SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Περασμένη ώρα, μειωμένη αντίληψη...Εννοω Αγνωστο και Αντιγονη![]()
(ναι, από τις 12 παρά)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kparas7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

προσωπικα 10 μερες πριν ανοιξουν τα σχολεια ανοιγω βιβλιο....αλα και που θελω δεν γινεται! παιρνω το κινητο και μηνυμα ταιμ
10 μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία τι διαβάζεις? εγώ θυμάμαι χαιρόμουν όταν ερχόταν το καλοκαίρι ακριβώς γιατί δεν είχα τίποτα να διαβάσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

προσωπικα 10 μερες πριν ανοιξουν τα σχολεια ανοιγω βιβλιο....αλα και που θελω δεν γινεται! παιρνω το κινητο και μηνυμα ταιμ
Ήμαρτον πια, έχεις σπαμμάρει όλα τα σχετικά θέματα με το πόσο γαματοδιαβαστερομελετηρή είσαι. Ή είσαι τρολ αλλά από αυτά που μας κάνουν να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο, ή είσαι φυτό απ' αυτά που μας κάνουν να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θανασης II
Νεοφερμένο μέλος

financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 749981
Επισκέπτης

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Παιδιά όσα περίεργο και να φαίνετε, πρέπει το καλοκαίρι έστω και για μισή ώρα την ημέρα, να σταματήσετε το χαβαλέ και να κάνετε μια επανάληψη τη σημεία που νομίζετε ότι δε θα θυμάστε (π.χ. Α' γυμνασίου Α.Ε.Γ. Πώς χωρίζονται τα σύμφωνα και τα φωνήεντα) ή να καλύψετε κενά που έχετε αφήσει από κουραστικές εβδομάδες της χρονιάς ή να διαβάσετε κάποια πράγματα που δε θα κάνετε του χρόνου αλλά θα σας χρειαστούν (π.χ. Ιστορία τα τελευταία κεφάλαια). Αν διαβάσετε με ευχαρίστηση και όρεξη κάποιο εκπαιδευτικό βιβλίο... Κι αν θέλετε να ξεχαστείτε, έχετε χρόνο... Όταν θα πας δουλειά τι θα λες; "Ααα... Δώστε μου 3 μήνες άδεια!" Εεεεε;
Φιλε μου εισαι Α'γυμνασιου και σκεφτεσαι ετσι? Αντι να το λιωσεις στην παραλια και να βγαινεις εξω με καμια κοπελα θα κατσεις να διαβασεις κιολας? Ουτε λυκειο δεν διαβαζουμε το καλοκαιρι εκτος απο 3η λυκειου.. Οτι θελει κανει ο καθενας βεβαια αλλα εγω δεν εχω ανθρωπο να ανοιγει βιβλιο το καλοκαιρι..
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Φιλε μου εισαι Α'γυμνασιου και σκεφτεσαι ετσι? Αντι να το λιωσεις στην παραλια και να βγαινεις εξω με καμια κοπελα θα κατσεις να διαβασεις κιολας? Ουτε λυκειο δεν διαβαζουμε το καλοκαιρι εκτος απο 3η λυκειου.. Οτι θελει κανει ο καθενας βεβαια αλλα εγω δεν εχω ανθρωπο να ανοιγει βιβλιο το καλοκαιρι..
Δεν ξέρω τι ανθρώπους έχεις δει εσύ, πάντως το παιδί νομίζω πως έχει δίκιο και, στο κάτω-κάτω, δεν είπε τίποτα εξωφρενικό! Όντως 3 μήνες είναι πολλοί για να παρατήσεις τα πάντα, κι αν δεν θες μισή ώρα την ημέρα -που μπορεί όντως να είναι υπερβολικό για κάποιους-, έστω μια ώρα στις δύο εβδομάδες αρκεί! Δεν σου είπε να βγάλεις όλη την ύλη της επόμενης χρονιάς, να κάτσεις να ασχοληθείς με στοιχειώδη κενά σου είπε, να το κάνεις με όρεξη ή, έστω, να διαβάσεις ένα εκπαιδευτικό βιβλίο, που δεν νομίζω να έρθει και η καταστροφή αν το κάνεις! Και στην παραλία θα λιώσεις και με την κοπέλα θα βγείς...

