CqPanc
Νεοφερμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Χαιρετώ το forum!
θελω μια άλλη γνωμη Εγω κ ο δίδυμος αδερφος μου μπηκαμε το '21 στην αθήνα, πληροφορική κ νομική αυτός φέτος τελειωσε αλλα εγώ ειμαι 8ο εξάμηνο κ επειδη δεν παρακολουθούσα ούτε διάβαζα έχω περάσει μόλις 2 μαθηματα.....
Ειπα να πιασω την σχολή φετος από α εξαμηνο ..αλλά εχω 0 γνώσεις προγραμματισμού και μαθηματικά, δεν καταλαβαίνω τιποτα δε με βλέπω να περνάω πανω από 2 μαθηματα!Με τις διαγραφές δεν ξερω αν ρεαλιστικά μπορώ να καταφέρω να τελειωσω Οι δικοί μου αν κάτσω ας πουμε αλλα 3 χρονια θα εχουν πληρωσει κοντά επιπελον τουλάχιστον 40000€!!! απλα με ελπιζοντας οτι παρω ενα πτυχιο πληροφορικής με 5.....
ειναι οι οικονομίες μιας ζωης τους κ νιωθω τύψειςΛέω να γυρισω στο πατρικό, να δουλέψω, ξαναδώσω πανελλήνιες!!!! (δεν ξερω αν θα τα καταφερω....), να περάσω στο τόπο κατοικίας μου κ να ξεκινησω πανεπιστήμιο από την αρχη για να μην τους επιβαρύνω.
Ποια η αποψη σας;;;;;;; ευχαριστώ!!
θελω μια άλλη γνωμη Εγω κ ο δίδυμος αδερφος μου μπηκαμε το '21 στην αθήνα, πληροφορική κ νομική αυτός φέτος τελειωσε αλλα εγώ ειμαι 8ο εξάμηνο κ επειδη δεν παρακολουθούσα ούτε διάβαζα έχω περάσει μόλις 2 μαθηματα.....
Ειπα να πιασω την σχολή φετος από α εξαμηνο ..αλλά εχω 0 γνώσεις προγραμματισμού και μαθηματικά, δεν καταλαβαίνω τιποτα δε με βλέπω να περνάω πανω από 2 μαθηματα!Με τις διαγραφές δεν ξερω αν ρεαλιστικά μπορώ να καταφέρω να τελειωσω Οι δικοί μου αν κάτσω ας πουμε αλλα 3 χρονια θα εχουν πληρωσει κοντά επιπελον τουλάχιστον 40000€!!! απλα με ελπιζοντας οτι παρω ενα πτυχιο πληροφορικής με 5.....ειναι οι οικονομίες μιας ζωης τους κ νιωθω τύψειςΛέω να γυρισω στο πατρικό, να δουλέψω, ξαναδώσω πανελλήνιες!!!! (δεν ξερω αν θα τα καταφερω....), να περάσω στο τόπο κατοικίας μου κ να ξεκινησω πανεπιστήμιο από την αρχη για να μην τους επιβαρύνω.
Peratsis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Πιάσε δουλειά κι πλήρωνε μόνος σου κι προσπάθησε να μπεις σε μια εστία
Η τουλάχιστον σεζόν το καλοκαίρι κι μετά ότι βγάλεις πέρα. Μπορείς επίσης να πάρεις μεταγραφή αν έχει στο τόπο κατοικίας σου
Η τουλάχιστον σεζόν το καλοκαίρι κι μετά ότι βγάλεις πέρα. Μπορείς επίσης να πάρεις μεταγραφή αν έχει στο τόπο κατοικίας σου
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 645 μηνύματα.
Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι αν θες πραγματικά να σπουδάσεις ή έχεις κλίση σε κάτι άλλο και δεν το ξέρεις ακόμα
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.130 μηνύματα.
Έχω δύο ειλικρινείς απορίες.Χαιρετώ το forum!θελω μια άλλη γνωμη Εγω κ ο δίδυμος αδερφος μου μπηκαμε το '21 στην αθήνα, πληροφορική κ νομική αυτός φέτος τελειωσε αλλα εγώ ειμαι 8ο εξάμηνο κ επειδη δεν παρακολουθούσα ούτε διάβαζα έχω περάσει μόλις 2 μαθηματα.....
Ειπα να πιασω την σχολή φετος από α εξαμηνο ..αλλά εχω 0 γνώσεις προγραμματισμού και μαθηματικά, δεν καταλαβαίνω τιποτα δε με βλέπω να περνάω πανω από 2 μαθηματα!Με τις διαγραφές δεν ξερω αν ρεαλιστικά μπορώ να καταφέρω να τελειωσω Οι δικοί μου αν κάτσω ας πουμε αλλα 3 χρονια θα εχουν πληρωσει κοντά επιπελον τουλάχιστον 40000€!!! απλα με ελπιζοντας οτι παρω ενα πτυχιο πληροφορικής με 5.....
ειναι οι οικονομίες μιας ζωης τους κ νιωθω τύψειςΛέω να γυρισω στο πατρικό, να δουλέψω, ξαναδώσω πανελλήνιες!!!! (δεν ξερω αν θα τα καταφερω....), να περάσω στο τόπο κατοικίας μου κ να ξεκινησω πανεπιστήμιο από την αρχη για να μην τους επιβαρύνω.
Α) Πως πέρασες σε μια σχολή που απαιτεί μαθηματικά έχοντας 0 γνώσεις ;
Β) Δηλαδή 4 χρόνια τι ακριβώς έκανες και πέρασες μόνο δύο μαθήματα ; Υπήρχαν σοβαροί λόγοι όπως υγεία ή οικονομικές δυσκολίες που σε εμπόδισαν να παρακολουθείς ;
Η απάντηση στο Β είναι κρίσιμη. Διότι εαν όντως 4 χρόνια έκανες διακοπές τότε πολύ καλά σκέφτεσαι και θα κάνεις να πας πίσω στο πατρικό σου και απο εκεί να παλέψεις πιο συνειδητοποιημένος. Στην οποία περίπτωση θα είναι πολύ κρίμα κυρίως για εσένα το ο,τι δεν αξιοποιήσες αυτό που σου πρόσφεραν οι γονείς σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kafkinos
- margielajugg
- Χρήστος2006
- zaxarhh
- Sotiris 12
- Scandal
- kostis76
- Reader
- friesnchocolate
- Hased Babis
- charmander
- korlef