Καλή επιτυχία και από εμένα (και βασικά καλή επιτυχία και σε μένα γιατί θα ξαναδώσω). Εύχομαι να έχετε υπομονή και επιμονή. Οι πανελλήνιες είναι μια διαδικασία που δεν απαιτεί μόνο πολύωρο και εντατικό διάβασμα αλλά και ψυχικό σθένος. Μην αφήσετε ποτέ να σας καταστραφεί η ψυχολογία (και σας το λέω εγώ που έδωσα και την πάτησα από αυτό). Και πραγματικά πιστέψτε με η ψυχολογία ίσως είναι και πιο σημαντική και από το διάβασμα. Δυστυχώς εγώ την πάτησα στο ότι δεν πίστεψα στις δυνάμεις μου, με κυρίευσε άγχος, που με κατέβαλε και έριξε την ποιότητα του διαβάσματός μου. Γι' αυτό, από τώρα που μπαίνετε στη διαδικασία των πανελληνίων μέχρι να δώσετε και το τελευταίο σας μάθημα, να είστε αισιόδοξοι! Μόνο με καλή ψυχολογία θα αποδώσετε σωστά. Επίσης μην αφήνετε κενά. Να διαβάζετε αυτά που σας λένε οι φροντιστές σας. Μην λέτε, λόγου χάρη, δεν πειράζει που δεν διάβασα αυτό γιατι θα το διαβάσω στο επαναληπτικό που θα μας βάλει. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο πέρασμα που κάνετε στην ύλη και γι΄αυτό θα πρέπει στην αρχή να τα διαβάζετε όλα σε μικρά κομμάτια. Μόνο έτσι θα γράφετε καλά στα επαναληπτικά και δεν θα ζορίζεστε τόσο στις επαναλήψεις (βέβαια οι πρώτες επαναλήψεις σε μεγάλα κομμάτια της ύλης θα είναι αρκετά κουραστικές και θα πιεστείτε, αλλά με τις συνεχείς που θα κάνετε θα δείτε ότι μετά από κάποια στιγμή θα σας βγαίνουν πιο εύκολα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.