φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 09:59 Η φρι έγραψε: #221 03-06-13 09:59 Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Σε βασανίζει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Το 'χετε ΧΕΣΕΙ το θέμα Και πολύ ασχοληθήκαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: το σημαντικο ειναι οτι η κοπελα βρεθηκε και ειναι καλα..απο κει και περα τα προσωπικα της δικη της υποθεση!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όντως το χέσαμε το θέμα, ας το κλειδώσει κάποιος, το βρήκανε το κορίτσι, οπότε τελείωσε η υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: φρι είσαι,όχι χριστίνα λαμπίρη Click για ανάπτυξη... Τι λέτε βρε παιδιά,αμέσως να με αποπαρετε. Μια ερώτηση έκανα η γυναίκα. Αμα θέλουν τα μμε να λένε την ιστορία όπως έχει, όχι μισές δουλειές. Υγ.τελικά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:01 Η mairhpapa: #222 03-06-13 13:01 https://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/313495/exomologisi-alvanoy-tha-ziso-gia-panta-me-tin-hristina παντοτινη αγαπη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:04 Η Deutsch... Lover: #223 03-06-13 13:04 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: https://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/313495/exomologisi-alvanoy-tha-ziso-gia-panta-me-tin-hristina παντοτινη αγαπη...... Click για ανάπτυξη... αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:05 Η mairhpapa: #224 03-06-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... ειρωνικα το εγραψα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Deutsch... Lover: #225 03-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: ειρωνικα το εγραψα.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η mairhpapa: #226 03-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Click για ανάπτυξη... μμμ...καλα εγω χαμενο το χω..απο καιρο χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Ο Markos T.: #227 03-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουνίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η Deutsch... Lover: #228 03-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Click για ανάπτυξη... Να ευχεσαι να καταλαβει συντομα που ειχε-εχει μπλεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #229 22-06-13 19:27 Θέλω να πω κάποια σχόλια για αυτά που έχετε πει κι αυτά που έχουν ακουστεί. Όσο κι αν εσείς που είστε κοντά στην ηλικία της Χριστίνας θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο ή πονηρεμένο και θεωρείτε οτι ποτέ δε θα πέφτατε θύματα ενηλίκων (κάτι που σας το εύχομαι) πρέπει να ξέρετε όμως οτι αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνομηλίκους σας δυστυχώς. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν μεγαλώσει διαφορετικά από σας, με αδιάφορους γονείς, με άλλες ηθικές αξίες, ή απλά να μην είναι τόσο έξυπνοι. Γι' αυτό οι νομοθέτες έχουν θεσπίσει νόμους που εφαρμόζονται σε όλους κρίνοντας από το μέσο όρο των ανηλίκων. Σκεφτείτε ας πούμε οτι υπάρχει νόμος που τιμωρεί κάποιον που σκοτώνει, αυτό δε σημαίνει οτι όλοι εμείς είμαστε δολοφόνοι, σημαίνει όμως οτι υπάρχει η πρόβλεψη για αυτό. Οι νομοθέτες λοιπόν έχουν αποφασίσει οτι οποιαδήποτε σχέση ενήλικα με ανήλικο είναι παράνομη (για να το πω πολύ απλοϊκά). Σας συμβουλεύω λοιπόν να μην κατηγορείτε αυτό το κορίτσι κι οποιοδήποτε άλλο ανήλικο παιδί που έπεσε θύμα αποπλάνησης ή βιασμού. Μπορεί εσείς να θεωρείτε οτι θα ήσασταν σε θέση να καταλάβετε πότε κάποιος πάει να σας εκμεταλλευτεί, κάποια παιδιά όμως δεν είναι. Μην είστε αυστηροί, μην κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια και μην καταδικάζετε ελαφρά τη καρδία γιατί πραγματικά είναι κρίμα. Σας προτρέπω αν θέλετε να φάτε μια ώρα και να δείτε