Θέλω να περάσω ψυχολογία: είμαι σκεπτική σχετικά με την πόλη της σχολής

helloworlddd1223

Νεοφερμένο μέλος

Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
λοιπον εγω θελω κυριως να περασω ψυχολογια μεσω των πανελληνιων,τμηματα ψυχολογιας εχει στην κρητη στην Αθηνα στην Θεσσαλονικη,στα Ιωαννινα,στην φλωρινα και στο Διδυμοτειχο.Εμενα μου αρεσει αρκετα η ιδεας της ψυχολογιας ομως δεν μου αρεσουν καθολου ως περιοχες η φλωρινα και το δυδυμοτειχο.Αξιζει να της δηλωσω η ιδικοτερα να παω σε αυτες τις περιοχες να σπουδασω;.

να επισημανω οτι η φλωρινα ειναι 1 ωρα περιππυ απο το σπιτι μου(αυτος ειναι ενας λογος που δεν θελω να παω)

λοιπον εγω θελω κυριως να περασω ψυχολογια μεσω των πανελληνιων,τμηματα ψυχολογιας εχει στην κρητη στην Αθηνα στην Θεσσαλονικη,στα Ιωαννινα,στην φλωρινα και στο Διδυμοτειχο.Εμενα μου αρεσει αρκετα η ιδεας της ψυχολογιας ομως δεν μου αρεσουν καθολου ως περιοχες η φλωρινα και το δυδυμοτειχο.Αξιζει να της δηλωσω η ιδικοτερα να παω σε αυτες τις περιοχες να σπουδασω;.
να επισημανω οτι η φλωρινα ειναι 1 ωρα περιππυ απο το σπιτι μου(αυτος ειναι ενας λογος που δεν θελω να παω)
1) Ο τίτλος που έβαλες αρχικά ("σχολή ή πόλη") είναι και η απάντηση στην ερώτησή σου: Δηλαδή, θέλεις σχολή για να σπουδάσεις αυτό που σου αρέσει ή θέλεις να κάνεις τουρισμό σε ωραίο μέρος;
2) Για να μη θέλεις τη Φλώρινα που είναι κοντά στο σπίτι σου, σημαίνει ότι η οικογένειά σου έχει αρκετά χρήματα για να χρηματοδοτήσει τις επιθυμίες σου.

1778845468143.png

1) Ο τίτλος που έβαλες είναι και η απάντηση στην ερώτησή σου: Δηλαδή, θέλεις σχολή για να σπουδάσεις αυτό που σου αρέσει ή θέλεις να κάνεις τουρισμό σε ωραίο μέρος;
2) Για να μη θέλεις τη Φλώρινα που είναι κοντά στο σπίτι σου, σημαίνει ότι η οικογένειά σου έχει αρκετά χρήματα για να χρηματοδοτήσει τις επιθυμίες σου.

φυσικα και θελω για την σχολη,αλλα εγω δεν λεω να παω θεσσαλονικη η αθηνα,και η Κρητη,Ρεθυμνο μου αρεσει,και Ιωαννινα για σπουδες απλα οχι στις ακομη πιο μικροτερες περιοχες αλλα ευχαριστω

.

Πρώτα πρέπει να αποφασισεις με τι θέλεις να ασχοληθείς πάνω στη ψυχολογία γνωμη μου είναι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη αυτή είναι η γνώμη μου για τον λόγο ότι εκεί βρίσκονται κλινικές, οργανισμοί ώστε να εξειδικευτείς μετά (οπότε καλυτερα να σπουδάσεις στη πόλη που θα σου τα προσφέρει αυτά)

Πρώτα πρέπει να αποφασισεις με τι θέλεις να ασχοληθείς πάνω στη ψυχολογία γνωμη μου είναι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη αυτή είναι η γνώμη μου για τον λόγο ότι εκεί βρίσκονται κλινικές, οργανισμοί ώστε να εξειδικευτείς μετά (οπότε καλυτερα να σπουδάσεις στη πόλη που θα σου τα προσφέρει αυτά)
και στην φλωρια και στο διδιμοτειχο εχει εξιδικευσεις στην σχολη

και στην φλωρια και στο διδιμοτειχο εχει εξιδικευσεις στην σχολη
η σχολή είναι 4 χρόνια κανενας στη σχολή δε θα βοηθήσει να βρει καποιος απόφοιτος εργασία δυστυχώς. Το ότι εχει εξειδικευσεις με μαθήματα που γίνονται σε ενα αμφιθέατρο δε λέει κάτι. Αθήνα και Θεσσαλονίκη πχ έχει ειδικά νοσοκομεια οποτε θα πάρεις καλή εκπαίδευση σε τομείς όπως η κλινική ψυχολογία , νευροψυχολογια, η Αθήνα έχει παιδοψυχιατρικά πανεπιστημιακά τμήματα που και παλι μπορεί να πάρεις σε αυτούς τους τομείς εκπαίδευση. Πέρα από ´την κλινικη θεωρώ σιγουρο ότι υπάρχει καλύτερη εκπαίδευση και στις υπόλοιπες εξειδικεύσεις και να συνεργάζεται με τέτοιες δομές.

Είναι ενεργή επιστήμη δεν είναι απλά διαλέξεις σε αμφιθέατρο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back