Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Ο Ilikntas έγραψε: #141 26-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Για να λυθει το δημογραφικο μητερες η εγκυες γυναικες +5000 μορια στις παννεληνιες! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Huener: update?? Click για ανάπτυξη... Έχω την διαίσθηση ότι τα κατάφερε Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 23:15 Η Dr. Gl. Luminous: #142 26-07-25 23:15 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γεια, να σε ρωτησω κατι αλλο. Με 10% μηχανογραφικο μπορω να περάσω δευτερο έτος ιατρικη εκπα άμα έχω περάσει τα μαθήματα της ιατρικης αλεξανδρούολης; Click για ανάπτυξη... Όταν είχα κάνει εγώ αναγνώριση έτους ναι ισχυε για όλους όσους ήταν από οποιαδήποτε ιατρική και είχαν περάσει το 50%+ το tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:35 Ο tan07 έγραψε: #143 27-07-25 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Όταν είχα κάνει εγώ αναγνώριση έτους ναι ισχυε για όλους όσους ήταν από οποιαδήποτε ιατρική και είχαν περάσει το 50%+ το Click για ανάπτυξη... Περασες στο δευτερο έτος; Γιατί όσους ρώτησα μου ειπαν οτι μπαινεις στο πρωτο εξαμηνο γιατι θεωρείται νέα σχολή με διαφορετική έδρα, αλλά θα σου αναγνωρίσουν καποια μαθηματα όμως θα είσαι στο πρωτο εξάμηνο. Το θεωρω χασιμο χρόνοτ Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 19:09 Η Dr. Gl. Luminous: #144 27-07-25 19:09 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Περασες στο δευτερο έτος; Γιατί όσους ρώτησα μου ειπαν οτι μπαινεις στο πρωτο εξαμηνο γιατι θεωρείται νέα σχολή με διαφορετική έδρα, αλλά θα σου αναγνωρίσουν καποια μαθηματα όμως θα είσαι στο πρωτο εξάμηνο. Το θεωρω χασιμο χρόνοτ Click για ανάπτυξη... Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 20:12 Ο gegeorgiou90: #145 27-07-25 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 21:43 Ο tan07 έγραψε: #146 27-07-25 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 23:28 Η Dr. Gl. Luminous: #147 27-07-25 23:28 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; Click για ανάπτυξη... Μου αναγνώρισαν τα δύο έτη, παρόλο που κάποια μαθήματα είχαν ίδια ύλη πχ φάρμακα, φυσιολογία δεν τα αναγνώρισαν. Παρόλαυτα αυτά αναγνώρισαν βιολογια, ιστολογια, εμβρυολογία, ανατομία Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρασα από Πάτρα ιατρική Αθήνα. Αυτά που είπα ισχύουν για ιατρική εκπα. Εάν περάσεις τώρα στην Αλεξανδρούπολη το 50%+1 των μαθημάτων θα σου αναγνωρίσουν έτος και μετά θα σου αναγνωρίσουν κάποια κοινά μαθήματα. Τα μαθήματα που δεν αναγνωρίζονται θα τα χρωστάς, και πολύ πιθανό να χρωστάς κάποια εργαστήρια. Για παράδειγμα φυσιολογία νευροφυσιολογια είναι αρκετά αυστηροί, δεν αναγνωρίζουν, θα χρωστάς εκεί και εργαστήρια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 264 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid user110908 ioanna2007 greg08 thewitcher Aaaheyy many of Filip SlimShady olga1234! Penny1903 Katerinakikii andyklad annapdk elenitren andreouk FNC_Sophia Κλημεντίνη Aggel0sss Unboxholics vas2017 redpointer Tzam Corfu kitty AggelikiGr SKG shuuu tan07 jellojina sophieee Ryuzaki Giannismsn Βασιλης1234 Drscientist E.Z thenutritionist Scandal charmander abyssiniancat P.Dam. gegeorgiou90 Kzaro Dr. Gl. Luminous st.krf restinbass sophiaa ang12_012 Giannis_19 