Θέματα ΟΕΦΕ 2026

Scandal..πολλα ευγε που φροντιζεις τα παιδια..δεν θα μπορουσες και διαφορετικα βεβαια εκ χαρακτηρος.
Για ολα κατι εχεις να δωσεις...και ετσι συνεχισε.
Αυτο που με ξενιζει ομως ειναι οτι δεν υπαρχει καμια ανταμοιβή ρε παιδι... σημαδι των καιρων ισως?
ηθικη ανταμοιβη ;)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλημερα,μπορει καποιος τα μαθηματικα γ λυκειου β φαση (οεφε) ?

Εχει κάποιος τα θέματα Β φάσης χημείας και φυσικησ ΟΕΦΕ;;;

Γεια σας! Εχει κάποιος β φάση οεφε αρχαία 2026 Γ λυκείου ;
Γνωρίζω μόνο τα θέματα.
Δυστυχώς δεν έχω το ίδιο το αρχείο.
Από γνωστό εξετάστηκε η 11η ενότητα ενώ στο άγνωστο είχε ένα κείμενο του Θουκυδιδη, και από συντακτικό είχε πλάγιο σε ευθύ, αναγνώριση δευτερεύουσας και ίσως και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι.

Γνωρίζω μόνο τα θέματα.
Δυστυχώς δεν έχω το ίδιο το αρχείο.
Από γνωστό εξετάστηκε η 11η ενότητα ενώ στο άγνωστο είχε ένα κείμενο του Θουκυδιδη, και από συντακτικό είχε πλάγιο σε ευθύ, αναγνώριση δευτερεύουσας και ίσως και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι.
Είστε σίγουρη ότι ήταν η 11; Γιατί η ίδια έπεσε πέρσι στην οεφε

Άρα έπεσε αριστοτελης για τον χαρακτήρα και τους στόχους της παιδείας ; Ευχαριστώ πολύ !!

Γεια σας παιδιά!
Δεν σας αγνοώ, τα ψάχνω κι εγώ και θα σας τα στείλω άμεσα.
Όποιος θέλει, ό,τι θέλει γράφει εδώ και θα τα δω.

χελοουυυυ. μπορω να εχω τις εκφωνησεις των θεματων των αρχαιων και των λατινικων μαζι με τις απαντησεις πλιζ???

Γεια σας παιδιά!
Καλησπέρα. Θα ήθελα της βιολογίας οεφε. Ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα. Και εγώ βιολογίας θέματα και απαντήσεις εάν μπορείτε, το ξαναλέω για να είμαι σίγουρος ότι θα το δειτε , σας ευχαριστώ !

Καλησπέρα , αν είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος τα θέματα των αρχαίων β φάσης .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Θα ηθελα και εγω τη βιολογια με τις απαντησεις. Ευχαριστω

Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τα θέματα των αρχαίων β' φάση οεφε παρακαλώ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

αρχαίων γ' λυκείου**

μπορειτε να μου στειλετε τα θεματα βιολογιας οεφε β φαση?

Γεια σας παιδιά!
καλησπερα, σας εστειλα και προσωπικο μηνυμα οποτε μπορεσε να μου στειλετε αρχαια λατινικα ιστορια εκθεση και των 2 φασεων

Γεια σας! Έχει κανείς άμεσα τα θέματα ΟΕΦΕ Β φάση για Γ λυκείου έκθεση ; Ευχαριστώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back