Η γενιά των 500 ευρώ

Μάτθα45561

Νεοφερμένο μέλος

Η Μάτθα45561 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Μέχρι τώρα μας είχαν χαρακτηρίσει ως γενιά του facebook της ξάπλας και του φραπέ.Τώρα γίναμε και γενιά των 500 ευρώ.Πώς τα βλέπετε τα πράγματα? Θα ανακάμψουμε ή θα παραμείνουμε για πολύ ακόμα "αγανακτισμένοι"?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν γινεται να φτασεις στην κορυφη (του γκρεμου) την στιγμη που πεφτεις .
Εχουμε να φαμε πολλα αγγουρια ακομα.
Καλη μας ορεξη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα είναι 500, άραγε?

Εγώ λέω να κάνουμε μια μετατροπή στις δραχμές για να είμαστε προετοιμασμένοι.

Εγώ λέω να κάνουμε μια μετατροπή στις δραχμές για να είμαστε προετοιμασμένοι.

εχουμε επισημως την γενια των 250.000 δραχμων

εγω δεν βλεπω καμια ανακαμψη... εγω πιστευω οτι θα ειμαστε για παντα αγανακτησμενοι

Εγώ (θέλω να) βλέπω ανάκαμψη..Αλλά ίσως και να μην ζω όταν θα γίνει :confused:

Σας βλέπω πολύ απαισιόδοξους:P Εγώ επειδή είμαι αισιόδοξο άτομο, σε πρόχειρους υπολογισμούς ,αν προχωρήσουμε με τους ρυθμους που προχωράμε τώρα, βλέπω ανάκαμψη και έξοδο από την τωρινή κρίση το 2018 ή στην καλύτερη περίπτωση το 2017. Αλλά ακόμα και τότε δεν πιστεύω ότι θα έχουν ξεπεραστεί ορισμένα προβλήματα, καθώς θα υπάρχουν ακόμα "υπολείμματα" λόγω του δημόσιου χρέους. Οπότε θα προσθέσω 4-5 επιπλέον χρόνια. Πάντως ένα είναι σίγουρο, όταν λέμε ανάκαμψη να μην εννοούμε την επιστροφή της ελλάδας στην αρχική καταστάση "προ οικονομικής κρίσης" γιατί τότε βλέπω στο μέλλον το αγγούρι να γίνεται το εθνικό μας προϊόν:whistle:

Σας βλέπω πολύ απαισιόδοξους:P Εγώ επειδή είμαι αισιόδοξο άτομο, σε πρόχειρους υπολογισμούς ,αν προχωρήσουμε με τους ρυθμους που προχωράμε τώρα, βλέπω ανάκαμψη και έξοδο από την τωρινή κρίση το 2018 ή στην καλύτερη περίπτωση το 2017. Αλλά ακόμα και τότε δεν πιστεύω ότι θα έχουν ξεπεραστεί ορισμένα προβλήματα, καθώς θα υπάρχουν ακόμα "υπολείμματα" λόγω του δημόσιου χρέους. Οπότε θα προσθέσω 4-5 επιπλέον χρόνια. Πάντως ένα είναι σίγουρο, όταν λέμε ανάκαμψη να μην εννοούμε την επιστροφή της ελλάδας στην αρχική καταστάση "προ οικονομικής κρίσης" γιατί τότε βλέπω στο μέλλον το αγγούρι να γίνεται το εθνικό μας προϊόν:whistle:

Πραγματικά είσαι φοβερος. Ακριβής πρόβλεψη ανάκαμψης, με μικρό περιθώριο απόκλισης στην βέλτιστη περίπτωση, μετά με το μάτι βάζεις ακόμα 4-5 χρόνια για να ολοκληρωθεί το πακέτο και είσαι έτοιμος. Όλα αυτά μάλιστα με πρόχειρους υπολογισμούς, φαντάσου να έβγαζες και κομπιουτεράκι.:whistle:

*Τίποτα για το Copa America παίζει;

εγω δεν βλεπω καμια ανακαμψη... εγω πιστευω οτι θα ειμαστε για παντα αγανακτησμενοι

για πάντα δεν ξέρω αλλά σίγουρα για αρκετό καιρο θα είμαστε αγανακτησμένοι ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back