Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2024 στις 21:22 Ο Leo komm έγραψε: #1 18-06-24 21:22 Η πρώτη εικόνα των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των γραπτών των συμμετεχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, τουλάχιστον στη Γλώσσα, Αρχαία, Βιολογία και Μαθηματικά, στα περισσότερα Βαθμολογικά Κέντρα της χώρας. Η ανακοίνωση των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων θα γίνει στις 28 Ιουνίου. Επίσης, το υπουργείο... www.esos.gr Τα περίμενα και λίγο χειρότερα… Στις 28/6 θα ξέρουμε σίγουρα και έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2024 στις 22:40 Ο BiteTheDust: #2 18-06-24 22:40 Περίμενε, θελει να μου πει πως το ίδιο ποσοστό με τον προηγούμενο χρόνο έγραψαν κάτω από την βάση στην φυσική; Λίγο δύσκολο να το πιστέψω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουνίου 2024 Οοπς, μαλακιά είπα τον προηγούμενο χρόνο ήταν γύρω στα 55%. kost28 Νεοφερμένο μέλος Ο kost28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2024 στις 19:57 Ο kost28 έγραψε: #3 23-06-24 19:57 Εμένα μου φαίνεται περίεργο το ποσοστό της χημείας (20% πάνω απο 16). Πέρυσι με μεγαλύτερη δυσκολία στα θέματα, κυρίως λόγω του όγκου τους, πάνω από 16 έγραψε το 25% περίπου. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι φέτος έγραψαν χειρότερα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουνίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: YMAT angies user2727 Marianna.diamanti carnage Totreno Enhypen johnny20 Wonderkid Kolokythiatoumpana Dion G. Corfu kitty kost28 Mammy Nun Γιώργος μεγ Μιχαήλ Debugging_Daemon Alin22 Joji BiteTheDust jimis2001 Viktor Maynard Nikos_81 thepigod762 ismember kiyoshi agg41 Than003 Steliosgkougkou KingPoul ΘανάσοςG4 phleidhs iiTzArismaltor_ Μήτσος10 monika20 P.Dam. χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous hirasawayui Helen06 constansn suaimhneas bibliofagos charmander panagiotis23 mathitisglykeiou GeorgePap2003 tsiobieman nucomer Scandal Αναστασία197 panosT436 Φινεύς BatGuin Ryuzaki Leo komm soleilst neurogirl angela_k AggelikiGr Ελεν anixia EFAKIT marry.pp eukleidhs1821 eltqt Marp ειδήμων flowermd J.Cameron Kate1914 Nala Paniklas SKG E.Z Student_21 Farmakopoios Unboxholics A350 Coconut201 Elwik vroum Panatha mono Alessandra Eliza bigbubble18 Lifelong Learner Georgepap_21 V@Per Βασιλης1234 Miaaaa love_to_learn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η πρώτη εικόνα των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των γραπτών των συμμετεχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, τουλάχιστον στη Γλώσσα, Αρχαία, Βιολογία και Μαθηματικά, στα περισσότερα Βαθμολογικά Κέντρα της χώρας. Η ανακοίνωση των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων θα γίνει στις 28 Ιουνίου. Επίσης, το υπουργείο... www.esos.gr Τα περίμενα και λίγο χειρότερα… Στις 28/6 θα ξέρουμε σίγουρα και έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα
BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2024 στις 22:40 Ο BiteTheDust: #2 18-06-24 22:40 Περίμενε, θελει να μου πει πως το ίδιο ποσοστό με τον προηγούμενο χρόνο έγραψαν κάτω από την βάση στην φυσική; Λίγο δύσκολο να το πιστέψω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουνίου 2024 Οοπς, μαλακιά είπα τον προηγούμενο χρόνο ήταν γύρω στα 55%. kost28 Νεοφερμένο μέλος Ο kost28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2024 στις 19:57 Ο kost28 έγραψε: #3 23-06-24 19:57 Εμένα μου φαίνεται περίεργο το ποσοστό της χημείας (20% πάνω απο 16). Πέρυσι με μεγαλύτερη δυσκολία στα θέματα, κυρίως λόγω του όγκου τους, πάνω από 16 έγραψε το 25% περίπου. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι φέτος έγραψαν χειρότερα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουνίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Περίμενε, θελει να μου πει πως το ίδιο ποσοστό με τον προηγούμενο χρόνο έγραψαν κάτω από την βάση στην φυσική; Λίγο δύσκολο να το πιστέψω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουνίου 2024 Οοπς, μαλακιά είπα τον προηγούμενο χρόνο ήταν γύρω στα 55%.
kost28 Νεοφερμένο μέλος Ο kost28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2024 στις 19:57 Ο kost28 έγραψε: #3 23-06-24 19:57 Εμένα μου φαίνεται περίεργο το ποσοστό της χημείας (20% πάνω απο 16). Πέρυσι με μεγαλύτερη δυσκολία στα θέματα, κυρίως λόγω του όγκου τους, πάνω από 16 έγραψε το 25% περίπου. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι φέτος έγραψαν χειρότερα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουνίου 2024
Εμένα μου φαίνεται περίεργο το ποσοστό της χημείας (20% πάνω απο 16). Πέρυσι με μεγαλύτερη δυσκολία στα θέματα, κυρίως λόγω του όγκου τους, πάνω από 16 έγραψε το 25% περίπου. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι φέτος έγραψαν χειρότερα.