art.marag. Νεοφερμένο μέλος Η art.marag. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Χθες στις 09:05 Η art.marag.: #1 Χθες στις 09:05 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν παλαιά θέματα εξετάσεων για το μάθημα Διοικητική Λογιστική, Εργατικό Δίκαιο & Χρηματοικονομική Διοίκηση ΙΙ απο το ΠΑΔΑ τμήμα λογιστικής. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.658 μηνύματα. Χθες στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 Χθες στις 18:17 Καλησπερα Δεν εχω ακουσει καποιον/α εδω και χρονια να ειναι σε αυτη την σχολη ,απο τους μετεχοντες σε αυτο το φορουμ φυσικα. Για δες εδω μηπως σου ειναι κατι χρησιμο. Παλαιότερα Θέματα – ΠΑΣΠ Οικονομικού pasp-oikonomikou.gr art.marag. Νεοφερμένο μέλος Η art.marag. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 09:03 Η art.marag.: #3 Σήμερα στις 09:03 Ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa CuriousBee Corfu kitty SKG art.marag. Scandal mixalisp123 Ilikntas trifasikodiavasma icarly37 Mixalis! FilllposV panosT436 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν παλαιά θέματα εξετάσεων για το μάθημα Διοικητική Λογιστική, Εργατικό Δίκαιο & Χρηματοικονομική Διοίκηση ΙΙ απο το ΠΑΔΑ τμήμα λογιστικής.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.658 μηνύματα. Χθες στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 Χθες στις 18:17 Καλησπερα Δεν εχω ακουσει καποιον/α εδω και χρονια να ειναι σε αυτη την σχολη ,απο τους μετεχοντες σε αυτο το φορουμ φυσικα. Για δες εδω μηπως σου ειναι κατι χρησιμο. Παλαιότερα Θέματα – ΠΑΣΠ Οικονομικού pasp-oikonomikou.gr art.marag. Νεοφερμένο μέλος Η art.marag. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 09:03 Η art.marag.: #3 Σήμερα στις 09:03 Ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπερα Δεν εχω ακουσει καποιον/α εδω και χρονια να ειναι σε αυτη την σχολη ,απο τους μετεχοντες σε αυτο το φορουμ φυσικα. Για δες εδω μηπως σου ειναι κατι χρησιμο. Παλαιότερα Θέματα – ΠΑΣΠ Οικονομικού pasp-oikonomikou.gr
art.marag. Νεοφερμένο μέλος Η art.marag. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 09:03 Η art.marag.: #3 Σήμερα στις 09:03 Ευχαριστώ πολύ!!