Ksenia. Ksenia77 Νεοφερμένο μέλος Η Ksenia. Ksenia77 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20:22 Η Ksenia. Ksenia77: #1 09-09-22 20:22 Βασικά με ενδιαφέρει το κομματι της ονυχοπλαστικής,του μακιγιαζ, της αποτρίχωσης και αυτά. Έχω δηλώσει σε δημόσιο ιεκ το τμημα τεχνικός αισθητικός ποδολογίας καλλωπισμού νυχιών και ονυχοπλαστικής, αλλά νομίζω δεν τα συμπεριλαμβάνει ολα αυτά. Μήπως θα ηταν καλύερο να πάω σε ένα ιδιωτικό? Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20:41 Ο Chemwizard: #2 09-09-22 20:41 Υπάρχει και ΤΕΙ αισθητικής που πιθανολογώ είναι πιο πλήρες Ksenia. Ksenia77 Νεοφερμένο μέλος Η Ksenia. Ksenia77 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20:43 Η Ksenia. Ksenia77: #3 09-09-22 20:43 είχα δηλώσει θεωρητική, οπότε και να ήθελα δεν μπορω να μπω σε τει. Ioanna98 Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:48 Η Ioanna98 έγραψε: #4 09-09-22 21:48 Γίνεται να δώσεις πανελλήνιες για άλλη κατεύθυνση από αυτήν που ήσουν και πλέον το αντίστοιχο ΤΕΙ είναι κατεύθυνση του τμήματος Βιοϊατρικών επιστημών του ΠΑΔΑ (κατεύθυνση αισθητικής και κοσμητολογίας). Αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά το ΙΕΚ, δεν ξέρω αν τα ιδιωτικά προσφέρουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τα δημόσια. Οπότε κάποιος πρέπει να σου απαντήσει ως προς το θέμα των δικαιωμάτων ώστε να μπορείς να ανοίξεις τον δικό σου χώρο αν το θελήσεις. Παρόλα αυτά θα μπορούσες να πας σε δημόσιο ΙΕΚ Αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ που νομίζω προσφέρει αυτά που θέλεις. Δες εδώ για παράδειγμα και ψάξε το αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών να δεις αν σε καλύπτει: https://iek-amarous.att.sch.gr/epim...technikos-aisthitikis-technis-kai-makigiaz-2/ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eleniz giorgos8907 EllieKal Aggel0sss evaggelia anna Ηλίας_Βκ Vagini Ziekr Ioanna98 Scandal Ksenia. Ksenia77 sophiaa angel27_ Chemwizard nicole1982 Meow Χάρις Ryuzaki ggl Thanos_alertttt estrela oups Philologist Maynard Dr. Gl. Luminous Magigi Sherlockina P.Dam. Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά με ενδιαφέρει το κομματι της ονυχοπλαστικής,του μακιγιαζ, της αποτρίχωσης και αυτά. Έχω δηλώσει σε δημόσιο ιεκ το τμημα τεχνικός αισθητικός ποδολογίας καλλωπισμού νυχιών και ονυχοπλαστικής, αλλά νομίζω δεν τα συμπεριλαμβάνει ολα αυτά. Μήπως θα ηταν καλύερο να πάω σε ένα ιδιωτικό?
