Καλησπέρα σας ειμαι θεωρητική κατεύθυνση και σε λιγότερο από ενα μηνα δινω πανελλήνιες, (χωρίς βοήθεια απο το φροντιστήριο) δεν έχω ασχοληθεί οσο θα ήθελα και αισθάνομαι οτι δεν θα τα πάω καλα.
Ηθελα να ρωτήσω αν θα είναι ίδια η υλη με φέτος οταν θα ξαναδωσω του χρόνου.(εχει μειωθεί η υλη λογω του κορονοιου) (ακουσα οτι μια κοπελα που ξαναδινει φέτος ειχε την ιδια υλη με την περσινή και όχι την υλη που έχουμε εμείς)
Πιστεύω πως αν θα ξαναδωσω θα τα πάω καλύτερα γιατι εχω ικανότητες, θα εχω λιγότερες υποχρεώσεις (σχολειο) , περισσότερο χρόνο και την βοήθεια φροντιστηρίου.
Επίσης εχω σκοπο να σπουδάσω στο εξωτερικό και χρειάζεται δυο χρονια να μαθω γερμανικα(απο το μηδεν στο επίπεδο c1) (παράλληλα θα δωσω την μια χρονιά πανελλήνιες παλι και μπορώ να παω μια χρονιά στο πρόγραμμα Studienkolleg)
Υπολογίζω οτι γύρω στα 20 μου θα καταφέρω να κατορθωσω αυτο το όνειρο.
Ηθελα να ρωτήσω εαν θα υπάρξει πρόβλημα λογω τησ ηλικίας μου για να παρακολουθήσω προπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία.
Και τελος θα ήθελα να ρωτήσω και κατι αλλο. Τι ακριβώς ειναι το Studienkolleg, τι συμβαίνει εκει, και αν θα πρέπει να δωσω, εξετάσεις και σε μαθήματα που είναι εκτος της κατεύθυνσης μου (πχ μαθηματικά)
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!