KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Ρ.Ι.P.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

και ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι με την υγεια μας...
-----------------------------------------
https://semfe.gr/forum/viewtopic.php?p=47452#p47452
αληθευει???
αν ναι εκανα 10% και εφυγα....!!!ελεος,τι να πω....
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηταν καθηγητης της σχολης μας και μαλιστα πολυ καλος.Εχει γραψει καποια συγγραμματα που ειναι στην λιστα των προτεινομενων.Δυστυχως δεν ειχα την τυχη να μου κανει μαθημα γιατι εδω και 2-3 χρονια(νομιζω) αναλυση Ι κανει στους ηλεκτρολογους.Πολλοι φοιτητες που τον ειχανε σε καποιο μαθημα λενε τα καλυτερα πραγματα για την οικιοτητα που ειχαν μαζι του, τη μεταδοτικοτητα κτλ (τωρα θα μου πεις, οταν πεθαινει καποιος παντα τα καλα ακουγονται...

@μιχαλης-ναξος
Οχι δεν αληθευει. διαβασε στο λινκ που ανεβασες για περισσοτερες πληροφοριες.Αμα ισχυε ομως, θα αλλαζες σχολη; Εγω προσωπικα και 20 να πεθαιναν δεν θα αλλαζα

miv
Επιφανές μέλος

Ανάπαυση στον καθηγητή να πούμε, τίποτα άλλο...Μακάρι να ήθελε κι ο ίδιος να φύγει στο αμφιθέατρο...ορισμένοι καθηγητές θα το θεωρούσαν τιμή.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Καταρχας rest in peace.
Ηταν καθηγητης της σχολης μας και μαλιστα πολυ καλος.Εχει γραψει καποια συγγραμματα που ειναι στην λιστα των προτεινομενων.Δυστυχως δεν ειχα την τυχη να μου κανει μαθημα γιατι εδω και 2-3 χρονια(νομιζω) αναλυση Ι κανει στους ηλεκτρολογους.Πολλοι φοιτητες που τον ειχανε σε καποιο μαθημα λενε τα καλυτερα πραγματα για την οικιοτητα που ειχαν μαζι του, τη μεταδοτικοτητα κτλ (τωρα θα μου πεις, οταν πεθαινει καποιος παντα τα καλα ακουγονται...)
@μιχαλης-ναξος
Οχι δεν αληθευει. διαβασε στο λινκ που ανεβασες για περισσοτερες πληροφοριες.Αμα ισχυε ομως, θα αλλαζες σχολη; Εγω προσωπικα και 20 να πεθαιναν δεν θα αλλαζα![]()
αναλυση 1 εκανε φετος. περσυ ηταν η ανυπερβλητη μορφη του Αγγελοπουλου
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος

οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι τι ειπα εγω;αναλυση 1 εκανε φετος. περσυ ηταν η ανυπερβλητη μορφη του Αγγελοπουλου
Lita Athens
Δραστήριο μέλος

τί να πώ...
κρίμα...
το διάβασα και ανατρίχιασα....
συλλυπητήρια στους δικούς του...
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ πως θα ήμουν στη θέση του.Συλλυπητήρια.
Εκείνες τις μέρες πέθανε κι ένας καθηγητής της Νομικής και αρρώστησε,άκουσα,κι ένας άλλος καθηγητής της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Την επόμενη μέρα μίλησα με έναν από τους φοιτητές που ήταν στο αμφιθέατρο(ΗΜΜΥ κι έκαναν ανάλυση1)και μου είπε αυτολεξεί:εκείνη την ώρα σκέφτεσαι πως μπορείς να βοηθήσεις τον άθρωπο αλλά δεν προλάβαμε.
Πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ πως θα ήμουν στη θέση του.Συλλυπητήρια.
Εκείνες τις μέρες πέθανε κι ένας καθηγητής της Νομικής και αρρώστησε,άκουσα,κι ένας άλλος καθηγητής της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε.
ο καθηγητες της σεμφε πεθανε αρκετο καιρο πιο πριν.
by the way ο Τσεκρεκος ηταν και αυτος καθηγητης ΣΕΜΦΕ.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.