Dekaneas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Dekaneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

05-07-23

01:20
Καλησπερα,
οι πανελληνιες πηγαν πολυ ασχημα με βαθμους που σιγουρα δεν με αντιπροσωπευουν αλλα, it is what it is, το θεμα ειναι τι κανω τωρα...
Εχω μορια να περασω μονο επαρχια (Ψηφιακων συστ σπαρτη, ηλεκτρονικων μηχανικων χανια, κτλ).
Δεν εχω κατι συγκεκριμενο κατα νου αλλα παντοτε ειχα μια αγαπη για την τεχνολογια χωρις ιδιαιτερα να με περιοριζει μονο εκει, μου αρεσουν και τα οικονομικα...
οι πανελληνιες πηγαν πολυ ασχημα με βαθμους που σιγουρα δεν με αντιπροσωπευουν αλλα, it is what it is, το θεμα ειναι τι κανω τωρα...
Εχω μορια να περασω μονο επαρχια (Ψηφιακων συστ σπαρτη, ηλεκτρονικων μηχανικων χανια, κτλ).
Δεν εχω κατι συγκεκριμενο κατα νου αλλα παντοτε ειχα μια αγαπη για την τεχνολογια χωρις ιδιαιτερα να με περιοριζει μονο εκει, μου αρεσουν και τα οικονομικα...
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

05-07-23

15:36
Αυτό τι είναι το πρώην ΤΕΙ ή το Πολυτεχνείο;ηλεκτρονικων μηχανικων χανια,
Αν είναι το Πολυτεχνείο είναι πολύ καλα
Να πας επαρχία να σπουδάσεις. Όλα τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα έχουν (οι σχολές με ίδιο όνομα βεβαίως)
Dekaneas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Dekaneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

05-07-23

16:57
Το πρωην ΤΕΙ ειναι.Αυτό τι είναι το πρώην ΤΕΙ ή το Πολυτεχνείο;
Αν είναι το Πολυτεχνείο είναι πολύ καλα
Να πας επαρχία να σπουδάσεις. Όλα τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα έχουν (οι σχολές με ίδιο όνομα βεβαίως)
Καλη κατευθυνση ειναι αλλα πεφτει μακρια

aggorf
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θράκης. Έχει γράψει 247 μηνύματα.

05-07-23

17:19
Για μένα πήγαινε σε όποια σχολή πιάνεις στην επαρχία που σου αρέσει και αν δεις ότι δεν είναι καλά εκεί ξαναδώσε. Αν σε πειράζει τόσο πολύ να πας επαρχία η/και να ξαναδώσεις μπορείς να δεις και την επιλογή του εξωτερικού(αν έχεις την οικονομική δυνατότητα βεβαίως) κι επίσης ψάξε και το μηχανογραφικό της Κύπρου καθώς εκεί βρίσκεις πολύ καλές σχολές με λίγα μόρια
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

05-07-23

18:01
Μετεγγραφη δεν μπορείς να πάρεις;Το πρωην ΤΕΙ ειναι.
Καλη κατευθυνση ειναι αλλα πεφτει μακρια![]()
Μακριά κοντά, παντού θα νοικιάσεις εκτός αν σπουδάσεις εκεί που έχεις σπιτι
Dekaneas
Νεοφερμένο μέλος

05-07-23

18:18
Οχι, δεν τηρω τους ορους μεταγραφης. Οσον αφορα την αποσταση, ισα ισα δεν με νοιαζει, η μητερα μου γκρινιαζειΜετεγγραφη δεν μπορείς να πάρεις;
Μακριά κοντά, παντού θα νοικιάσεις εκτός αν σπουδάσεις εκεί που έχεις σπιτι

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

06-07-23

00:09
Άσε την μάνα να γκρινιάζει, και στην δίπλα πόλη να πας πάλι θα χτυπιέταιΟχι, δεν τηρω τους ορους μεταγραφης. Οσον αφορα την αποσταση, ισα ισα δεν με νοιαζει, η μητερα μου γκρινιαζει![]()
Θα περάσεις φοβερή φοιτητική ζωή στα Χανιά
math2arch
Νεοφερμένο μέλος
Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα.

06-07-23

09:58
Το ότι περνάς επαρχία δε σημαίνει ότι και τα τμήματα είναι χαμηλότερου επιπέδου σε σχέση π.χ. με τα αντίστοιχα σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη. Τώρα, οι μάνες θα γκρινιάξουν και θα γκρινιάζουν, δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας αυτός. Αν την αντέχεις οικονομικά την αλλαγή βάσης, φύγε. Είναι πολύτιμη εμπειρία η φοιτητική ζωή μακριά από την οικογένεια.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

06-07-23

11:51
Να φύγεις. Καλή ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθείς αλλά και να συνηθίσει η μητέρα σου το να βρίσκεσαι μακριά από εκείνη.Οχι, δεν τηρω τους ορους μεταγραφης. Οσον αφορα την αποσταση, ισα ισα δεν με νοιαζει, η μητερα μου γκρινιαζει![]()
Mewmaw
Νεοφερμένο μέλος
Η Mewmaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα.

06-07-23

16:43
Πάντως αν τελικά αποφασίσεις για Χανιά και είσαι σίγουρος ότι περνάς, φιλική συμβουλή ψάξε από τώρα για σπίτι. Γίνεται χαμός με τα αρμπιενμπι και τα διαθέσιμα σπίτια για φοιτητές δεν είναι πάρα πολλά πλέον. Οπότε κινητοποιήσου όσο πιο γρήγορα γίνεταιΚαλησπερα,
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jesse_
- koukdespoina2004
- thesecretfemme
- thekwarxitektonikh
- Mewmaw
- g59
- Νικολινα
- Unboxholics
- Φινεύς
- Ryuzaki
- Peter Pan13
- Hased Babis
- Nala
- Joji
- constansn
- Meow
- arko
- spring day
- kiyoshi
- Than003
- Kzaro
- Kostas_Athens
- augustine
- Helen06
- hello1234
- a namaves
- Abiogenesis
- aggorf
- BillyTheKid
- UserGr2023
- Scandal
- Alexecon1991
- Athens2002
- tsiobieman
- giorgos5002
- Philologist
- suuuuiiii
- Ness
- ilias_21
- eukleidhs1821
- xristarac
- angies
- P.Dam.
- nicole1982
- aris63
- Mammy Nun
- Wonderkid
- thenutritionist
- panaman
- dmav
- Praxis
- stee
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.