waakaq mpimpika eleanna4 jYanniss hello1234 marrr tsiobieman trifasikodiavasma Frozensun geneticist elinamav gaidouri stamp Ilikntas ydroxoos ksidikainero Xryssa aris65 woasibe Natsuko Mixalis! Joji Lia 2006 nucomer Geraldsaga phoni Obi-Wan Kenobi BatGuin eukleidhs1821 thecrazycretan UnderGroundGr mermaid89 Highlander korlef Nala sakplat BlueMaffin rennemaybe Christr22 stam23 Praxis spring day panaman angies J.Cameron Vickyoustgl Sourma Exinaris Satan Claus barkos buffon85 Ανώνυμη Alexandros973 Libertus Μάνος18 ggl An_uknown_world Γιωργος15773 το κοριτσι του μαη KingOfPop anastasis06 T C Than003 alpha.kappa Jimmy20 pinkheart Jimmis18 VforVendetta Dunedain Αλκης Κ. Nikoleta_Giann Pharmacist01 constansn snowy Manolo165 kiyoshi panosveki roud KingPoul lnesb Dora140303 maria2001 goingtothestore fmarulezkd uni77 emzou stefan Gus Roger10 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Nosokomos fockos Dimitris9 Tokogiot tfghp Lebron Έμμα Georgekk leonnnn igeorgeoikonomo panagiotis23 sweater weather Ασαπ Nikos05 marianna04 Petraland AndromedaS Butterfly53 sunrisegX eri548 Nefh_ vehement theodoraooo ReniaCobain MarcoReus TommyMak jimnikol21 fearless foteiniandr jul25 Dababy Scott Άρτεμις Α. adonman George.tr Evimgr Thanos_D Lydia6902 Petros123 Viedo cel123 Φινεύς tasost Glorious12 PsychoGR Δέσποινα Χ jimis2001 ada1974 Kostakis45 gwgw_5 hirasawayui PanosBat ioannaion Vasilis2000kak suaimhneas ros don_vito MarilynSt Eua5 tymvorixos aekarare Lathy aggelosst9 EiriniS20 PanosCh002 χημεια4λαιφ the purge Tommy_civil Ελλη Νομικάριος13 tslef8 Χριστιαννα Revekka Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Για να λυθει το δημογραφικο μητερες η εγκυες γυναικες +5000 μορια στις παννεληνιες! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Huener: update?? Click για ανάπτυξη... Έχω την διαίσθηση ότι τα κατάφερε
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2025 στις 23:15 Η Dr. Gl. Luminous: #142 26-07-25 23:15 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γεια, να σε ρωτησω κατι αλλο. Με 10% μηχανογραφικο μπορω να περάσω δευτερο έτος ιατρικη εκπα άμα έχω περάσει τα μαθήματα της ιατρικης αλεξανδρούολης; Click για ανάπτυξη... Όταν είχα κάνει εγώ αναγνώριση έτους ναι ισχυε για όλους όσους ήταν από οποιαδήποτε ιατρική και είχαν περάσει το 50%+ το tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:35 Ο tan07 έγραψε: #143 27-07-25 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Όταν είχα κάνει εγώ αναγνώριση έτους ναι ισχυε για όλους όσους ήταν από οποιαδήποτε ιατρική και είχαν περάσει το 50%+ το Click για ανάπτυξη... Περασες στο δευτερο έτος; Γιατί όσους ρώτησα μου ειπαν οτι μπαινεις στο πρωτο εξαμηνο γιατι θεωρείται νέα σχολή με διαφορετική έδρα, αλλά θα σου αναγνωρίσουν καποια μαθηματα όμως θα είσαι στο πρωτο εξάμηνο. Το θεωρω χασιμο χρόνοτ Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 19:09 Η Dr. Gl. Luminous: #144 27-07-25 19:09 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Περασες στο δευτερο έτος; Γιατί όσους ρώτησα μου ειπαν οτι μπαινεις στο πρωτο εξαμηνο γιατι θεωρείται νέα σχολή με διαφορετική έδρα, αλλά θα σου αναγνωρίσουν καποια μαθηματα όμως θα είσαι στο πρωτο εξάμηνο. Το θεωρω χασιμο χρόνοτ Click για ανάπτυξη... Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 20:12 Ο gegeorgiou90: #145 27-07-25 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 21:43 Ο tan07 έγραψε: #146 27-07-25 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 23:28 Η Dr. Gl. Luminous: #147 27-07-25 23:28 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; Click για ανάπτυξη... Μου αναγνώρισαν τα δύο έτη, παρόλο που κάποια μαθήματα είχαν ίδια ύλη πχ φάρμακα, φυσιολογία δεν τα αναγνώρισαν. Παρόλαυτα αυτά αναγνώρισαν βιολογια, ιστολογια, εμβρυολογία, ανατομία Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρασα από Πάτρα ιατρική Αθήνα. Αυτά που είπα ισχύουν για ιατρική εκπα. Εάν περάσεις τώρα στην Αλεξανδρούπολη το 50%+1 των μαθημάτων θα σου αναγνωρίσουν έτος και μετά θα σου αναγνωρίσουν κάποια κοινά μαθήματα. Τα μαθήματα που δεν αναγνωρίζονται θα τα χρωστάς, και πολύ πιθανό να χρωστάς κάποια εργαστήρια. Για παράδειγμα φυσιολογία νευροφυσιολογια είναι αρκετά αυστηροί, δεν αναγνωρίζουν, θα χρωστάς εκεί και εργαστήρια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 264 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid user110908 ioanna2007 greg08 thewitcher Aaaheyy many of Filip SlimShady olga1234! Penny1903 Katerinakikii andyklad annapdk elenitren andreouk FNC_Sophia Κλημεντίνη Aggel0sss Unboxholics vas2017 redpointer Tzam Corfu kitty AggelikiGr SKG shuuu tan07 jellojina sophieee Ryuzaki Giannismsn Βασιλης1234 Drscientist E.Z thenutritionist Scandal charmander abyssiniancat P.Dam. gegeorgiou90 Kzaro Dr. Gl. Luminous st.krf restinbass sophiaa ang12_012 Giannis_19 waakaq mpimpika eleanna4 jYanniss hello1234 marrr tsiobieman trifasikodiavasma Frozensun geneticist elinamav gaidouri stamp Ilikntas ydroxoos ksidikainero Xryssa aris65 woasibe Natsuko Mixalis! Joji Lia 2006 nucomer Geraldsaga phoni Obi-Wan Kenobi BatGuin eukleidhs1821 thecrazycretan UnderGroundGr mermaid89 Highlander korlef Nala sakplat BlueMaffin rennemaybe Christr22 stam23 Praxis spring day panaman angies J.Cameron Vickyoustgl Sourma Exinaris Satan Claus barkos buffon85 Ανώνυμη Alexandros973 Libertus Μάνος18 ggl An_uknown_world Γιωργος15773 το κοριτσι του μαη KingOfPop anastasis06 T C Than003 alpha.kappa Jimmy20 pinkheart Jimmis18 VforVendetta Dunedain Αλκης Κ. Nikoleta_Giann Pharmacist01 constansn snowy Manolo165 kiyoshi panosveki roud KingPoul lnesb Dora140303 maria2001 goingtothestore fmarulezkd uni77 emzou stefan Gus Roger10 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Nosokomos fockos Dimitris9 Tokogiot tfghp Lebron Έμμα Georgekk leonnnn igeorgeoikonomo panagiotis23 sweater weather Ασαπ Nikos05 marianna04 Petraland AndromedaS Butterfly53 sunrisegX eri548 Nefh_ vehement theodoraooo ReniaCobain MarcoReus TommyMak jimnikol21 fearless foteiniandr jul25 Dababy Scott Άρτεμις Α. adonman George.tr Evimgr Thanos_D Lydia6902 Petros123 Viedo cel123 Φινεύς tasost Glorious12 PsychoGR Δέσποινα Χ jimis2001 ada1974 Kostakis45 gwgw_5 hirasawayui PanosBat ioannaion Vasilis2000kak suaimhneas ros don_vito MarilynSt Eua5 tymvorixos aekarare Lathy aggelosst9 EiriniS20 PanosCh002 χημεια4λαιφ the purge Tommy_civil Ελλη Νομικάριος13 tslef8 Χριστιαννα Revekka Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γεια, να σε ρωτησω κατι αλλο. Με 10% μηχανογραφικο μπορω να περάσω δευτερο έτος ιατρικη εκπα άμα έχω περάσει τα μαθήματα της ιατρικης αλεξανδρούολης; Click για ανάπτυξη... Όταν είχα κάνει εγώ αναγνώριση έτους ναι ισχυε για όλους όσους ήταν από οποιαδήποτε ιατρική και είχαν περάσει το 50%+ το
tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 01:35 Ο tan07 έγραψε: #143 27-07-25 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Όταν είχα κάνει εγώ αναγνώριση έτους ναι ισχυε για όλους όσους ήταν από οποιαδήποτε ιατρική και είχαν περάσει το 50%+ το Click για ανάπτυξη... Περασες στο δευτερο έτος; Γιατί όσους ρώτησα μου ειπαν οτι μπαινεις στο πρωτο εξαμηνο γιατι θεωρείται νέα σχολή με διαφορετική έδρα, αλλά θα σου αναγνωρίσουν καποια μαθηματα όμως θα είσαι στο πρωτο εξάμηνο. Το θεωρω χασιμο χρόνοτ Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 19:09 Η Dr. Gl. Luminous: #144 27-07-25 19:09 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Περασες στο δευτερο έτος; Γιατί όσους ρώτησα μου ειπαν οτι μπαινεις στο πρωτο εξαμηνο γιατι θεωρείται νέα σχολή με διαφορετική έδρα, αλλά θα σου αναγνωρίσουν καποια μαθηματα όμως θα είσαι στο πρωτο εξάμηνο. Το θεωρω χασιμο χρόνοτ Click για ανάπτυξη... Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 20:12 Ο gegeorgiou90: #145 27-07-25 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 21:43 Ο tan07 έγραψε: #146 27-07-25 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 23:28 Η Dr. Gl. Luminous: #147 27-07-25 23:28 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; Click για ανάπτυξη... Μου αναγνώρισαν τα δύο έτη, παρόλο που κάποια μαθήματα είχαν ίδια ύλη πχ φάρμακα, φυσιολογία δεν τα αναγνώρισαν. Παρόλαυτα αυτά αναγνώρισαν βιολογια, ιστολογια, εμβρυολογία, ανατομία Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρασα από Πάτρα ιατρική Αθήνα. Αυτά που είπα ισχύουν για ιατρική εκπα. Εάν περάσεις τώρα στην Αλεξανδρούπολη το 50%+1 των μαθημάτων θα σου αναγνωρίσουν έτος και μετά θα σου αναγνωρίσουν κάποια κοινά μαθήματα. Τα μαθήματα που δεν αναγνωρίζονται θα τα χρωστάς, και πολύ πιθανό να χρωστάς κάποια εργαστήρια. Για παράδειγμα φυσιολογία νευροφυσιολογια είναι αρκετά αυστηροί, δεν αναγνωρίζουν, θα χρωστάς εκεί και εργαστήρια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 264 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid user110908 ioanna2007 greg08 thewitcher Aaaheyy many of Filip SlimShady olga1234! Penny1903 Katerinakikii andyklad annapdk elenitren andreouk FNC_Sophia Κλημεντίνη Aggel0sss Unboxholics vas2017 redpointer Tzam Corfu kitty AggelikiGr SKG shuuu tan07 jellojina sophieee Ryuzaki Giannismsn Βασιλης1234 Drscientist E.Z thenutritionist Scandal charmander abyssiniancat P.Dam. gegeorgiou90 Kzaro Dr. Gl. Luminous st.krf restinbass sophiaa ang12_012 Giannis_19 waakaq mpimpika eleanna4 jYanniss hello1234 marrr tsiobieman trifasikodiavasma Frozensun geneticist elinamav gaidouri stamp Ilikntas ydroxoos ksidikainero Xryssa aris65 woasibe Natsuko Mixalis! Joji Lia 2006 nucomer Geraldsaga phoni Obi-Wan Kenobi BatGuin eukleidhs1821 thecrazycretan UnderGroundGr mermaid89 Highlander korlef Nala sakplat BlueMaffin rennemaybe Christr22 stam23 Praxis spring day panaman angies J.Cameron Vickyoustgl Sourma Exinaris Satan Claus barkos buffon85 Ανώνυμη Alexandros973 Libertus Μάνος18 ggl An_uknown_world Γιωργος15773 το κοριτσι του μαη KingOfPop anastasis06 T C Than003 alpha.kappa