Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.778 μηνύματα.

24-01-10

01:33
Δεν τα βρισκω πουθενα. Ο,τι λινκ εχω βρει οδηγει σε error.
Οποιος μου βρει τα θεματα θα λαβει ευχαριστω.
Οποιος μου βρει τα θεματα θα λαβει ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

24-01-10

01:42
Αυτά θέλεις?Δεν τα βρισκω πουθενα. Ο,τι λινκ εχω βρει οδηγει σε error.
Οποιος μου βρει τα θεματα θα λαβει ευχαριστω.![]()
https://www.ypepth.gr/themata/them_mat_c_gen_hmer_epan_070629.pdf
(και δεν θέλω να μου πεις ευχαρισστώ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.778 μηνύματα.

24-01-10

11:36
Μαλλον αυτα ειναι. Ευχαριστω :p
personGR
Νεοφερμένο μέλος
Ο Χριστόφορος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τύρναβος (Λάρισα). Έχει γράψει 117 μηνύματα.

24-01-10

14:29
Τι καλά να μπορούσαμε οι της Τεχνολογικής/Θετικής να λύσουμε όλα τα Μαθηματικά τόσο εύκολα (ο μέσος άνθρωπος δηλαδή)...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...