Εγώ αν δεν είχα κάτσει το καλοκαίρι να καλύψω τα κενά των μαθηματικών θα ήμουν τώρα χαμένη από χέρι...
Πάντως, για όσους δεν έχουν συνηθίσει να διαβάζουν ακόμα και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, δεν νομίζω πως μισή ώρα το καλοκαίρι θα τους σώσει.. Αυτό ενδείκνυται για άτομα που είναι συνεπείς στο σχολείο, έχουν στόχους και θέλουν, τώρα που έχουν το χρονικό περιθώριο, να κάνουν "κάτι παραπάνω"... Είναι γι'αυτούς που έχουν όρεξη, όχι γι'αυτούς που σκέφτονται πώς θα λιώσουν στην παραλία!
Guest 749981
Επισκέπτης

Ναι, είδαμε κι εγώ ο έξυπνος τι κατάφερα... Να σου δώσω παράδειγμα να καταλάβεις...Φιλε μου εισαι Α'γυμνασιου και σκεφτεσαι ετσι? Αντι να το λιωσεις στην παραλια και να βγαινεις εξω με καμια κοπελα θα κατσεις να διαβασεις κιολας? Ουτε λυκειο δεν διαβαζουμε το καλοκαιρι εκτος απο 3η λυκειου.. Οτι θελει κανει ο καθενας βεβαια αλλα εγω δεν εχω ανθρωπο να ανοιγει βιβλιο το καλοκαιρι..
π.χ. Εγώ στη ΣΤ' Δημοτικού έκανα τα ανάλογα ποσά και χιαστί πολλαπλασιασμό... Εεε... Μετά από 1,5 μήνα το χρειάστηκα και δεν το θυμόμουνα...
Κι αυτό επειδή δεν έκανα έστω και λίγο διάβασμα...!

Συγνώμη αν σε έκανα

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Ναι, είδαμε κι εγώ ο έξυπνος τι κατάφερα... Να σου δώσω παράδειγμα να καταλάβεις...
π.χ. Εγώ στη ΣΤ' Δημοτικού έκανα τα ανάλογα ποσά και χιαστί πολλαπλασιασμό... Εεε... Μετά από 1,5 μήνα το χρειάστηκα και δεν το θυμόμουνα...
Κι αυτό επειδή δεν έκανα έστω και λίγο διάβασμα...!
Συγνώμη αν σε έκανακαι
και
!
Έλα ρε, χαλάρωσε, δίκιο έχεις κι εσύ.
Απλά είναι πώς θα το δει κανείς και τι θεωρεί καλό για τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να επιβάλλεις τίποτα σε κανέναν. Καλό διάβασμα

Guest 749981
Επισκέπτης

Μη με θεωρείτε φύτουλα και μανιακό... Απλά δίνω αυτή τη συμβουλή... Ότι θέλετε διαλέγετε...Έλα ρε, χαλάρωσε, δίκιο έχεις κι εσύ.
Απλά είναι πώς θα το δει κανείς και τι θεωρεί καλό για τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να επιβάλλεις τίποτα σε κανέναν. Καλό διάβασμα![]()

Dias
Επιφανές μέλος

Παλικάρι μου, κάνε ότι σου αρέσει και μην ακούς κανέναν, (ούτε κι εμένα). Όσοι θα διαβάσουν το καλοκαίρι δεν περιμένουν τη συμβουλή σου και όσοι δεν θα διαβάσουν θα την αγνοήσουν. Κι εγώ σα μαθητής φύτουλας ήμουνα και όλα τα γυμνασιακά και λυκειακά μου χρόνια, τα καλοκαίρια πριν φύγω για διακοπές, αντί να χαζεύω σε βιντεοπαιχνίδια και τηλεόραση ή να σέρνομαι από καναπέ σε καναπέ, διάβαζα όσα από τα μαθήματα της επόμενης τάξης με ευχαριστούσαν (φυσική, μαθηματικά, χημεία, βιολογία). Αυτό όμως δεν το έλεγα στους φίλους μου, γιατί θα με "έκραζαν". Παλικάρι μου, keep walking...Μη με θεωρείτε φύτουλα και μανιακό... Απλά δίνω αυτή τη συμβουλή... Ότι θέλετε διαλέγετε...![]()

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Παλικάρι μου, κάνε ότι σου αρέσει και μην ακούς κανέναν, (ούτε κι εμένα). Όσοι θα διαβάσουν το καλοκαίρι δεν περιμένουν τη συμβουλή σου και όσοι δεν θα διαβάσουν θα την αγνοήσουν. Κι εγώ σα μαθητής φύτουλας ήμουνα και όλα τα γυμνασιακά και λυκειακά μου χρόνια, τα καλοκαίρια πριν φύγω για διακοπές, αντί να χαζεύω σε βιντεοπαιχνίδια και τηλεόραση ή να σέρνομαι από καναπέ σε καναπέ, διάβαζα όσα από τα μαθήματα της επόμενης τάξης με ευχαριστούσαν (φυσική, μαθηματικά, χημεία, βιολογία). Αυτό όμως δεν το έλεγα στους φίλους μου, γιατί θα με "έκραζαν". Παλικάρι μου, keep walking...
![]()
Τα συνόψισες όλα σε μία πρόταση. Πραγματικά, αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα σε κάθε τέτοιου τύπου "διαφωνία". Καθένας όπως θέλει για τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα, άσ' τους άλλους να σφάζονται.

Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos
Διάσημο μέλος

Αν σου βγαίνει εσένα κάτι τέτοιο, μαγκιά σου. Είναι σημαντικό προσόν το να μπορείς να βάλεις κώλο κάτω και να διαβάσεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.