 2ο πεδιο πανε συνηθως στην Συμβολη Σταυρακακης στην οδο Ευριπιδου.Ο Πειραιας εχει ενα πρότυπο σχολειο και τα πιο πολλα παιδια πανε εκει. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2022 στις 16:27 Η Scarlett έγραψε: #5 26-08-22 16:27 Επίσης Πειραιά κέντρο πολλοί από την τάξη μου είχαν πάει σπουδή σύνολο για θετική αλλά δεν ξέρω να σου πω αν είναι ικανοποιημένοι Valeris Νεοφερμένο μέλος Η Valeris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2022 στις 16:12 Η Valeris έγραψε: #6 29-08-22 16:12 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στον πειραια για το 2ο πεδιο πανε συνηθως στην Συμβολη Σταυρακακης στην οδο Ευριπιδου.Ο Πειραιας εχει ενα πρότυπο σχολειο και τα πιο πολλα παιδια πανε εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Sokf Angeliki77 ntinos... EFAKIT Aggel0sss kostasst Ilovemycats27 RORY Angelikaaa iiTzArismaltor_ Jojo K Angie15 KOSTASSSSSSSSSSSSSSS Valeris marioushi elenitren SoyN mermaid89 Kostas568 mpapa Olakalamallon mt3 Oikonomologistis Alex2006 Physicsstudent ggl katia.m Maynard sophiaa Sherlockina kost28 Pharmacist01 korlef oups Marple Ioanna98 Nala angies P.Dam. Kitana GeorgePap2003 bruh_234 augustine kiyoshi rempelos42 Dr. Gl. Luminous snowy tapeinoxamomilaki Johanna Mark KingOfPop PanosBat margik User2350 Apocalypse katerinavld SlimShady Scandal Super woman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, Ψάχνω καλό φροντιστήριο Θετικής Κατεύθυνσης στα νότια προάστια Αττικής ή Πειραιά. Μου είχαν πει για τον Θεσμό στον Πειραιά που ήταν αποκλειστικά για θετική αλλά έμαθα ότι έκλεισε.
Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 19:42 Η Olakalamallon: #2 25-08-22 19:42 ψάξε στο ίντερνετ δες κριτικές ρώτα φίλους και συμμαθητές και πήγαινε σε όποιο έχει τις καλύτερες κρητικές εγώ δεν ξέρω να σου πω καθώς μένω κρήτη αλλά αν ρωτήσεις κάποιον φίλο σου θα ξέρει Valeris Νεοφερμένο μέλος Η Valeris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2022 στις 09:21 Η Valeris έγραψε: #3 26-08-22 09:21 Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσα προτείνεις εννοείται έχουν ήδη γίνει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για αυτό ζήτησα βοήθεια εδώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2022 στις 13:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 26-08-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valeris: Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσα προτείνεις εννοείται έχουν ήδη γίνει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για αυτό ζήτησα βοήθεια εδώ Click για ανάπτυξη... Στον πειραια για το 2ο πεδιο πανε συνηθως στην Συμβολη Σταυρακακης στην οδο Ευριπιδου.Ο Πειραιας εχει ενα πρότυπο σχολειο και τα πιο πολλα παιδια πανε εκει. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2022 στις 16:27 Η Scarlett έγραψε: #5 26-08-22 16:27 Επίσης Πειραιά κέντρο πολλοί από την τάξη μου είχαν πάει σπουδή σύνολο για θετική αλλά δεν ξέρω να σου πω αν είναι ικανοποιημένοι Valeris Νεοφερμένο μέλος Η Valeris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2022 στις 16:12 Η Valeris έγραψε: #6 29-08-22 16:12 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στον πειραια για το 2ο πεδιο πανε συνηθως στην Συμβολη Σταυρακακης στην οδο Ευριπιδου.Ο Πειραιας εχει ενα πρότυπο σχολειο και τα πιο πολλα παιδια πανε εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Sokf Angeliki77 ntinos... EFAKIT Aggel0sss kostasst Ilovemycats27 RORY Angelikaaa iiTzArismaltor_ Jojo K Angie15 KOSTASSSSSSSSSSSSSSS Valeris marioushi elenitren SoyN mermaid89 Kostas568 mpapa Olakalamallon mt3 Oikonomologistis Alex2006 Physicsstudent ggl katia.m Maynard sophiaa Sherlockina kost28 Pharmacist01 korlef oups Marple Ioanna98 Nala angies P.Dam. Kitana GeorgePap2003 bruh_234 augustine kiyoshi rempelos42 Dr. Gl. Luminous snowy tapeinoxamomilaki Johanna Mark KingOfPop PanosBat margik User2350 Apocalypse katerinavld SlimShady Scandal Super woman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ψάξε στο ίντερνετ δες κριτικές ρώτα φίλους και συμμαθητές και πήγαινε σε όποιο έχει τις καλύτερες κρητικές εγώ δεν ξέρω να σου πω καθώς μένω κρήτη αλλά αν ρωτήσεις κάποιον φίλο σου θα ξέρει
Valeris Νεοφερμένο μέλος Η Valeris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2022 στις 09:21 Η Valeris έγραψε: #3 26-08-22 09:21 Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσα προτείνεις εννοείται έχουν ήδη γίνει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για αυτό ζήτησα βοήθεια εδώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2022 στις 13:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 26-08-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valeris: Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσα προτείνεις εννοείται έχουν ήδη γίνει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για αυτό ζήτησα βοήθεια εδώ Click για ανάπτυξη... Στον πειραια για το 2ο πεδιο πανε συνηθως στην Συμβολη Σταυρακακης στην οδο Ευριπιδου.