Θέλω να μου προτείνετε Βιβλίο που να αφορά την ελληνική οικονομία και την εξέλιξή της

• Thread starter Thread starter Giii
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Giii

Δραστήριο μέλος

Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα.
καλησπερα σας μηπως γνωριζει κανεις κανενα καλο βιβλιο σχετικα με την εξελιξη της ελληνικης οικονομιας στην παροδο του χρονου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα σας μηπως γνωριζει κανεις κανενα καλο βιβλιο σχετικα με την εξελιξη της ελληνικης οικονομιας στην παροδο του χρονου
Bιβλίο δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να ρωτήσεις το Πρωθυπουργό της χώρας που από τότε που ανέλαβε την έχει πάει από το κακό στο χειρότερο. Αν δεις μειώσεις μισθών και συντάξεων στη μετά-κορώναιο εποχή, και άλλους 2 εκατ. Ελληνες να φευγουν στο Εξωτερικό ( μετά από αυτούς που έφυγαν τα μνημονιακά χρόνια), θα έχει την υπογραφή αυτού του ανθρώπου. Τότε σου προτείνω να πας να αγοράσεις αυτό το βιβλίο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

από τότε που ανέλαβε την έχει πάει από το κακό στο χειρότερο
Ωραία άποψη, γενική και αόριστη. Θες να την αναπτύξεις λίγο παραπάνω;

Ωραία άποψη, γενική και αόριστη. Θες να την αναπτύξεις λίγο παραπάνω;
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ... φαίνονται όλα στη πράξη. Κάνε λίγο υπομονή να τελειώσει ο κορωναϊός και θα τα δεις μια και καλή...

Οποιοδήποτε βιβλίο του Βαρουφάκη will do.

Πρώτα το μανγκο και μετά το άνιμεϊ

@nPb μάπα η ταινία :P . Για τα βιβλία όμως δε μπορεί να πει κανείς τίποτα σχετικά με την ποιότητα.

58810fb0-2c44-4924-a364-4114b39b3091.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back