Jimmy20 pinkheart Jimmis18 VforVendetta Dunedain Αλκης Κ. Nikoleta_Giann Pharmacist01 constansn snowy Manolo165 kiyoshi panosveki roud KingPoul lnesb Dora140303 maria2001 goingtothestore fmarulezkd uni77 emzou stefan Gus Roger10 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Nosokomos fockos Dimitris9 Tokogiot tfghp Lebron Έμμα Georgekk leonnnn igeorgeoikonomo panagiotis23 sweater weather Ασαπ Nikos05 marianna04 Petraland AndromedaS Butterfly53 sunrisegX eri548 Nefh_ vehement theodoraooo ReniaCobain MarcoReus TommyMak jimnikol21 fearless foteiniandr jul25 Dababy Scott Άρτεμις Α. adonman George.tr Evimgr Thanos_D Lydia6902 Petros123 Viedo cel123 Φινεύς tasost Glorious12 PsychoGR Δέσποινα Χ jimis2001 ada1974 Kostakis45 gwgw_5 hirasawayui PanosBat ioannaion Vasilis2000kak suaimhneas ros don_vito MarilynSt Eua5 tymvorixos aekarare Lathy aggelosst9 EiriniS20 PanosCh002 χημεια4λαιφ the purge Tommy_civil Ελλη Νομικάριος13 tslef8 Χριστιαννα Revekka Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Όταν είχα κάνει εγώ αναγνώριση έτους ναι ισχυε για όλους όσους ήταν από οποιαδήποτε ιατρική και είχαν περάσει το 50%+ το Click για ανάπτυξη... Περασες στο δευτερο έτος; Γιατί όσους ρώτησα μου ειπαν οτι μπαινεις στο πρωτο εξαμηνο γιατι θεωρείται νέα σχολή με διαφορετική έδρα, αλλά θα σου αναγνωρίσουν καποια μαθηματα όμως θα είσαι στο πρωτο εξάμηνο. Το θεωρω χασιμο χρόνοτ
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 19:09 Η Dr. Gl. Luminous: #144 27-07-25 19:09 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Περασες στο δευτερο έτος; Γιατί όσους ρώτησα μου ειπαν οτι μπαινεις στο πρωτο εξαμηνο γιατι θεωρείται νέα σχολή με διαφορετική έδρα, αλλά θα σου αναγνωρίσουν καποια μαθηματα όμως θα είσαι στο πρωτο εξάμηνο. Το θεωρω χασιμο χρόνοτ Click για ανάπτυξη... Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 20:12 Ο gegeorgiou90: #145 27-07-25 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 21:43 Ο tan07 έγραψε: #146 27-07-25 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 23:28 Η Dr. Gl. Luminous: #147 27-07-25 23:28 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; Click για ανάπτυξη... Μου αναγνώρισαν τα δύο έτη, παρόλο που κάποια μαθήματα είχαν ίδια ύλη πχ φάρμακα, φυσιολογία δεν τα αναγνώρισαν. Παρόλαυτα αυτά αναγνώρισαν βιολογια, ιστολογια, εμβρυολογία, ανατομία Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρασα από Πάτρα ιατρική Αθήνα. Αυτά που είπα ισχύουν για ιατρική εκπα. Εάν περάσεις τώρα στην Αλεξανδρούπολη το 50%+1 των μαθημάτων θα σου αναγνωρίσουν έτος και μετά θα σου αναγνωρίσουν κάποια κοινά μαθήματα. Τα μαθήματα που δεν αναγνωρίζονται θα τα χρωστάς, και πολύ πιθανό να χρωστάς κάποια εργαστήρια. Για παράδειγμα φυσιολογία νευροφυσιολογια είναι αρκετά αυστηροί, δεν αναγνωρίζουν, θα χρωστάς εκεί και εργαστήρια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 264 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid user110908 ioanna2007 greg08 thewitcher Aaaheyy many of Filip SlimShady olga1234! Penny1903 Katerinakikii andyklad annapdk elenitren andreouk FNC_Sophia Κλημεντίνη Aggel0sss Unboxholics vas2017 redpointer Tzam Corfu kitty AggelikiGr SKG shuuu tan07 jellojina sophieee Ryuzaki Giannismsn Βασιλης1234 Drscientist E.Z thenutritionist Scandal charmander abyssiniancat