την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" με θέμα την παιδεραστία. Θα μάθετε πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:11 Ο nPb έγραψε: #230 24-06-13 00:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η marelpol έγραψε: #231 24-06-13 00:53 Αχ γιατί δεν κλειδώνει το θέμα ? Εντάξει .. άλλος ένας παιδεραστής και άλλη μία αφελής 13χρονη που με τη θέλησή της πάντα θαμπώθηκε ( από τί ακόμα να καταλάβω ) . Οκ είδαμε ότι η κοπέλα είναι καλά .. τελείωσε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Σε βασανίζει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Το 'χετε ΧΕΣΕΙ το θέμα Και πολύ ασχοληθήκαμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: το σημαντικο ειναι οτι η κοπελα βρεθηκε και ειναι καλα..απο κει και περα τα προσωπικα της δικη της υποθεση!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Όντως το χέσαμε το θέμα, ας το κλειδώσει κάποιος, το βρήκανε το κορίτσι, οπότε τελείωσε η υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: φρι είσαι,όχι χριστίνα λαμπίρη Click για ανάπτυξη... Τι λέτε βρε παιδιά,αμέσως να με αποπαρετε. Μια ερώτηση έκανα η γυναίκα. Αμα θέλουν τα μμε να λένε την ιστορία όπως έχει, όχι μισές δουλειές. Υγ.τελικά τι έγινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:01 Η mairhpapa: #222 03-06-13 13:01 https://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/313495/exomologisi-alvanoy-tha-ziso-gia-panta-me-tin-hristina παντοτινη αγαπη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:04 Η Deutsch... Lover: #223 03-06-13 13:04 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: https://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/313495/exomologisi-alvanoy-tha-ziso-gia-panta-me-tin-hristina παντοτινη αγαπη...... Click για ανάπτυξη... αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:05 Η mairhpapa: #224 03-06-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... ειρωνικα το εγραψα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Deutsch... Lover: #225 03-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: ειρωνικα το εγραψα.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η mairhpapa: #226 03-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Click για ανάπτυξη... μμμ...καλα εγω χαμενο το χω..απο καιρο χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Ο Markos T.: #227 03-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουνίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η Deutsch... Lover: #228 03-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Click για ανάπτυξη... Να ευχεσαι να καταλαβει συντομα που ειχε-εχει μπλεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #229 22-06-13 19:27 Θέλω να πω κάποια σχόλια για αυτά που έχετε πει κι αυτά που έχουν ακουστεί. Όσο κι αν εσείς που είστε κοντά στην ηλικία της Χριστίνας θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο ή πονηρεμένο και θεωρείτε οτι ποτέ δε θα πέφτατε θύματα ενηλίκων (κάτι που σας το εύχομαι) πρέπει να ξέρετε όμως οτι αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνομηλίκους σας δυστυχώς. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν μεγαλώσει διαφορετικά από σας, με αδιάφορους γονείς, με άλλες ηθικές αξίες, ή απλά να μην είναι τόσο έξυπνοι. Γι' αυτό οι νομοθέτες έχουν θεσπίσει νόμους που εφαρμόζονται σε όλους κρίνοντας από το μέσο όρο των ανηλίκων. Σκεφτείτε ας πούμε οτι υπάρχει νόμος που τιμωρεί κάποιον που σκοτώνει, αυτό δε σημαίνει οτι όλοι εμείς είμαστε δολοφόνοι, σημαίνει όμως οτι υπάρχει η πρόβλεψη για αυτό. Οι νομοθέτες λοιπόν έχουν αποφασίσει οτι οποιαδήποτε σχέση ενήλικα με ανήλικο είναι παράνομη (για να το πω πολύ απλοϊκά). Σας συμβουλεύω λοιπόν να μην κατηγορείτε αυτό το κορίτσι κι οποιοδήποτε άλλο ανήλικο παιδί