Θέματα από το Study4exams για φυσική και χημεία;

Scarlett

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Scarlett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 135 μηνύματα.
Γεια σας! Έχω μια απορία που κυρίως απόφοιτοι θα μπορέσουν να μου λύσουν(θετική κατεύθυνση γ λυκείου)
Κάνοντας από το καλοκαίρι προετοιμασία σε φυσικοχημεία με τα πολύ γνωστά βοηθήματα που σχεδόν όλοι αγοράζουν μου έχει δημιουργηθεί μια απορία
Κατά μέσο όρο ,τα θέματα που πέφτουν στο τέλος είναι παρόμοιας δυσκολίας με τις απαιτητικές ασκήσεις των βοηθημάτων η μοιάζουν κυρίως με θέματα από το study4exams το οποίο ναι μεν έχει απαιτητικές ασκήσεις αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Τώρα που μπαίνω στην επανάληψη σιγά σιγά σκεφτόμουν να λύνω ως επί το πλείστον θέματα από το study πιστεύετε θα με βοηθήσει περισσότερο;
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Δημόσιας & Κοινοτικής Υγείας ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Προσωπικά θεωρώ ότι το studyforexams ειδικά όταν το χρησιμοποιουσα πριν λίγα χρόνια το 2018 κυρίως ήταν τα θέματα μέτριας δυσκολίας δηλαδή σε προετοιμάζουν για εύκολα και μέτρια θέματα τώρα σε κάτι πιο συνδυαστικό δεν νομίζω ότι θα σου φανεί χρήσιμο. Τώρα αν θες να έχεις τις βάσεις απλά χρησιμοποιήσε το.
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,481 μηνύματα.
Προσωπικά εχω ασχοληθεί μόνο με τα θέματα φυσικής και συγκεκριμένα είχα κάνει όλα τα διαγωνίσματα και τα πολλαπλής.

Τα πολλαπλής είναι αρκετά καλά(και αρκετά σε αριθμό) και παρουσιάζουν διαβαθμίσεις στη δυσκολία. Τα ερωτήματα των διαγωνισματων, επίσης, παρουσιάζουν διαβαθμισεις στη δυσκολία, μονο που τα πιο δυσκολα , κατε με, συνήθως* κυμαίνονται πιο χαμηλά από τα δύσκολα των πανελλαδικών.

Γενικά θα σου πρότεινα να τα λύσεις, απλα δεν ξέρω κατά ποσό θα ήταν καλό να αρκεστείς σ'αυτά.

* Λέω συνήθως, γιατί έχουν υπάρξει χρονιές που τα δύσκολα ερωτήματα της φυσικής ήταν του ίδιου επιπέδου και άλλες όχι. Είναι ανάλογα τη χρονιά, όπως ισχύει και σε όλα τα μαθήματα αυτό.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top