P.Dam. gegeorgiou90 Kzaro Dr. Gl. Luminous st.krf restinbass sophiaa ang12_012 Giannis_19 waakaq mpimpika eleanna4 jYanniss hello1234 marrr tsiobieman trifasikodiavasma Frozensun geneticist elinamav gaidouri stamp Ilikntas ydroxoos ksidikainero Xryssa aris65 woasibe Natsuko Mixalis! Joji Lia 2006 nucomer Geraldsaga phoni Obi-Wan Kenobi BatGuin eukleidhs1821 thecrazycretan UnderGroundGr mermaid89 Highlander korlef Nala sakplat BlueMaffin rennemaybe Christr22 stam23 Praxis spring day panaman angies J.Cameron Vickyoustgl Sourma Exinaris Satan Claus barkos buffon85 Ανώνυμη Alexandros973 Libertus Μάνος18 ggl An_uknown_world Γιωργος15773 το κοριτσι του μαη KingOfPop anastasis06 T C Than003 alpha.kappa Jimmy20 pinkheart Jimmis18 VforVendetta Dunedain Αλκης Κ. Nikoleta_Giann Pharmacist01 constansn snowy Manolo165 kiyoshi panosveki roud KingPoul lnesb Dora140303 maria2001 goingtothestore fmarulezkd uni77 emzou stefan Gus Roger10 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Nosokomos fockos Dimitris9 Tokogiot tfghp Lebron Έμμα Georgekk leonnnn igeorgeoikonomo panagiotis23 sweater weather Ασαπ Nikos05 marianna04 Petraland AndromedaS Butterfly53 sunrisegX eri548 Nefh_ vehement theodoraooo ReniaCobain MarcoReus TommyMak jimnikol21 fearless foteiniandr jul25 Dababy Scott Άρτεμις Α. adonman George.tr Evimgr Thanos_D Lydia6902 Petros123 Viedo cel123 Φινεύς tasost Glorious12 PsychoGR Δέσποινα Χ jimis2001 ada1974 Kostakis45 gwgw_5 hirasawayui PanosBat ioannaion Vasilis2000kak suaimhneas ros don_vito MarilynSt Eua5 tymvorixos aekarare Lathy aggelosst9 EiriniS20 PanosCh002 χημεια4λαιφ the purge Tommy_civil Ελλη Νομικάριος13 tslef8 Χριστιαννα Revekka Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tan07: Περασες στο δευτερο έτος; Γιατί όσους ρώτησα μου ειπαν οτι μπαινεις στο πρωτο εξαμηνο γιατι θεωρείται νέα σχολή με διαφορετική έδρα, αλλά θα σου αναγνωρίσουν καποια μαθηματα όμως θα είσαι στο πρωτο εξάμηνο. Το θεωρω χασιμο χρόνοτ Click για ανάπτυξη... Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα
gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 20:12 Ο gegeorgiou90: #145 27-07-25 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 21:43 Ο tan07 έγραψε: #146 27-07-25 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 23:28 Η Dr. Gl. Luminous: #147 27-07-25 23:28 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; Click για ανάπτυξη... Μου αναγνώρισαν τα δύο έτη, παρόλο που κάποια μαθήματα είχαν ίδια ύλη πχ φάρμακα, φυσιολογία δεν τα αναγνώρισαν. Παρόλαυτα αυτά αναγνώρισαν βιολογια, ιστολογια, εμβρυολογία, ανατομία Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρασα από Πάτρα ιατρική Αθήνα. Αυτά που είπα ισχύουν για ιατρική εκπα. Εάν περάσεις τώρα στην Αλεξανδρούπολη το 50%+1 των μαθημάτων θα σου αναγνωρίσουν έτος και μετά θα σου αναγνωρίσουν κάποια κοινά μαθήματα. Τα μαθήματα που δεν αναγνωρίζονται θα τα χρωστάς, και πολύ πιθανό να χρωστάς κάποια εργαστήρια. Για παράδειγμα φυσιολογία νευροφυσιολογια είναι αρκετά αυστηροί, δεν αναγνωρίζουν, θα χρωστάς εκεί και εργαστήρια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 264 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid user110908 ioanna2007 greg08 thewitcher Aaaheyy many of Filip SlimShady olga1234! Penny1903 Katerinakikii andyklad annapdk