JST Νεοφερμένο μέλος Ο JST αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2023 στις 13:55 Ο JST έγραψε: #1 19-01-23 13:55 Καλησπέρα,γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότητα να βρω θέματα α'εξαμήνου για στατιστική Οπα? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.237 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2023 στις 16:12 Η Pak έγραψε: #2 19-01-23 16:12 Δεν ξέρω αν θα βρεις σίγουρα, αλλά ψάξε σε σελίδες του φβ. Εισακτέοι "η σχολή σου" "παλαιότερα έτη". Και μην αρκεστείς στα ανεβασμένα αρχεία, αλλά κοίτα και τις φωτογραφίες γτ κάποιοι τα ανεβάζουν έτσι. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.237 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2023 στις 16:12 Η Pak έγραψε: #2 19-01-23 16:12 Δεν ξέρω αν θα βρεις σίγουρα, αλλά ψάξε σε σελίδες του φβ. Εισακτέοι "η σχολή σου" "παλαιότερα έτη". Και μην αρκεστείς στα ανεβασμένα αρχεία, αλλά κοίτα και τις φωτογραφίες γτ κάποιοι τα ανεβάζουν έτσι.
Δεν ξέρω αν θα βρεις σίγουρα, αλλά ψάξε σε σελίδες του φβ. Εισακτέοι "η σχολή σου" "παλαιότερα έτη". Και μην αρκεστείς στα ανεβασμένα αρχεία, αλλά κοίτα και τις φωτογραφίες γτ κάποιοι τα ανεβάζουν έτσι.