που έπεσε θύμα αποπλάνησης ή βιασμού. Μπορεί εσείς να θεωρείτε οτι θα ήσασταν σε θέση να καταλάβετε πότε κάποιος πάει να σας εκμεταλλευτεί, κάποια παιδιά όμως δεν είναι. Μην είστε αυστηροί, μην κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια και μην καταδικάζετε ελαφρά τη καρδία γιατί πραγματικά είναι κρίμα. Σας προτρέπω αν θέλετε να φάτε μια ώρα και να δείτε την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" με θέμα την παιδεραστία. Θα μάθετε πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:11 Ο nPb έγραψε: #230 24-06-13 00:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η marelpol έγραψε: #231 24-06-13 00:53 Αχ γιατί δεν κλειδώνει το θέμα ? Εντάξει .. άλλος ένας παιδεραστής και άλλη μία αφελής 13χρονη που με τη θέλησή της πάντα θαμπώθηκε ( από τί ακόμα να καταλάβω ) . Οκ είδαμε ότι η κοπέλα είναι καλά .. τελείωσε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/313495/exomologisi-alvanoy-tha-ziso-gia-panta-me-tin-hristina παντοτινη αγαπη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:04 Η Deutsch... Lover: #223 03-06-13 13:04 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: https://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/313495/exomologisi-alvanoy-tha-ziso-gia-panta-me-tin-hristina παντοτινη αγαπη...... Click για ανάπτυξη... αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:05 Η mairhpapa: #224 03-06-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... ειρωνικα το εγραψα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Deutsch... Lover: #225 03-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: ειρωνικα το εγραψα.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η mairhpapa: #226 03-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Click για ανάπτυξη... μμμ...καλα εγω χαμενο το χω..απο καιρο χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Ο Markos T.: #227 03-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουνίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η Deutsch... Lover: #228 03-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Click για ανάπτυξη... Να ευχεσαι να καταλαβει συντομα που ειχε-εχει μπλεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #229 22-06-13 19:27 Θέλω να πω κάποια σχόλια για αυτά που έχετε πει κι αυτά που έχουν ακουστεί. Όσο κι αν εσείς που είστε κοντά στην ηλικία της Χριστίνας θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο ή πονηρεμένο και θεωρείτε οτι ποτέ δε θα πέφτατε θύματα ενηλίκων (κάτι που σας το εύχομαι) πρέπει να ξέρετε όμως οτι αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνομηλίκους σας δυστυχώς. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν μεγαλώσει διαφορετικά από σας, με αδιάφορους γονείς, με άλλες ηθικές αξίες, ή απλά να μην είναι τόσο έξυπνοι. Γι' αυτό οι νομοθέτες έχουν θεσπίσει νόμους που εφαρμόζονται σε όλους κρίνοντας από το μέσο όρο των ανηλίκων. Σκεφτείτε ας πούμε οτι υπάρχει νόμος που τιμωρεί κάποιον που σκοτώνει, αυτό δε σημαίνει οτι όλοι εμείς είμαστε δολοφόνοι, σημαίνει όμως οτι υπάρχει η πρόβλεψη για αυτό. Οι νομοθέτες λοιπόν έχουν αποφασίσει οτι οποιαδήποτε σχέση ενήλικα με ανήλικο είναι παράνομη (για να το πω πολύ απλοϊκά). Σας συμβουλεύω λοιπόν να μην κατηγορείτε αυτό το κορίτσι κι οποιοδήποτε άλλο ανήλικο παιδί που έπεσε θύμα αποπλάνησης ή βιασμού. Μπορεί εσείς να θεωρείτε οτι θα ήσασταν σε θέση να καταλάβετε πότε κάποιος πάει να σας εκμεταλλευτεί, κάποια παιδιά όμως δεν είναι. Μην είστε αυστηροί, μην κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια και μην καταδικάζετε ελαφρά τη καρδία γιατί πραγματικά είναι κρίμα. Σας προτρέπω αν θέλετε να φάτε μια ώρα και να δείτε την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" με θέμα την