Δεν εννοεί το κράτος να σου κόψει το μισθό και μετά να βάλεις τα κλάμματα. Έλεος.
Ναι,το κράτος κόβει τους μισθούς γιατί κανένας από τους κυρίους (κυρίως) και κυρίες με τις κοιλίτσες και τα ακριβά ρούχα δε λένε να πληρώσουν για όσα πήραν..
υπάρχουν όμως πολλοί που βάζουν τα κλάματα !Μπορεί εσύ κι εγώ να μιλάμε εκ του ασφαλούς αλλά αν είσαι πατέρας ή μητέρα με 1 παιδί σου λέω εγώ , που έχεις ενοίκιο , Δ.Ε.Η (ΜΕ χαράτσι), νερό, τηλέφωνο και βασικές ανάγκες να καλύψεις και μαθαίνεις πως από 1000 ευρώ τώρα θα παίρνεις 900 ΝΑΙ , ΚΛΑΙΣ!
όταν θα βλέπεις το παιδί σου να μην έχει να φάει (άκουσα τρομερές ιστορίες για παιδάκια του δημοτικού που λιποθυμούν από την πείνα) , όταν θα βλέπεις την οικογένεια σου να διαλύεται από διαμάχες που δημιουργήθηκαν λόγω οικονομικών προβλημάτων , όταν θα βλέπεις το παιδί σου , που μεγάλωσε με τόσα όνειρα, σήμερα, να μη μπορεί να πραγματοποιήσει κανένα , τότε ναι θα κλάψεις.
Δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής, είναι θέμα ανθρωπιάς !
Ξέρεις η ΤΡΟΙΚΑ τι γύρισε και είπε ;; "Αν οι βουλευτές της Ελλάδας δεν πληρώσουν όσα οι ίδιοι χρωστούν τότε ο λαός θα δεχτεί νέες μειώσεις σε μισθούς και νέες αυξήσεις σε αγαθά"
Θα πληρώνω το σπίτι του Γιωργάκη, το σπίτι του Λευτέρη (Βενιζέλος), το καινούργιο D&G ταγέρ της Διαμαντοπούλου.
Το χειρότερο βέβαια είναι πως τα ΜΜΕ προβάλλουν έναν "άθλο" να γίνεται κατά των καταχραστών .
Μου κυνηγούν τον άνδρα της Ντόρας Μπακογιάννη για 1-2 εκατομμύρια (δεν επικροτώ την πράξη του !!) και τους υπόλοιπους που έχουν πάρει δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια μου τους αφήνουν ελεύθερους να κλέψουν κι άλλα.
Εγώ αν πάω σήμερα να αγοράσω μία τσάντα με αξία άνω των 1000Ε , θα μου πουν "Σέβη;;;πόθεν έσχες πουλάκι μου;;;" ενώ αυτοί αγοράζουν σπίτια πολλών εκατομμυρίων , κρύβουν τις πισίνες τους με κιόσκια και νάιλον για να μην πληρώνουν φορολογία !!Συνεχίζουν όμως και τους έχουν στα όπα όπα !!!
Πως μετά να μην κλαις. Οι Έλληνες γίναμε λαμόγια , γιατί κάποιοι μας ανάγκασαν !!
Δεν υπάρχουν πολλοί σαν τον Σωκράτη που ήπιε το κώνειο για το δίκαιο !!!
...αλλά όλοι τους μια ισχυρή δόση , την χρειάζονται :ρ