elenitren andreouk FNC_Sophia Κλημεντίνη Aggel0sss Unboxholics vas2017 redpointer Tzam Corfu kitty AggelikiGr SKG shuuu tan07 jellojina sophieee Ryuzaki Giannismsn Βασιλης1234 Drscientist E.Z thenutritionist Scandal charmander abyssiniancat P.Dam. gegeorgiou90 Kzaro Dr. Gl. Luminous st.krf restinbass sophiaa ang12_012 Giannis_19 waakaq mpimpika eleanna4 jYanniss hello1234 marrr tsiobieman trifasikodiavasma Frozensun geneticist elinamav gaidouri stamp Ilikntas ydroxoos ksidikainero Xryssa aris65 woasibe Natsuko Mixalis! Joji Lia 2006 nucomer Geraldsaga phoni Obi-Wan Kenobi BatGuin eukleidhs1821 thecrazycretan UnderGroundGr mermaid89 Highlander korlef Nala sakplat BlueMaffin rennemaybe Christr22 stam23 Praxis spring day panaman angies J.Cameron Vickyoustgl Sourma Exinaris Satan Claus barkos buffon85 Ανώνυμη Alexandros973 Libertus Μάνος18 ggl An_uknown_world Γιωργος15773 το κοριτσι του μαη KingOfPop anastasis06 T C Than003 alpha.kappa Jimmy20 pinkheart Jimmis18 VforVendetta Dunedain Αλκης Κ. Nikoleta_Giann Pharmacist01 constansn snowy Manolo165 kiyoshi panosveki roud KingPoul lnesb Dora140303 maria2001 goingtothestore fmarulezkd uni77 emzou stefan Gus Roger10 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Nosokomos fockos Dimitris9 Tokogiot tfghp Lebron Έμμα Georgekk leonnnn igeorgeoikonomo panagiotis23 sweater weather Ασαπ Nikos05 marianna04 Petraland AndromedaS Butterfly53 sunrisegX eri548 Nefh_ vehement theodoraooo ReniaCobain MarcoReus TommyMak jimnikol21 fearless foteiniandr jul25 Dababy Scott Άρτεμις Α. adonman George.tr Evimgr Thanos_D Lydia6902 Petros123 Viedo cel123 Φινεύς tasost Glorious12 PsychoGR Δέσποινα Χ jimis2001 ada1974 Kostakis45 gwgw_5 hirasawayui PanosBat ioannaion Vasilis2000kak suaimhneas ros don_vito MarilynSt Eua5 tymvorixos aekarare Lathy aggelosst9 EiriniS20 PanosCh002 χημεια4λαιφ the purge Tommy_civil Ελλη Νομικάριος13 tslef8 Χριστιαννα Revekka Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα;
tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 21:43 Ο tan07 έγραψε: #146 27-07-25 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 23:28 Η Dr. Gl. Luminous: #147 27-07-25 23:28 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; Click για ανάπτυξη... Μου αναγνώρισαν τα δύο έτη, παρόλο που κάποια μαθήματα είχαν ίδια ύλη πχ φάρμακα, φυσιολογία δεν τα αναγνώρισαν. Παρόλαυτα αυτά αναγνώρισαν βιολογια, ιστολογια, εμβρυολογία, ανατομία Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρασα από Πάτρα ιατρική Αθήνα. Αυτά που είπα ισχύουν για ιατρική εκπα. Εάν περάσεις τώρα στην Αλεξανδρούπολη το 50%+1 των μαθημάτων θα σου αναγνωρίσουν έτος και μετά θα σου αναγνωρίσουν κάποια κοινά μαθήματα. Τα μαθήματα που δεν αναγνωρίζονται θα τα χρωστάς, και πολύ πιθανό να χρωστάς κάποια εργαστήρια. Για παράδειγμα φυσιολογία νευροφυσιολογια είναι αρκετά αυστηροί, δεν αναγνωρίζουν, θα χρωστάς εκεί και εργαστήρια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dr. Gl. Luminous: Εγώ έκανα 10% την δεύτερη χρονιά και από πρώτο έτος πήγα τρίτο έτος. Επειδή είχα περάσει 50%+1 μου αναγνώρισαν δύο έτη Σε κάθε τμήμα ισχύει κάτι διαφορετικό. Πχ νομίζω φυσικό ΕΚΠΑ δεν αναγνωρίζει έτη από άλλου Σου αναγνωρίζουν κοινά μαθήματα και χρωστάς τα υπόλοιπα Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει.