Ο Πειραιας εχει ενα πρότυπο σχολειο και τα πιο πολλα παιδια πανε εκει. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2022 στις 16:27 Η Scarlett έγραψε: #5 26-08-22 16:27 Επίσης Πειραιά κέντρο πολλοί από την τάξη μου είχαν πάει σπουδή σύνολο για θετική αλλά δεν ξέρω να σου πω αν είναι ικανοποιημένοι Valeris Νεοφερμένο μέλος Η Valeris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2022 στις 16:12 Η Valeris έγραψε: #6 29-08-22 16:12 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στον πειραια για το 2ο πεδιο πανε συνηθως στην Συμβολη Σταυρακακης στην οδο Ευριπιδου.Ο Πειραιας εχει ενα πρότυπο σχολειο και τα πιο πολλα παιδια πανε εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Sokf Angeliki77 ntinos... EFAKIT Aggel0sss kostasst Ilovemycats27 RORY Angelikaaa iiTzArismaltor_ Jojo K Angie15 KOSTASSSSSSSSSSSSSSS Valeris marioushi elenitren SoyN mermaid89 Kostas568 mpapa Olakalamallon mt3 Oikonomologistis Alex2006 Physicsstudent ggl katia.m Maynard sophiaa Sherlockina kost28 Pharmacist01 korlef oups Marple Ioanna98 Nala angies P.Dam. Kitana GeorgePap2003 bruh_234 augustine kiyoshi rempelos42 Dr. Gl. Luminous snowy tapeinoxamomilaki Johanna Mark KingOfPop PanosBat margik User2350 Apocalypse katerinavld SlimShady Scandal Super woman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσα προτείνεις εννοείται έχουν ήδη γίνει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για αυτό ζήτησα βοήθεια εδώ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2022 στις 13:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 26-08-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Valeris: Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσα προτείνεις εννοείται έχουν ήδη γίνει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για αυτό ζήτησα βοήθεια εδώ Click για ανάπτυξη... Στον πειραια για το 2ο πεδιο πανε συνηθως στην Συμβολη Σταυρακακης στην οδο Ευριπιδου.Ο Πειραιας εχει ενα πρότυπο σχολειο και τα πιο πολλα παιδια πανε εκει. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2022 στις 16:27 Η Scarlett έγραψε: #5 26-08-22 16:27 Επίσης Πειραιά κέντρο πολλοί από την τάξη μου είχαν πάει σπουδή σύνολο για θετική αλλά δεν ξέρω να σου πω αν είναι ικανοποιημένοι Valeris Νεοφερμένο μέλος Η Valeris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2022 στις 16:12 Η Valeris έγραψε: #6 29-08-22 16:12 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στον πειραια για το 2ο πεδιο πανε συνηθως στην Συμβολη Σταυρακακης στην οδο Ευριπιδου.Ο Πειραιας εχει ενα πρότυπο σχολειο και τα πιο πολλα παιδια πανε εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Sokf Angeliki77 ntinos... EFAKIT Aggel0sss kostasst Ilovemycats27 RORY Angelikaaa iiTzArismaltor_ Jojo K Angie15 KOSTASSSSSSSSSSSSSSS Valeris marioushi elenitren SoyN mermaid89 Kostas568 mpapa Olakalamallon mt3 Oikonomologistis Alex2006 Physicsstudent ggl katia.m Maynard sophiaa Sherlockina kost28 Pharmacist01 korlef oups Marple Ioanna98 Nala angies P.Dam. Kitana GeorgePap2003 bruh_234 augustine kiyoshi rempelos42 Dr. Gl. Luminous snowy tapeinoxamomilaki Johanna Mark KingOfPop PanosBat margik User2350 Apocalypse katerinavld SlimShady Scandal Super woman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valeris: Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσα προτείνεις εννοείται έχουν ήδη γίνει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για αυτό ζήτησα βοήθεια εδώ Click για ανάπτυξη... Στον πειραια για το 2ο πεδιο πανε συνηθως στην Συμβολη Σταυρακακης στην οδο Ευριπιδου.Ο Πειραιας εχει ενα πρότυπο σχολειο και τα πιο πολλα παιδια πανε εκει.
Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2022 στις 16:27 Η Scarlett έγραψε: #5 26-08-22 16:27 Επίσης Πειραιά κέντρο πολλοί από την τάξη μου είχαν πάει σπουδή σύνολο για θετική αλλά δεν ξέρω να σου πω αν είναι ικανοποιημένοι Valeris Νεοφερμένο μέλος Η Valeris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2022 στις 16:12 Η Valeris έγραψε: #6 29-08-22 16:12 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στον πειραια για το 2ο πεδιο πανε συνηθως στην Συμβολη Σταυρακακης στην οδο Ευριπιδου.Ο Πειραιας εχει ενα πρότυπο σχολειο και τα πιο πολλα παιδια πανε εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επίσης Πειραιά κέντρο πολλοί από την τάξη μου είχαν πάει σπουδή σύνολο για θετική αλλά δεν ξέρω να σου πω αν είναι ικανοποιημένοι
Valeris Νεοφερμένο μέλος Η Valeris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2022 στις 16:12 Η Valeris έγραψε: #6 29-08-22 16:12 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στον πειραια για το 2ο πεδιο πανε συνηθως στην Συμβολη Σταυρακακης στην οδο Ευριπιδου.Ο Πειραιας εχει ενα πρότυπο σχολειο και τα πιο πολλα παιδια πανε εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στον πειραια για το 2ο πεδιο πανε συνηθως στην Συμβολη Σταυρακακης στην οδο Ευριπιδου.Ο Πειραιας εχει ενα πρότυπο σχολειο και τα πιο πολλα παιδια πανε εκει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!