Bill_13
Νεοφερμένο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 111 μηνύματα.

21-03-12

22:43
Παιδιά γνωρίζετε κάποια ιστοσελίδα που να έχει συγκεντρωμένα όλα τα θέματα από το 2001 μέχρι πέρυσι και όλων των κατηγοριών (κανονικές,επαναληπτικές, εσπερινές, επαναληπτικές εσπερινές, ελλήνων εξωτερικού(??)) ? (Θα προτιμούσα και με τις λύσεις, αλλά προφανώς μου αρκεί και χωρίς!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

21-03-12

22:48
Υπουργείο παιδείας https://www.minedu.gov.gr/anazitisi-thematon-panelliniwn-eksetaseon.htmlΠαιδιά γνωρίζετε κάποια ιστοσελίδα που να έχει συγκεντρωμένα όλα τα θέματα από το 2001 μέχρι πέρυσι και όλων των κατηγοριών (κανονικές,επαναληπτικές, εσπερινές, επαναληπτικές εσπερινές, ελλήνων εξωτερικού(??)) ? (Θα προτιμούσα και με τις λύσεις, αλλά προφανώς μου αρκεί και χωρίς!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_13
Νεοφερμένο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 111 μηνύματα.

21-03-12

23:28
Σωστός, ευχαριστώ πολύ!
Θεωρητικος
Νεοφερμένο μέλος
Ο Θεωρητικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα.

21-03-12

23:54
Παιδιά γνωρίζετε κάποια ιστοσελίδα που να έχει συγκεντρωμένα όλα τα θέματα από το 2001 μέχρι πέρυσι και όλων των κατηγοριών (κανονικές,επαναληπτικές, εσπερινές, επαναληπτικές εσπερινές, ελλήνων εξωτερικού(??)) ? (Θα προτιμούσα και με τις λύσεις, αλλά προφανώς μου αρκεί και χωρίς!)
Σ' αυτό έχει από το 2000 και τις απαντήσεις.
https://www.kelafas.gr/2011.html
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...