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 23:28 Η Dr. Gl. Luminous: #147 27-07-25 23:28 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; Click για ανάπτυξη... Μου αναγνώρισαν τα δύο έτη, παρόλο που κάποια μαθήματα είχαν ίδια ύλη πχ φάρμακα, φυσιολογία δεν τα αναγνώρισαν. Παρόλαυτα αυτά αναγνώρισαν βιολογια, ιστολογια, εμβρυολογία, ανατομία Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρασα από Πάτρα ιατρική Αθήνα. Αυτά που είπα ισχύουν για ιατρική εκπα. Εάν περάσεις τώρα στην Αλεξανδρούπολη το 50%+1 των μαθημάτων θα σου αναγνωρίσουν έτος και μετά θα σου αναγνωρίσουν κάποια κοινά μαθήματα. Τα μαθήματα που δεν αναγνωρίζονται θα τα χρωστάς, και πολύ πιθανό να χρωστάς κάποια εργαστήρια. Για παράδειγμα φυσιολογία νευροφυσιολογια είναι αρκετά αυστηροί, δεν αναγνωρίζουν, θα χρωστάς εκεί και εργαστήρια.
Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Είχες περάσει τα μισά μαθήματα των δύο πρώτων χρόνων στην πρώτη ιατρική και στην δεύτερη ιατρική σου τα αναγνώρισαν όλα; Click για ανάπτυξη... Μου αναγνώρισαν τα δύο έτη, παρόλο που κάποια μαθήματα είχαν ίδια ύλη πχ φάρμακα, φυσιολογία δεν τα αναγνώρισαν. Παρόλαυτα αυτά αναγνώρισαν βιολογια, ιστολογια, εμβρυολογία, ανατομία Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ξέρεις τιποτα για ιατρική εκπα; Απο ποια ιατρική πηγες ιατρικη πάτρας; Εγω αλεξανδρούπολη είμαι κ θέλω να παω αθήνα άμα μπορέσω. Οπότε αυτό θελω να ρωτήσω άμα θα μπω πρωτο έτος ή θα αναγνωρισουν μαθηματα και μπω δευτερο (ή οπως λες εσύ τρίτο) αλλά και να χρωστάω καποια μαθηματα που δεν εχουν αναγνωριστει. Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρασα από Πάτρα ιατρική Αθήνα. Αυτά που είπα ισχύουν για ιατρική εκπα. Εάν περάσεις τώρα στην Αλεξανδρούπολη το 50%+1 των μαθημάτων θα σου αναγνωρίσουν έτος και μετά θα σου αναγνωρίσουν κάποια κοινά μαθήματα. Τα μαθήματα που δεν αναγνωρίζονται θα τα χρωστάς, και πολύ πιθανό να χρωστάς κάποια εργαστήρια. Για παράδειγμα φυσιολογία νευροφυσιολογια είναι αρκετά αυστηροί, δεν αναγνωρίζουν, θα χρωστάς εκεί και εργαστήρια.