παιδεραστία. Θα μάθετε πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:11 Ο nPb έγραψε: #230 24-06-13 00:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η marelpol έγραψε: #231 24-06-13 00:53 Αχ γιατί δεν κλειδώνει το θέμα ? Εντάξει .. άλλος ένας παιδεραστής και άλλη μία αφελής 13χρονη που με τη θέλησή της πάντα θαμπώθηκε ( από τί ακόμα να καταλάβω ) . Οκ είδαμε ότι η κοπέλα είναι καλά .. τελείωσε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: https://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/313495/exomologisi-alvanoy-tha-ziso-gia-panta-me-tin-hristina παντοτινη αγαπη...... Click για ανάπτυξη... αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:05 Η mairhpapa: #224 03-06-13 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... ειρωνικα το εγραψα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Deutsch... Lover: #225 03-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: ειρωνικα το εγραψα.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η mairhpapa: #226 03-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Click για ανάπτυξη... μμμ...καλα εγω χαμενο το χω..απο καιρο χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Ο Markos T.: #227 03-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουνίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η Deutsch... Lover: #228 03-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Click για ανάπτυξη... Να ευχεσαι να καταλαβει συντομα που ειχε-εχει μπλεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #229 22-06-13 19:27 Θέλω να πω κάποια σχόλια για αυτά που έχετε πει κι αυτά που έχουν ακουστεί. Όσο κι αν εσείς που είστε κοντά στην ηλικία της Χριστίνας θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο ή πονηρεμένο και θεωρείτε οτι ποτέ δε θα πέφτατε θύματα ενηλίκων (κάτι που σας το εύχομαι) πρέπει να ξέρετε όμως οτι αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνομηλίκους σας δυστυχώς. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν μεγαλώσει διαφορετικά από σας, με αδιάφορους γονείς, με άλλες ηθικές αξίες, ή απλά να μην είναι τόσο έξυπνοι. Γι' αυτό οι νομοθέτες έχουν θεσπίσει νόμους που εφαρμόζονται σε όλους κρίνοντας από το μέσο όρο των ανηλίκων. Σκεφτείτε ας πούμε οτι υπάρχει νόμος που τιμωρεί κάποιον που σκοτώνει, αυτό δε σημαίνει οτι όλοι εμείς είμαστε δολοφόνοι, σημαίνει όμως οτι υπάρχει η πρόβλεψη για αυτό. Οι νομοθέτες λοιπόν έχουν αποφασίσει οτι οποιαδήποτε σχέση ενήλικα με ανήλικο είναι παράνομη (για να το πω πολύ απλοϊκά). Σας συμβουλεύω λοιπόν να μην κατηγορείτε αυτό το κορίτσι κι οποιοδήποτε άλλο ανήλικο παιδί που έπεσε θύμα αποπλάνησης ή βιασμού. Μπορεί εσείς να θεωρείτε οτι θα ήσασταν σε θέση να καταλάβετε πότε κάποιος πάει να σας εκμεταλλευτεί, κάποια παιδιά όμως δεν είναι. Μην είστε αυστηροί, μην κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια και μην καταδικάζετε ελαφρά τη καρδία γιατί πραγματικά είναι κρίμα. Σας προτρέπω αν θέλετε να φάτε μια ώρα και να δείτε την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" με θέμα την παιδεραστία. Θα μάθετε πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:11 Ο nPb έγραψε: #230 24-06-13 00:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η marelpol έγραψε: #231 24-06-13 00:53 Αχ γιατί δεν κλειδώνει το θέμα ? Εντάξει .. άλλος ένας παιδεραστής και άλλη μία αφελής 13χρονη που με τη θέλησή της πάντα θαμπώθηκε ( από τί ακόμα να καταλάβω ) . Οκ είδαμε ότι η κοπέλα είναι καλά .. τελείωσε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... ειρωνικα το εγραψα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Deutsch... Lover: #225 03-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: ειρωνικα το εγραψα.