Valioukoss
Νεοφερμένο μέλος
Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ! Φοιτητές από Γιάννενα και Θεσσαλονίκη ή όσοι ξέρετε και από τις δύο πόλεις να με βοηθήσετε. Περνάω και στις δύο πόλεις στην ίδια σχολή ( πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ΔΙΠΑΕ αντιστοιχα) οπότε το δίλημμα είναι αποκλειστικά στην πόλη. Που αξίζει καλύτερα η φοιτητική ζωή; Από ότι είδα τα ενοίκια είναι πάνω κάτω τα ίδια οπότε δεν με απασχολεί το οικονομικό αλλά μόνο οι τρόποι διασκέδασης. Γενικά θέλω την εμπειρία σας ως φοιτητές στην κάθε πόλη για να ξέρω τι να περιμένω και τι να διαλέξω. Θέλω και τα αρνητικά ωστόσο της κάθε πόλης.
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ilias__ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Η πόλη των Ιωαννίνων είναι ο ορισμός της φοιτητουπολης. Πρώτα από όλα η φυσική ομορφιά, έχει την λίμνη και ακριβώς απέναντι το νησάκι. Στο κέντρο γενικά υπάρχουν αρκετά φοιτητικά στέκια και είναι πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή (μπαράκια, τσιπουραδικα, κρασαδικα κλπ). Πάντως η πλειοψηφία των φοιτητών είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.787 μηνύματα.
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα.

Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθειαΗ πόλη των Ιωαννίνων είναι ο ορισμός της φοιτητουπολης. Πρώτα από όλα η φυσική ομορφιά, έχει την λίμνη και ακριβώς απέναντι το νησάκι. Στο κέντρο γενικά υπάρχουν αρκετά φοιτητικά στέκια και είναι πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή (μπαράκια, τσιπουραδικα, κρασαδικα κλπ). Πάντως η πλειοψηφία των φοιτητών είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...