nikmil
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την ξέρεις in real life;
Και όταν λέμε σχέση, τι εννοούμε ακριβώς; :Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

την τρίτη τα έφτιαξα με μια κοπέλα και είμαι πολύ ευτυχισμένοσ!το θέμα είναι οτι εκείνη είναι...μια κρύο και μια ζέστη..δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδεσ ή απλα δεν γουσταρει...όταν μιλάμε στο τηλέφωνο μου λέει βλακίες και ουτε μια καλή κουβέντα...ενω απο chat πίανει τα μέλια...ισωσ να μην θέλει πολυ...μπορειτε να μου δώσετε μερικές συμβουλέσ ωστε να τησ δώσω κίνητρο(ισωσ)για να κολλήσει και εκείνη?ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μπορείς να την ρωτήσεις γιατί το κάνει αυτό..συζητησέ το μαζί της...πώς γίνεται από τη μια να είναι απόμακρη..και από την άλλη να είναι όλο γλυκόλογα??
Glix
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikmil
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Σε ηλικία 13 χρονών μπορεί να μην ξέρει τι θέλει. Και γενικά δε βλέπω το λόγο να κάνει(ς) σοβαρή σχέση στα 13. Συνήθως αυτές οι σχέσεις γίνονται για να λέμε ότι έχουμε σχέση. Απλό.
Και κάτι ακόμα, δεν κάνουμε τον άλλον με το ζόρι να μας θέλει.
(Είμαι πολύ ρηχή, το ξέρω :Ρ)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

την τρίτη τα έφτιαξα με μια κοπέλα και είμαι πολύ ευτυχισμένοσ!το θέμα είναι οτι εκείνη είναι...μια κρύο και μια ζέστη..
- Γίνε κι εσύ μία κρύο, μία ζέστη.
- Ρίχτα στην κολλητή της.
SOFIA19
Νεοφερμένο μέλος

Πρώτον να μη μιλάτε στο τηλέφωνο διότι δεν μπορεί να εκφραστεί μάλλον το κορίτσι.την τρίτη τα έφτιαξα με μια κοπέλα και είμαι πολύ ευτυχισμένοσ!το θέμα είναι οτι εκείνη είναι...μια κρύο και μια ζέστη..δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδεσ ή απλα δεν γουσταρει...όταν μιλάμε στο τηλέφωνο μου λέει βλακίες και ουτε μια καλή κουβέντα...ενω απο chat πίανει τα μέλια...ισωσ να μην θέλει πολυ...μπορειτε να μου δώσετε μερικές συμβουλέσ ωστε να τησ δώσω κίνητρο(ισωσ)για να κολλήσει και εκείνη?ευχαριστώ προκαταβολικά.
Δεύτερον κάνε λίγο υπομονή!Έξι μέρες είστε μαζί μπορεί να θέλει το χρόνο του το κορίτσι για να εκδηλωθεί.'Οσο θα περνάει ο καιρός θα ανοίγεται όλο και περισσότερο,θα δεις

nikmil
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Και μένα, αλλά δε το κάνω θέμα.Η κοπέλα μου είναι μία κρύο, μία ζέστη

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Πρώτον να μη μιλάτε στο τηλέφωνο διότι δεν μπορεί να εκφραστεί μάλλον το κορίτσι.
Δεύτερον κάνε λίγο υπομονή!Έξι μέρες είστε μαζί μπορεί να θέλει το χρόνο του το κορίτσι για να εκδηλωθεί.'Οσο θα περνάει ο καιρός θα ανοίγεται όλο και περισσότερο,θα δεις![]()
Και στο ξεπαρθένεμα ισχύει αυτό (είσαι μικρός ακόμα,θα δεις

prinCess.
Επιφανές μέλος

Και στο ξεπαρθένεμα ισχύει αυτό (είσαι μικρός ακόμα,θα δεις).
ΠΕΘΑΝΑ.

Κλασσικός Γιώργος.Να δεις για πότε θα τρέχει από πίσω σου.
- Γίνε κι εσύ μία κρύο, μία ζέστη.
- Ρίχτα στην κολλητή της.

Γιατί βρε να τα ρίξει (ποια;