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η mairhpapa: #226 03-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Click για ανάπτυξη... μμμ...καλα εγω χαμενο το χω..απο καιρο χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Ο Markos T.: #227 03-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουνίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η Deutsch... Lover: #228 03-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Click για ανάπτυξη... Να ευχεσαι να καταλαβει συντομα που ειχε-εχει μπλεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #229 22-06-13 19:27 Θέλω να πω κάποια σχόλια για αυτά που έχετε πει κι αυτά που έχουν ακουστεί. Όσο κι αν εσείς που είστε κοντά στην ηλικία της Χριστίνας θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο ή πονηρεμένο και θεωρείτε οτι ποτέ δε θα πέφτατε θύματα ενηλίκων (κάτι που σας το εύχομαι) πρέπει να ξέρετε όμως οτι αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνομηλίκους σας δυστυχώς. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν μεγαλώσει διαφορετικά από σας, με αδιάφορους γονείς, με άλλες ηθικές αξίες, ή απλά να μην είναι τόσο έξυπνοι. Γι' αυτό οι νομοθέτες έχουν θεσπίσει νόμους που εφαρμόζονται σε όλους κρίνοντας από το μέσο όρο των ανηλίκων. Σκεφτείτε ας πούμε οτι υπάρχει νόμος που τιμωρεί κάποιον που σκοτώνει, αυτό δε σημαίνει οτι όλοι εμείς είμαστε δολοφόνοι, σημαίνει όμως οτι υπάρχει η πρόβλεψη για αυτό. Οι νομοθέτες λοιπόν έχουν αποφασίσει οτι οποιαδήποτε σχέση ενήλικα με ανήλικο είναι παράνομη (για να το πω πολύ απλοϊκά). Σας συμβουλεύω λοιπόν να μην κατηγορείτε αυτό το κορίτσι κι οποιοδήποτε άλλο ανήλικο παιδί που έπεσε θύμα αποπλάνησης ή βιασμού. Μπορεί εσείς να θεωρείτε οτι θα ήσασταν σε θέση να καταλάβετε πότε κάποιος πάει να σας εκμεταλλευτεί, κάποια παιδιά όμως δεν είναι. Μην είστε αυστηροί, μην κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια και μην καταδικάζετε ελαφρά τη καρδία γιατί πραγματικά είναι κρίμα. Σας προτρέπω αν θέλετε να φάτε μια ώρα και να δείτε την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" με θέμα την παιδεραστία. Θα μάθετε πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:11 Ο nPb έγραψε: #230 24-06-13 00:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η marelpol έγραψε: #231 24-06-13 00:53 Αχ γιατί δεν κλειδώνει το θέμα ? Εντάξει .. άλλος ένας παιδεραστής και άλλη μία αφελής 13χρονη που με τη θέλησή της πάντα θαμπώθηκε ( από τί ακόμα να καταλάβω ) . Οκ είδαμε ότι η κοπέλα είναι καλά .. τελείωσε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mairhpapa: ειρωνικα το εγραψα.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairhpapa Εκκολαπτόμενο μέλος Η mairhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η mairhpapa: #226 03-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Click για ανάπτυξη... μμμ...καλα εγω χαμενο το χω..απο καιρο χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Ο Markos T.: #227 03-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουνίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η Deutsch... Lover: #228 03-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Click για ανάπτυξη... Να ευχεσαι να καταλαβει συντομα που ειχε-εχει μπλεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #229 22-06-13 19:27 Θέλω να πω κάποια σχόλια για αυτά που έχετε πει κι αυτά που έχουν ακουστεί. Όσο κι αν εσείς που είστε κοντά στην ηλικία της Χριστίνας θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο ή πονηρεμένο και θεωρείτε οτι ποτέ δε θα πέφτατε θύματα ενηλίκων (κάτι που σας το εύχομαι) πρέπει να ξέρετε όμως οτι αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνομηλίκους σας δυστυχώς. