Η προοδευτικοτητα δε σημαινει αποδοχη μιας αχρηστης μοδας, με συγχωρεις πολυ. Αν υπηρχε αναγκη ενταξει. Κι εχω τονισει ναι, οπου υπαρχει αναγκη κι εγω τα χρησιμοποιω. Πραγματικη αναγκη ομως, οχι αθεραπευτη τεμπελια...To ορθογραφικο λαθος ειναι ανθρωπινο και μπορει να συμβει απο ενα ραβασακι μεχρι ενα συγγραμμα. Η τεμπελια να γυρισεις στα ελληνικα ενα πληκτρολογιο ομως νομιζω οτι ειναι πραγματικο προβλημα και δεν επαφιεται στη φιλοσοφια κανενος προοδευτικου μυαλου...Οσο για τις θετικες επιστημες πραγματικα δε μπορω ουτε να καταλαβω τι ρολο παιζουν...Ουτε αποκλειστικο προνομιο ουτε ηθικη υποχρεωση μονο για τους θεωρητικους ειναι να χρησιμοποιουν τη γλωσσα τους εκει που δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιησουν κατι αλλο.
ΥΓ: Ανοιχτομυαλος και δεκτικος ειμαι, αλλα μονο στα πραγματα που μου λυνουν τα προβληματα. Η αλλαγη μιας καταστασης που δεν δημιουργει κανενα απολυτως προβλημα σε μια αλλη μονο και μονο για να καρπωθουμε τον τιτλο του προοδευτικου μονο προοδος δεν ειναι. Ισοπεδωση θα ελεγα...
Τι πιο απλο κι ανθρωπινο απ'το να αλλαξεις κατι προβληματικο. Εκτος κι αν καποιοι θεωρουν το ελληνικο αλφαβητο προβλημα...
Τελος παντων, αυτα τα εχω ξαναπει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.