konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οπως και να εχει , γίνεται και φέτος.Ειναι για μαθητές Β' και Α' λυκείου , θα αναπτυχθούν θεματα οπως Μηχανική ,Ηλεκτρομαγνητική Θεωρία ,Σχετικότητα ,Αρχές της Κβαντικής Φυσικής ,Κοσμολογία και φυσικα φυσικά ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Λοιπόν εδώ θα ήθελα να δούμε αν ενδιαφέρεται καποιος να πάει, γιατί θα πάει και φυσικα το πιό σημαντικό αν καποιος εχει πάει παλι να μας διηγηθεί την εμπειρία του, να ξέρουμε βρε αδερφέ μου , πώς έχει το πράγμα.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geeko
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θερινό Σχολείο σε Ζάκυνθο ,Εύβοια ,Κυπαρισσία, Xaλκιδική με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών δασκάλων, για μαθητές που μόλις τελείωσαν την Α΄ και την Β΄ Λυκείου στην Ζάκυνθο-Κυπαρισσία-Εύβοια-Χαλκιδική από τις 23 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2008 και επίσης στην Εύβοια-Κυπαρισσία-Ζάκυνθο από 7 έως 17 Ιουλίου 2008.
Προϋποθέσεις συμμετοχής:
Βαθμός Προαγωγής μεγαλύτερος του 17 ή Καλή κατάταξη στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής των ετών 2007 ή 2008.
Κόστος: 400 ?. ανά άτομο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μετακίνηση , διαμονή , διατροφή ,έντυπο υλικό ,βεβαίωση παρακολούθησης (γονείς ευπρόσδεκτοι με το ίδιο κόστος)
Λοιπόν , περιμένω ανταπόκριση!!!
ΒΑΣΙΛΗΣ'
Νεοφερμένο μέλος

geeko
Νεοφερμένο μέλος

konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα και πάλι δεν έιμαι σιγουρος...
Stelios3
Νεοφερμένο μέλος

konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βρηκα το τηλέφωνο στην εεφ. που είναι 2103635701 και μια κυρία Γεωργαντα θα απαντήσει ΜΑΛΛΟΝ.Τέλος πάντων μετά απο αυτό επειδή είχα πει στον πατέρα μ' να πάρει τηλέφωνο, φαίνεται αυτός της μίλησε και εκείνη πήρε εμένα για να με ρωτήσει 2 πράγματα.
1ον που θέλω να πάω. Ζάκυνθος - Θασος -Κυπαρισσεια - Εύβοια (Εγώ είπα Ζάκυνθο αλλά οπου κι αν γινει δεν με πειράζει) . Ανάλογα με το που θα πουν τα πιο πολλά παιδια εκει και θα γίνει.
2ον ποια περίοδο θέλω να πάω. 2 επιλογές. Τέλη Ιουνιου - αρχες Ιουλιου και καπου Αυγουστο με Σεπτεμβρη. (Εγώ είπα Ιουνιου - αρχες Ιουλιου για πολλους και διάφορους λόγους.
Τέλος, καλύτερα πάρτε τηλ. και ρωτηστε και εσείς σε περιπτωση που έχασα κάτι.
Περιμένω νέα σας!!!!!!!!!!!!

Stelios3
Νεοφερμένο μέλος

konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος

erinys
Νεοφερμένο μέλος

μας εκαναν κ μας σημερα ενημερωση για το θερινο σχολειο και ψηνομαι αγρια να παω...!
θεωρω πως θα ειναι γαματα. δν ηξερα οτι υπαρχουν 2 περιοδοι, αλλα οπως και ν εχει,
αν κατσει τελικα, θα επιλεξω Αυγουστο-Σεπτέμβρη,γιατι πριν θα εχω φροντιστηρια.
Εισαι σιγουρος οτι διαλεγεις περιοχη?? Γιατι εμας μας ειπαν Μονο για Κυπαρισσεια...
-----------------------------------------
ουπς... τωρα ειδα οτι μιλαγατε για περισυ...
τεσπα, αν εχει συμμετασχει καποιος μπορει να πει εμπειριες, πληροφοριες γενικα,κλπ???..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.