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν μεγαλώσει διαφορετικά από σας, με αδιάφορους γονείς, με άλλες ηθικές αξίες, ή απλά να μην είναι τόσο έξυπνοι. Γι' αυτό οι νομοθέτες έχουν θεσπίσει νόμους που εφαρμόζονται σε όλους κρίνοντας από το μέσο όρο των ανηλίκων. Σκεφτείτε ας πούμε οτι υπάρχει νόμος που τιμωρεί κάποιον που σκοτώνει, αυτό δε σημαίνει οτι όλοι εμείς είμαστε δολοφόνοι, σημαίνει όμως οτι υπάρχει η πρόβλεψη για αυτό. Οι νομοθέτες λοιπόν έχουν αποφασίσει οτι οποιαδήποτε σχέση ενήλικα με ανήλικο είναι παράνομη (για να το πω πολύ απλοϊκά). Σας συμβουλεύω λοιπόν να μην κατηγορείτε αυτό το κορίτσι κι οποιοδήποτε άλλο ανήλικο παιδί που έπεσε θύμα αποπλάνησης ή βιασμού. Μπορεί εσείς να θεωρείτε οτι θα ήσασταν σε θέση να καταλάβετε πότε κάποιος πάει να σας εκμεταλλευτεί, κάποια παιδιά όμως δεν είναι. Μην είστε αυστηροί, μην κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια και μην καταδικάζετε ελαφρά τη καρδία γιατί πραγματικά είναι κρίμα. Σας προτρέπω αν θέλετε να φάτε μια ώρα και να δείτε την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" με θέμα την παιδεραστία. Θα μάθετε πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:11 Ο nPb έγραψε: #230 24-06-13 00:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η marelpol έγραψε: #231 24-06-13 00:53 Αχ γιατί δεν κλειδώνει το θέμα ? Εντάξει .. άλλος ένας παιδεραστής και άλλη μία αφελής 13χρονη που με τη θέλησή της πάντα θαμπώθηκε ( από τί ακόμα να καταλάβω ) . Οκ είδαμε ότι η κοπέλα είναι καλά .. τελείωσε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αααα ειπα και εγω εχασε το μυαλο της και αυτη! τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτη την υποθεση θεε μ. Click για ανάπτυξη... μμμ...καλα εγω χαμενο το χω..απο καιρο χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Ο Markos T.: #227 03-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουνίου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η Deutsch... Lover: #228 03-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Click για ανάπτυξη... Να ευχεσαι να καταλαβει συντομα που ειχε-εχει μπλεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #229 22-06-13 19:27 Θέλω να πω κάποια σχόλια για αυτά που έχετε πει κι αυτά που έχουν ακουστεί. Όσο κι αν εσείς που είστε κοντά στην ηλικία της Χριστίνας θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο ή πονηρεμένο και θεωρείτε οτι ποτέ δε θα πέφτατε θύματα ενηλίκων (κάτι που σας το εύχομαι) πρέπει να ξέρετε όμως οτι αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνομηλίκους σας δυστυχώς. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν μεγαλώσει διαφορετικά από σας, με αδιάφορους γονείς, με άλλες ηθικές αξίες, ή απλά να μην είναι τόσο έξυπνοι. Γι' αυτό οι νομοθέτες έχουν θεσπίσει νόμους που εφαρμόζονται σε όλους κρίνοντας από το μέσο όρο των ανηλίκων. Σκεφτείτε ας πούμε οτι υπάρχει νόμος που τιμωρεί κάποιον που σκοτώνει, αυτό δε σημαίνει οτι όλοι εμείς είμαστε δολοφόνοι, σημαίνει όμως οτι υπάρχει η πρόβλεψη για αυτό. Οι νομοθέτες λοιπόν έχουν αποφασίσει οτι οποιαδήποτε σχέση ενήλικα με ανήλικο είναι παράνομη (για να το πω πολύ απλοϊκά). Σας συμβουλεύω λοιπόν να μην κατηγορείτε αυτό το κορίτσι κι οποιοδήποτε άλλο ανήλικο παιδί που έπεσε θύμα αποπλάνησης ή βιασμού. Μπορεί εσείς να θεωρείτε οτι θα ήσασταν σε θέση να καταλάβετε πότε κάποιος πάει να σας εκμεταλλευτεί, κάποια παιδιά όμως δεν είναι. Μην είστε αυστηροί, μην κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια και μην καταδικάζετε ελαφρά τη καρδία γιατί πραγματικά είναι κρίμα. Σας προτρέπω αν θέλετε να φάτε μια ώρα και να δείτε την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" με θέμα την παιδεραστία. Θα μάθετε πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:11 Ο nPb έγραψε: #230 24-06-13 00:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η marelpol έγραψε: #231 24-06-13 00:53 Αχ γιατί δεν κλειδώνει το θέμα ? Εντάξει .. άλλος ένας παιδεραστής και άλλη μία αφελής 13χρονη που με τη θέλησή της πάντα θαμπώθηκε ( από τί ακόμα να καταλάβω ) . Οκ είδαμε ότι η κοπέλα είναι καλά .. τελείωσε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: αληθεια πιστευεις οτι αυτο ειναι παντοτινη αγαπη; εγω αυτον δεν τον πιστευω. