Happytraveler Νεοφερμένο μέλος Η Happytraveler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 22 Μαΐου 2022 στις 19:17 Η Happytraveler: #1 22-05-22 19:17 Καλησπέρα! Μόλις έδωσα τις εξετάσεις αγγλικών Proficiency του Michigan και είχα το θέμα E. Πώς τα πήγατε οι υπόλοιποι; Το θέμα της έκθεσης πως σας φάνηκε; Σας ευχαριστώ! bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Μαΐου 2022 στις 23:14 Η bubblebee: #2 22-05-22 23:14 Συγγνωμη δεν εδωσα αλλα ηθελα να ρωτησω, που μπορουμε να δουμε τα θεματα ονλαιν; Αργουν πολυ να ανεβουν; Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 23 Μαΐου 2022 στις 00:00 Ο Panagiotis849: #3 23-05-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: Συγγνωμη δεν εδωσα αλλα ηθελα να ρωτησω, που μπορουμε να δουμε τα θεματα ονλαιν; Αργουν πολυ να ανεβουν; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανεβαίνουν πουθενά τα θέματα της HAU (ECCE, ECPE). Μόνο sample tests είναι διαθέσιμα. Mariahj Νεοφερμένο μέλος Η Mariahj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Μαΐου 2022 στις 19:02 Η Mariahj έγραψε: #4 23-05-22 19:02 Για εκείνους που έδωσαν εκείνη την ημέρα, πως σας φάνηκε η εξέταση; (εγώ ήμουν στο form f) bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 16:29 Η bubblebee: #5 25-05-22 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανεβαίνουν πουθενά τα θέματα της HAU (ECCE, ECPE). Μόνο sample tests είναι διαθέσιμα. Click για ανάπτυξη... </333 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.695 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 16:40 Ο Scandal έγραψε: #6 25-05-22 16:40 Το θέμα που αντιμετώπισα κι εγώ στο Michigan B2 ήταν το εξής: α) δεν θυμόμουν τις απαντήσεις που έδωσα μετά β) σε συνδυασμό με το ότι τα θέματα δεν διαδίδονται όπως στις πανελλήνιες και δεν βγαίνουν λύσεις στο κοινό Άρα ήμουν λίγο στο σκοτάδι για το πως έγραψα. Οι περισσότεροι υποψήφιοι θεωρούμε ότι τα πήγαμε χειρότερα, ενώ στα τελικά αποτελέσματα οι βαθμοί μας είναι υψηλότεροι Happytraveler Νεοφερμένο μέλος Η Happytraveler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2022 στις 12:53 Η Happytraveler: #7 09-06-22 12:53 Καλησπέρα τι σας έπεσαν εσάς στα προφορικά;; Σας φάνηκαν εύκολα θέματα; Εγώ είχα θέμα τα ταξιδια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hhf Angie15 aslanidou. angelina_at art_of_poetry GeorgePap2003 michaelsfak New member Steliosgkougkou Dreamer_SW roud Unboxholics PanosBat Scandal Panagiotis849 oups Wonderkid Happytraveler chris2799 constansn Marple vasilis123321 george777 Mariahj spring day KingOfPop Gus Roger10 Meow Giii Mammy Nun snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Μόλις έδωσα τις εξετάσεις αγγλικών Proficiency του Michigan και είχα το θέμα E. Πώς τα πήγατε οι υπόλοιποι; Το θέμα της έκθεσης πως σας φάνηκε; Σας ευχαριστώ!
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Μαΐου 2022 στις 23:14 Η bubblebee: #2 22-05-22 23:14 Συγγνωμη δεν εδωσα αλλα ηθελα να ρωτησω, που μπορουμε να δουμε τα θεματα ονλαιν; Αργουν πολυ να ανεβουν; Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 23 Μαΐου 2022 στις 00:00 Ο Panagiotis849: #3 23-05-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: Συγγνωμη δεν εδωσα αλλα ηθελα να ρωτησω, που μπορουμε να δουμε τα θεματα ονλαιν; Αργουν πολυ να ανεβουν; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανεβαίνουν πουθενά τα θέματα της HAU (ECCE, ECPE). Μόνο sample tests είναι διαθέσιμα. Mariahj Νεοφερμένο μέλος Η Mariahj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Μαΐου 2022 στις 19:02 Η Mariahj έγραψε: #4 23-05-22 19:02 Για εκείνους που έδωσαν εκείνη την ημέρα, πως σας φάνηκε η εξέταση; (εγώ ήμουν στο form f) bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 16:29 Η bubblebee: #5 25-05-22 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανεβαίνουν πουθενά τα θέματα της HAU (ECCE, ECPE). Μόνο sample tests είναι διαθέσιμα. Click για ανάπτυξη... </333 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.695 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 16:40 Ο Scandal έγραψε: #6 25-05-22 16:40 Το θέμα που αντιμετώπισα κι εγώ στο Michigan B2 ήταν το εξής: α) δεν θυμόμουν τις απαντήσεις που έδωσα μετά β) σε συνδυασμό με το ότι τα θέματα δεν διαδίδονται όπως στις πανελλήνιες και δεν βγαίνουν λύσεις στο κοινό Άρα ήμουν λίγο στο σκοτάδι για το πως έγραψα. Οι περισσότεροι υποψήφιοι θεωρούμε ότι τα πήγαμε χειρότερα, ενώ στα τελικά αποτελέσματα οι βαθμοί μας είναι υψηλότεροι Happytraveler Νεοφερμένο μέλος Η Happytraveler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2022 στις 12:53 Η Happytraveler: #7 09-06-22 12:53 Καλησπέρα τι σας έπεσαν εσάς στα προφορικά;; Σας φάνηκαν εύκολα θέματα; Εγώ είχα θέμα τα ταξιδια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hhf Angie15 aslanidou. angelina_at art_of_poetry GeorgePap2003 michaelsfak New member Steliosgkougkou Dreamer_SW roud Unboxholics PanosBat Scandal Panagiotis849 oups Wonderkid Happytraveler chris2799 constansn Marple vasilis123321 george777 Mariahj spring day KingOfPop Gus Roger10 Meow Giii Mammy Nun snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγγνωμη δεν εδωσα αλλα ηθελα να ρωτησω, που μπορουμε να δουμε τα θεματα ονλαιν; Αργουν πολυ να ανεβουν;
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 23 Μαΐου 2022 στις 00:00 Ο Panagiotis849: #3 23-05-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: Συγγνωμη δεν εδωσα αλλα ηθελα να ρωτησω, που μπορουμε να δουμε τα θεματα ονλαιν; Αργουν πολυ να ανεβουν; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανεβαίνουν πουθενά τα θέματα της HAU (ECCE, ECPE). Μόνο sample tests είναι διαθέσιμα. Mariahj Νεοφερμένο μέλος Η Mariahj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Μαΐου 2022 στις 19:02 Η Mariahj έγραψε: #4 23-05-22 19:02 Για εκείνους που έδωσαν εκείνη την ημέρα, πως σας φάνηκε η εξέταση; (εγώ ήμουν στο form f) bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 16:29 Η bubblebee: #5 25-05-22 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανεβαίνουν πουθενά τα θέματα της HAU (ECCE, ECPE). Μόνο sample tests είναι διαθέσιμα. Click για ανάπτυξη... </333 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.695 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 16:40 Ο Scandal έγραψε: #6 25-05-22 16:40 Το θέμα που αντιμετώπισα κι εγώ στο Michigan B2 ήταν το εξής: α) δεν θυμόμουν τις απαντήσεις που έδωσα μετά β) σε συνδυασμό με το ότι τα θέματα δεν διαδίδονται όπως στις πανελλήνιες και δεν βγαίνουν λύσεις στο κοινό Άρα ήμουν λίγο στο σκοτάδι για το πως έγραψα. Οι περισσότεροι υποψήφιοι θεωρούμε ότι τα πήγαμε χειρότερα, ενώ στα τελικά αποτελέσματα οι βαθμοί μας είναι υψηλότεροι Happytraveler Νεοφερμένο μέλος Η Happytraveler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2022 στις 12:53 Η Happytraveler: #7 09-06-22 12:53 Καλησπέρα τι σας έπεσαν εσάς στα προφορικά;; Σας φάνηκαν εύκολα θέματα; Εγώ είχα θέμα τα ταξιδια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hhf Angie15 aslanidou. angelina_at art_of_poetry GeorgePap2003 michaelsfak New member Steliosgkougkou Dreamer_SW roud Unboxholics PanosBat Scandal Panagiotis849 oups Wonderkid Happytraveler chris2799 constansn Marple vasilis123321 george777 Mariahj spring day KingOfPop Gus Roger10 Meow Giii Mammy Nun snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: Συγγνωμη δεν εδωσα αλλα ηθελα να ρωτησω, που μπορουμε να δουμε τα θεματα ονλαιν; Αργουν πολυ να ανεβουν; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανεβαίνουν πουθενά τα θέματα της HAU (ECCE, ECPE). Μόνο sample tests είναι διαθέσιμα.
