Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.585 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Ο Scandal έγραψε: #1 Χθες στις 23:24 Θεσσαλονίκη: Ερωτήματα μετά τον θάνατο εκπαιδευτικού από εγκεφαλικό - Καταγγελία για bullying από μαθητές Η εκπαιδευτικός είχε παραπεμφθεί σε επιτροπή για ανικανότητα να ασκήσει τα καθήκοντά της, με καταγγελία να αναφέρει πως αποτέλεσε τον λόγο του εγκεφαλικού. www.reader.gr Δεν είναι και λίγοι οι εκπαιδευτικοί που τρώνε bullying, από τα 90s - 00s που έζησα κι εγώ τα σχολικά μου χρόνια...
Θεσσαλονίκη: Ερωτήματα μετά τον θάνατο εκπαιδευτικού από εγκεφαλικό - Καταγγελία για bullying από μαθητές Η εκπαιδευτικός είχε παραπεμφθεί σε επιτροπή για ανικανότητα να ασκήσει τα καθήκοντά της, με καταγγελία να αναφέρει πως αποτέλεσε τον λόγο του εγκεφαλικού. www.reader.gr Δεν είναι και λίγοι οι εκπαιδευτικοί που τρώνε bullying, από τα 90s - 00s που έζησα κι εγώ τα σχολικά μου χρόνια...