Εμένα πχ αυτό με ξενερώνει και αποκαλώ τα άτομα ότι τα ρίχνουν παντού και ό,τι κάτσει. Μην είσαι σίγουρος λοιπόν ότι η τακτική σου πιάνει.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό δεν είναι "τα ρίχνω παντού", αυτό είναι "είμαι λιγούρης και στερημένος και σαβουρώνω ό,τι να 'ναι". Στο οποίο έχω πολλάκις καταφερθεί εναντίον του - έχω πει ότι καλύτερα να έχεις την ΗΡΕΜΙΑ σου σε τέτοια θέματα.Εμένα πχ αυτό με ξενερώνει και αποκαλώ τα άτομα ότι τα ρίχνουν παντού και ό,τι κάτσει. Μην είσαι σίγουρος λοιπόν ότι η τακτική σου πιάνει.![]()
Και δεν είπα όπου να 'ναι ... απλά στην κολλητή της. Two can play at that game - γιατί να μην της κάνει κι αυτός τον ... δύσκολο;
Συγγνώμη, αλλά επειδή δηλαδή η άλλη είναι κοπέλα πρέπει να την "δικαιολογούμε"; Δεν κατάλαβα!
Εάν το αντίστοιχο πράγμα το έκανε αγόρι, δηλαδή τα 'χε με μία και έκανε τον δύσκολο, θα του είχατε κατεβάσει τα χίλια μύρια. Τι ανεύθυνο θα τον λέγατε, τι το ένα, τι το άλλο. Ενώ τώρα πάτε και την δικαιολογείτε την κοπέλα (συναδελφική αλληλεγγύη γαρ).
Εάν δεν ήξερε τι ήθελε, να μην τα έφτιαχνε μαζί του. Απ' τη στιγμή που τα 'χει μαζί του και τον "ψήνει", δεν έχει ελαφρυντικά.

Δε δικαιολογώ κανέναν. Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι λύση.Αυτό δεν είναι "τα ρίχνω παντού", αυτό είναι "είμαι λιγούρης και στερημένος και σαβουρώνω ό,τι να 'ναι". Στο οποίο έχω πολλάκις καταφερθεί εναντίον του - έχω πει ότι καλύτερα να έχεις την ΗΡΕΜΙΑ σου σε τέτοια θέματα.
Και δεν είπα όπου να 'ναι ... απλά στην κολλητή της. Two can play at that game - γιατί να μην της κάνει κι αυτός τον ... δύσκολο;
Συγγνώμη, αλλά επειδή δηλαδή η άλλη είναι κοπέλα πρέπει να την "δικαιολογούμε"; Δεν κατάλαβα!
Εάν το αντίστοιχο πράγμα το έκανε αγόρι, δηλαδή τα 'χε με μία και έκανε τον δύσκολο, θα του είχατε κατεβάσει τα χίλια μύρια. Τι ανεύθυνο θα τον λέγατε, τι το ένα, τι το άλλο. Ενώ τώρα πάτε και την δικαιολογείτε την κοπέλα (συναδελφική αλληλεγγύη γαρ).
Εάν δεν ήξερε τι ήθελε, να μην τα έφτιαχνε μαζί του. Απ' τη στιγμή που τα 'χει μαζί του και τον "ψήνει", δεν έχει ελαφρυντικά.
Μπορεί να αδιαφορήσει και αυτός αλλά δε βρίσκω το λόγο να ''τα ρίξει''.
Και βασικά οκ. Για ποια ψυχρότητα μιλάμε; Τι θα λένε 2 13 χρονα;

prinCess.
Επιφανές μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

την τρίτη τα έφτιαξα με μια κοπέλα και είμαι πολύ ευτυχισμένοσ!το θέμα είναι οτι εκείνη είναι...μια κρύο και μια ζέστη..δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδεσ ή απλα δεν γουσταρει...όταν μιλάμε στο τηλέφωνο μου λέει βλακίες και ουτε μια καλή κουβέντα...ενω απο chat πίανει τα μέλια...ισωσ να μην θέλει πολυ...μπορειτε να μου δώσετε μερικές συμβουλέσ ωστε να τησ δώσω κίνητρο(ισωσ)για να κολλήσει και εκείνη?ευχαριστώ προκαταβολικά.
Οχι μην της δωσεις κανενα κινητρο.Δεν σε γουσταρει,ικανοποιει τον εγωισμο της

Ξεκαθαρισε τα πραγματα και βλεπεις,αν σε καλυψει την κρατας,αν οχι και συνεχισει να σου κανει τα ιδια,την ξαποστελνεις

εμμ βασικα δν μ εχει τυχει ποτε αρα ...δν μιλαω
και τοτε γτ ποσταρεις?

Have a nice day
Νεοφερμένο μέλος

Και στο ξεπαρθένεμα ισχύει αυτό (είσαι μικρός ακόμα,θα δεις).
Το παιδί δεν υπαρχει!Να'σαι καλά φιλαράκι,με έκανες και γέλασα

μν τρεχεις απ πισω της και μην την παιρνεις 15 τηλεφωνα την μερα.εμεις τ βαριομαστε αυτα!

παιξε λιγο τον αδιαφορο (μν τ παρακανεις και σε βαρεθει!) και να ελπιζεις πως θ ενδιαφερθει περισσοτερο.
μεσα στο δραμα και τ γελιο. ωραιοςΚαι στο ξεπαρθένεμα ισχύει αυτό (είσαι μικρός ακόμα,θα δεις).

πρινσις εχεις κοπελα;Και μένα, αλλά δε το κάνω θέμα.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.