Mariahj Νεοφερμένο μέλος Η Mariahj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Μαΐου 2022 στις 19:02 Η Mariahj έγραψε: #4 23-05-22 19:02 Για εκείνους που έδωσαν εκείνη την ημέρα, πως σας φάνηκε η εξέταση; (εγώ ήμουν στο form f) bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 16:29 Η bubblebee: #5 25-05-22 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανεβαίνουν πουθενά τα θέματα της HAU (ECCE, ECPE). Μόνο sample tests είναι διαθέσιμα. Click για ανάπτυξη... </333 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.695 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 16:40 Ο Scandal έγραψε: #6 25-05-22 16:40 Το θέμα που αντιμετώπισα κι εγώ στο Michigan B2 ήταν το εξής: α) δεν θυμόμουν τις απαντήσεις που έδωσα μετά β) σε συνδυασμό με το ότι τα θέματα δεν διαδίδονται όπως στις πανελλήνιες και δεν βγαίνουν λύσεις στο κοινό Άρα ήμουν λίγο στο σκοτάδι για το πως έγραψα. Οι περισσότεροι υποψήφιοι θεωρούμε ότι τα πήγαμε χειρότερα, ενώ στα τελικά αποτελέσματα οι βαθμοί μας είναι υψηλότεροι Happytraveler Νεοφερμένο μέλος Η Happytraveler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2022 στις 12:53 Η Happytraveler: #7 09-06-22 12:53 Καλησπέρα τι σας έπεσαν εσάς στα προφορικά;; Σας φάνηκαν εύκολα θέματα; Εγώ είχα θέμα τα ταξιδια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hhf Angie15 aslanidou. angelina_at art_of_poetry GeorgePap2003 michaelsfak New member Steliosgkougkou Dreamer_SW roud Unboxholics PanosBat Scandal Panagiotis849 oups Wonderkid Happytraveler chris2799 constansn Marple vasilis123321 george777 Mariahj spring day KingOfPop Gus Roger10 Meow Giii Mammy Nun snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 16:29 Η bubblebee: #5 25-05-22 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανεβαίνουν πουθενά τα θέματα της HAU (ECCE, ECPE). Μόνο sample tests είναι διαθέσιμα. Click για ανάπτυξη... </333 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.695 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 16:40 Ο Scandal έγραψε: #6 25-05-22 16:40 Το θέμα που αντιμετώπισα κι εγώ στο Michigan B2 ήταν το εξής: α) δεν θυμόμουν τις απαντήσεις που έδωσα μετά β) σε συνδυασμό με το ότι τα θέματα δεν διαδίδονται όπως στις πανελλήνιες και δεν βγαίνουν λύσεις στο κοινό Άρα ήμουν λίγο στο σκοτάδι για το πως έγραψα. Οι περισσότεροι υποψήφιοι θεωρούμε ότι τα πήγαμε χειρότερα, ενώ στα τελικά αποτελέσματα οι βαθμοί μας είναι υψηλότεροι Happytraveler Νεοφερμένο μέλος Η Happytraveler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2022 στις 12:53 Η Happytraveler: #7 09-06-22 12:53 Καλησπέρα τι σας έπεσαν εσάς στα προφορικά;; Σας φάνηκαν εύκολα θέματα; Εγώ είχα θέμα τα ταξιδια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hhf Angie15 aslanidou. angelina_at art_of_poetry GeorgePap2003 michaelsfak New member Steliosgkougkou Dreamer_SW roud Unboxholics PanosBat Scandal Panagiotis849 oups Wonderkid Happytraveler chris2799 constansn Marple vasilis123321 george777 Mariahj spring day KingOfPop Gus Roger10 Meow Giii Mammy Nun snowy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανεβαίνουν πουθενά τα θέματα της HAU (ECCE, ECPE). Μόνο sample tests είναι διαθέσιμα. Click για ανάπτυξη... </333
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.695 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 16:40 Ο Scandal έγραψε: #6 25-05-22 16:40 Το θέμα που αντιμετώπισα κι εγώ στο Michigan B2 ήταν το εξής: α) δεν θυμόμουν τις απαντήσεις που έδωσα μετά β) σε συνδυασμό με το ότι τα θέματα δεν διαδίδονται όπως στις πανελλήνιες και δεν βγαίνουν λύσεις στο κοινό Άρα ήμουν λίγο στο σκοτάδι για το πως έγραψα. Οι περισσότεροι υποψήφιοι θεωρούμε ότι τα πήγαμε χειρότερα, ενώ στα τελικά αποτελέσματα οι βαθμοί μας είναι υψηλότεροι Happytraveler Νεοφερμένο μέλος Η Happytraveler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2022 στις 12:53 Η Happytraveler: #7 09-06-22 12:53 Καλησπέρα τι σας έπεσαν εσάς στα προφορικά;; Σας φάνηκαν εύκολα θέματα; Εγώ είχα θέμα τα ταξιδια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το θέμα που αντιμετώπισα κι εγώ στο Michigan B2 ήταν το εξής: α) δεν θυμόμουν τις απαντήσεις που έδωσα μετά β) σε συνδυασμό με το ότι τα θέματα δεν διαδίδονται όπως στις πανελλήνιες και δεν βγαίνουν λύσεις στο κοινό Άρα ήμουν λίγο στο σκοτάδι για το πως έγραψα. Οι περισσότεροι υποψήφιοι θεωρούμε ότι τα πήγαμε χειρότερα, ενώ στα τελικά αποτελέσματα οι βαθμοί μας είναι υψηλότεροι
Happytraveler Νεοφερμένο μέλος Η Happytraveler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2022 στις 12:53 Η Happytraveler: #7 09-06-22 12:53 Καλησπέρα τι σας έπεσαν εσάς στα προφορικά;; Σας φάνηκαν εύκολα θέματα; Εγώ είχα θέμα τα ταξιδια