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20:41 Ο Chemwizard: #2 09-09-22 20:41 Υπάρχει και ΤΕΙ αισθητικής που πιθανολογώ είναι πιο πλήρες Ksenia. Ksenia77 Νεοφερμένο μέλος Η Ksenia. Ksenia77 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20:43 Η Ksenia. Ksenia77: #3 09-09-22 20:43 είχα δηλώσει θεωρητική, οπότε και να ήθελα δεν μπορω να μπω σε τει. Ioanna98 Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:48 Η Ioanna98 έγραψε: #4 09-09-22 21:48 Γίνεται να δώσεις πανελλήνιες για άλλη κατεύθυνση από αυτήν που ήσουν και πλέον το αντίστοιχο ΤΕΙ είναι κατεύθυνση του τμήματος Βιοϊατρικών επιστημών του ΠΑΔΑ (κατεύθυνση αισθητικής και κοσμητολογίας). Αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά το ΙΕΚ, δεν ξέρω αν τα ιδιωτικά προσφέρουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τα δημόσια. Οπότε κάποιος πρέπει να σου απαντήσει ως προς το θέμα των δικαιωμάτων ώστε να μπορείς να ανοίξεις τον δικό σου χώρο αν το θελήσεις. Παρόλα αυτά θα μπορούσες να πας σε δημόσιο ΙΕΚ Αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ που νομίζω προσφέρει αυτά που θέλεις. Δες εδώ για παράδειγμα και ψάξε το αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών να δεις αν σε καλύπτει: https://iek-amarous.att.sch.gr/epim...technikos-aisthitikis-technis-kai-makigiaz-2/ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eleniz giorgos8907 EllieKal Aggel0sss evaggelia anna Ηλίας_Βκ Vagini Ziekr Ioanna98 Scandal Ksenia. Ksenia77 sophiaa angel27_ Chemwizard nicole1982 Meow Χάρις Ryuzaki ggl Thanos_alertttt estrela oups Philologist Maynard Dr. Gl. Luminous Magigi Sherlockina P.Dam. Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ksenia. Ksenia77 Νεοφερμένο μέλος Η Ksenia. Ksenia77 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20:43 Η Ksenia. Ksenia77: #3 09-09-22 20:43 είχα δηλώσει θεωρητική, οπότε και να ήθελα δεν μπορω να μπω σε τει. Ioanna98 Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:48 Η Ioanna98 έγραψε: #4 09-09-22 21:48 Γίνεται να δώσεις πανελλήνιες για άλλη κατεύθυνση από αυτήν που ήσουν και πλέον το αντίστοιχο ΤΕΙ είναι κατεύθυνση του τμήματος Βιοϊατρικών επιστημών του ΠΑΔΑ (κατεύθυνση αισθητικής και κοσμητολογίας). Αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά το ΙΕΚ, δεν ξέρω αν τα ιδιωτικά προσφέρουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τα δημόσια. Οπότε κάποιος πρέπει να σου απαντήσει ως προς το θέμα των δικαιωμάτων ώστε να μπορείς να ανοίξεις τον δικό σου χώρο αν το θελήσεις. Παρόλα αυτά θα μπορούσες να πας σε δημόσιο ΙΕΚ Αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ που νομίζω προσφέρει αυτά που θέλεις. Δες εδώ για παράδειγμα και ψάξε το αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών να δεις αν σε καλύπτει: https://iek-amarous.att.sch.gr/epim...technikos-aisthitikis-technis-kai-makigiaz-2/ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ioanna98 Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:48 Η Ioanna98 έγραψε: #4 09-09-22 21:48 Γίνεται να δώσεις πανελλήνιες για άλλη κατεύθυνση από αυτήν που ήσουν και πλέον το αντίστοιχο ΤΕΙ είναι κατεύθυνση του τμήματος Βιοϊατρικών επιστημών του ΠΑΔΑ (κατεύθυνση αισθητικής και κοσμητολογίας). Αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά το ΙΕΚ, δεν ξέρω αν τα ιδιωτικά προσφέρουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τα δημόσια. Οπότε κάποιος πρέπει να σου απαντήσει ως προς το θέμα των δικαιωμάτων ώστε να μπορείς να ανοίξεις τον δικό σου χώρο αν το θελήσεις. Παρόλα αυτά θα μπορούσες να πας σε δημόσιο ΙΕΚ Αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ που νομίζω προσφέρει αυτά που θέλεις. Δες εδώ για παράδειγμα και ψάξε το αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών να δεις αν σε καλύπτει: https://iek-amarous.att.sch.gr/epim...technikos-aisthitikis-technis-kai-makigiaz-2/
Γίνεται να δώσεις πανελλήνιες για άλλη κατεύθυνση από αυτήν που ήσουν και πλέον το αντίστοιχο ΤΕΙ είναι κατεύθυνση του τμήματος Βιοϊατρικών επιστημών του ΠΑΔΑ (κατεύθυνση αισθητικής και κοσμητολογίας). Αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά το ΙΕΚ, δεν ξέρω αν τα ιδιωτικά προσφέρουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τα δημόσια. Οπότε κάποιος πρέπει να σου απαντήσει ως προς το θέμα των δικαιωμάτων ώστε να μπορείς να ανοίξεις τον δικό σου χώρο αν το θελήσεις. Παρόλα αυτά θα μπορούσες να πας σε δημόσιο ΙΕΚ Αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ που νομίζω προσφέρει αυτά που θέλεις. Δες εδώ για παράδειγμα και ψάξε το αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών να δεις αν σε καλύπτει: https://iek-amarous.att.sch.gr/epim...technikos-aisthitikis-technis-kai-makigiaz-2/