Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για τα ανερχόμενα αστέρια της ελληνικής μουσικής;
Για να δούμε, ήρθε καιρός να αναδείξει και η νέα ελληνική μουσική κάτι..?
Ήμαρτον ρε παιδιά!
Ενδεχομένως (ειδικά ο Johnnaousa) να λέτε κάτι διαφορετικό από αυτό που διαβάζω, αλλά λίγη προσοχή στη διατύπωση!
Τα τελευταία χρόνια, η ελληνική μουσική έχει αναδείξει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!) πολλά νέα ταλέντα, *αληθινούς* μουσικούς. (Εννοώντας, με διάθεση προσφοράς στη μουσική, με κάποια εμπειρία, με θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις επί της μουσικής.)
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά από όσα ονομάζουμε "έντεχνα" και τα παρεμφερή: Μποφίλιου (η προσωπική αδυναμία), Καραμουρατίδης, Ευαγγελάτος, Χαρούλης (δεύτερη προσωπική αδυναμία), Monika, Μπαλάφας, Κος Κ., Rous, Κωνσταντόπουλος, Γραμμένος, Δρογώσης, Μαραβέγιας, Ζουγανέλη, Φαφούτη, και αρκετοί άλλοι.
(Ανέφερα ενδεικτικά ορισμένους, και από τον συγκεκριμένο χώρο που γνωρίζω καλύτερα. Κάποιος άλλος μπορεί εύκολα να αναφέρει αντίστοιχα ανερχόμενα ταλέντα στην ροκ (αν και νομίζω πως είναι λίγα), στο χιπ - χοπ και οπουδήποτε.)
Οι Boys & Noise και λοιποί δεν είναι ούτε "ανερχόμενα αστέρια" ούτε "αυτό που έχει ν'αναδείξει η νέα ελληνική μουσική".
Είναι ίσως - κατά τη γνώμη μου όχι - κάτι ελάχιστα ενδιαφέρον που έχει ν'αναδείξει η ποπ ελληνική "μουσική".
Κάτι λιγότερο επώδυνο στην ακοή από Demy, Φουρέιρα και λοιπές τραγουδιάρες και djs του κ*λου.
(Δε θέλω να προσβάλω κάποιον που ακούει τους παραπάνω ωστόσο, αναφέρομαι στις ανοησίες που θέλουν να πλασάρουν σα μουσική.)