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η Deutsch... Lover: #228 03-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Click για ανάπτυξη... Να ευχεσαι να καταλαβει συντομα που ειχε-εχει μπλεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #229 22-06-13 19:27 Θέλω να πω κάποια σχόλια για αυτά που έχετε πει κι αυτά που έχουν ακουστεί. Όσο κι αν εσείς που είστε κοντά στην ηλικία της Χριστίνας θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο ή πονηρεμένο και θεωρείτε οτι ποτέ δε θα πέφτατε θύματα ενηλίκων (κάτι που σας το εύχομαι) πρέπει να ξέρετε όμως οτι αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνομηλίκους σας δυστυχώς. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν μεγαλώσει διαφορετικά από σας, με αδιάφορους γονείς, με άλλες ηθικές αξίες, ή απλά να μην είναι τόσο έξυπνοι. Γι' αυτό οι νομοθέτες έχουν θεσπίσει νόμους που εφαρμόζονται σε όλους κρίνοντας από το μέσο όρο των ανηλίκων. Σκεφτείτε ας πούμε οτι υπάρχει νόμος που τιμωρεί κάποιον που σκοτώνει, αυτό δε σημαίνει οτι όλοι εμείς είμαστε δολοφόνοι, σημαίνει όμως οτι υπάρχει η πρόβλεψη για αυτό. Οι νομοθέτες λοιπόν έχουν αποφασίσει οτι οποιαδήποτε σχέση ενήλικα με ανήλικο είναι παράνομη (για να το πω πολύ απλοϊκά). Σας συμβουλεύω λοιπόν να μην κατηγορείτε αυτό το κορίτσι κι οποιοδήποτε άλλο ανήλικο παιδί που έπεσε θύμα αποπλάνησης ή βιασμού. Μπορεί εσείς να θεωρείτε οτι θα ήσασταν σε θέση να καταλάβετε πότε κάποιος πάει να σας εκμεταλλευτεί, κάποια παιδιά όμως δεν είναι. Μην είστε αυστηροί, μην κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια και μην καταδικάζετε ελαφρά τη καρδία γιατί πραγματικά είναι κρίμα. Σας προτρέπω αν θέλετε να φάτε μια ώρα και να δείτε την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" με θέμα την παιδεραστία. Θα μάθετε πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:11 Ο nPb έγραψε: #230 24-06-13 00:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η marelpol έγραψε: #231 24-06-13 00:53 Αχ γιατί δεν κλειδώνει το θέμα ? Εντάξει .. άλλος ένας παιδεραστής και άλλη μία αφελής 13χρονη που με τη θέλησή της πάντα θαμπώθηκε ( από τί ακόμα να καταλάβω ) . Οκ είδαμε ότι η κοπέλα είναι καλά .. τελείωσε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Ουτε εγω το πολυπιστευω αυτο.....παντως ομολογω εχει πεισμα η μικρη, μιλαμε για ΤΟ κόλλημα με τον τύπο.....και οικιοθελως πηγε, και τον καλυπτε και να φυγει δεν ηθελε. Πεισματαρικο κοριτισι Click για ανάπτυξη... Να ευχεσαι να καταλαβει συντομα που ειχε-εχει μπλεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #229 22-06-13 19:27 Θέλω να πω κάποια σχόλια για αυτά που έχετε πει κι αυτά που έχουν ακουστεί. Όσο κι αν εσείς που είστε κοντά στην ηλικία της Χριστίνας θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο ή πονηρεμένο και θεωρείτε οτι ποτέ δε θα πέφτατε θύματα ενηλίκων (κάτι που σας το εύχομαι) πρέπει να ξέρετε όμως οτι αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνομηλίκους σας δυστυχώς. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν μεγαλώσει διαφορετικά από σας, με αδιάφορους γονείς, με άλλες ηθικές αξίες, ή απλά να μην είναι τόσο έξυπνοι. Γι' αυτό οι νομοθέτες έχουν θεσπίσει νόμους που εφαρμόζονται σε όλους κρίνοντας από το μέσο όρο των ανηλίκων. Σκεφτείτε ας πούμε οτι υπάρχει νόμος που τιμωρεί κάποιον που σκοτώνει, αυτό δε σημαίνει οτι όλοι εμείς είμαστε δολοφόνοι, σημαίνει όμως οτι υπάρχει η πρόβλεψη για αυτό. Οι νομοθέτες λοιπόν έχουν αποφασίσει οτι οποιαδήποτε σχέση ενήλικα με ανήλικο είναι παράνομη (για να το πω πολύ απλοϊκά). Σας συμβουλεύω λοιπόν να μην κατηγορείτε αυτό το κορίτσι κι οποιοδήποτε άλλο ανήλικο παιδί που έπεσε θύμα αποπλάνησης ή βιασμού. Μπορεί εσείς να θεωρείτε οτι θα ήσασταν σε θέση να καταλάβετε πότε κάποιος πάει να σας εκμεταλλευτεί, κάποια παιδιά όμως δεν είναι. Μην είστε αυστηροί, μην κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια και μην καταδικάζετε ελαφρά τη καρδία γιατί πραγματικά είναι κρίμα. Σας προτρέπω αν θέλετε να φάτε μια ώρα και να δείτε την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" με θέμα την παιδεραστία. Θα μάθετε πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:11 Ο nPb έγραψε: #230 24-06-13 00:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η marelpol έγραψε: #231 24-06-13 00:53 Αχ γιατί δεν κλειδώνει το θέμα ? Εντάξει .. άλλος ένας παιδεραστής και άλλη μία αφελής 13χρονη που με τη θέλησή της πάντα θαμπώθηκε ( από τί ακόμα να καταλάβω ) . Οκ είδαμε ότι η κοπέλα είναι καλά .. τελείωσε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να πω κάποια σχόλια για αυτά που έχετε πει κι αυτά που έχουν ακουστεί. Όσο κι αν εσείς που είστε κοντά στην ηλικία της Χριστίνας θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο ή πονηρεμένο και θεωρείτε οτι ποτέ δε θα πέφτατε θύματα ενηλίκων (κάτι που σας το εύχομαι) πρέπει να ξέρετε όμως οτι αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνομηλίκους σας δυστυχώς. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν μεγαλώσει διαφορετικά από σας, με αδιάφορους γονείς, με άλλες ηθικές αξίες, ή απλά να μην είναι τόσο έξυπνοι. Γι' αυτό οι νομοθέτες έχουν θεσπίσει νόμους που εφαρμόζονται σε όλους κρίνοντας από το μέσο όρο των ανηλίκων. Σκεφτείτε ας πούμε οτι υπάρχει νόμος που τιμωρεί κάποιον που σκοτώνει, αυτό δε σημαίνει οτι όλοι εμείς είμαστε δολοφόνοι, σημαίνει όμως οτι υπάρχει η πρόβλεψη για αυτό. Οι νομοθέτες λοιπόν έχουν αποφασίσει οτι οποιαδήποτε σχέση ενήλικα με ανήλικο είναι παράνομη (για να το πω πολύ απλοϊκά). Σας συμβουλεύω λοιπόν να μην κατηγορείτε αυτό το κορίτσι κι οποιοδήποτε άλλο ανήλικο παιδί που έπεσε θύμα αποπλάνησης ή βιασμού. Μπορεί εσείς να θεωρείτε οτι θα ήσασταν σε θέση να καταλάβετε πότε κάποιος πάει να σας εκμεταλλευτεί, κάποια παιδιά όμως δεν είναι. Μην είστε αυστηροί, μην κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια και μην καταδικάζετε ελαφρά τη καρδία γιατί πραγματικά είναι κρίμα. Σας προτρέπω αν θέλετε να φάτε μια ώρα και να δείτε την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" με θέμα την παιδεραστία. Θα μάθετε πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:11 Ο nPb έγραψε: #230 24-06-13 00:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η marelpol έγραψε: #231 24-06-13 00:53 Αχ γιατί δεν κλειδώνει το θέμα ? Εντάξει .. άλλος ένας παιδεραστής και άλλη μία αφελής 13χρονη που με τη θέλησή της πάντα θαμπώθηκε ( από τί ακόμα να καταλάβω ) . Οκ είδαμε ότι η κοπέλα είναι καλά .. τελείωσε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η marelpol έγραψε: #231 24-06-13 00:53 Αχ γιατί δεν κλειδώνει το θέμα ? Εντάξει .. άλλος ένας παιδεραστής και άλλη μία αφελής 13χρονη που με τη θέλησή της πάντα θαμπώθηκε ( από τί ακόμα να καταλάβω ) . Οκ είδαμε ότι η κοπέλα είναι καλά .. τελείωσε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αχ γιατί δεν κλειδώνει το θέμα ? Εντάξει .. άλλος ένας παιδεραστής και άλλη μία αφελής 13χρονη που με τη θέλησή της πάντα θαμπώθηκε ( από τί ακόμα να καταλάβω ) . Οκ είδαμε ότι η κοπέλα είναι καλά .. τελείωσε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.