Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

ειδικά για την εφετινή χρονιά αποφασίστηκε η αύξηση κατά 30% του ορίου των απουσιών που μπορεί να κάνει ένας μαθητής λόγω των αυξημένων κρουσμάτων της νέας γρίπης. Η σχετική εγκύκλιος εστάλη ήδη στα σχολεία .....
Πηγη: https://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_4897.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaggos7
Νεοφερμένο μέλος

Το Υπουργείο παιδείας έδωσε«μπόνους» απουσιών στους μαθητές για να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες που προκάλεσε στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση της χώρας η νέα γρίπη που κορυφώθηκε τους τελευταίους μήνες του 2009. Ετσι ...
ειδικά για την εφετινή χρονιά αποφασίστηκε η αύξηση κατά 30% του ορίου των απουσιών που μπορεί να κάνει ένας μαθητής λόγω των αυξημένων κρουσμάτων της νέας γρίπης. Η σχετική εγκύκλιος εστάλη ήδη στα σχολεία .....
Πηγη: https://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_4897.html
Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Μήπως μπορούμε να μάθουμε αναλυτικά πώς διαμορφώνεται με αυτή την αλλαγή το όριο των αδικαιολόγητων και των δικαιολογημένων απουσιών?
Α, και κάτι ακόμη σε κάποιο λύκειο ειπώθηκε ότι δεν θα βάλουν απουσίες σε μαθητές της Γ' Λυκείου στις 11 και 12 Μαϊου, ισχύει για όλα τα λύκεια της Ελλάδας ή απλά τους κάνουν χάρη στο συγκεκριμένο λύκειο?
Ευχαριστώ και πάλι! Πολύ ευχάριστα νέα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas0505
Νεοφερμένο μέλος

greekboy
Νεοφερμένο μέλος

οι δικαιολογημενες απουσιες πανε στις 80 και οι αδικαιολογιτες στις 65..
Vassoula23523
Νεοφερμένο μέλος

Alloc
Νεοφερμένο μέλος

~Irinaki~
Νεοφερμένο μέλος

ισχύει...το όριο των απουσιών είναι 164 και για όσους έχουν πάνω από 15 φτάνουν τις 212...εγώ έχω πάνω από 15 γι αυτό το ξέρω
αφού ήρθε εγκύκλιος ισχύει
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

'Εχει σταλεί η εγκύκλιος σε όλα τα σχολεία,δεν γίνεται να μην ισχύει.και εγω το ακουσα αλλα στο σχολειο μας ο λυκειαρχης λεει να μην λειπουμε γιατι μπορει να μην ισχυει... αλλα αφου πολλοι καθηγητες μας ειπαν οτι ηρθε η εγκυκλιος γινεται να μην ισχυσει???
Εμείς σήμερα μιλήσαμε με την υποδιευθύντρια και μας είπε ότι θα το ανακοινώσουν μέσα στις επόμενες μέρες στο σχολείο μας.
Δεν θέλω να βλέπω "συνομωσίες" παντού,αλλά νομίζω πως όλη αυτή η καθυστέρηση για να το ανακοινώσουν και στα σχολεία έχει να κάνει με το ότι από την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης δεν θα πατάει κανένας στο μάθημα,οπότε προσπαθούν να το "καθυστερήσουν" λιγουλάκι για να αποφευχθεί το φαινόμενο "μπάτε σκύλοι αλέστε".

...υπάρχει περίπτωση στις πανελλήνιες να είναι πιο ελαστικοί λόγω γρίπης και χαμένων μαθημάτων?
Αν είναι δυνατόν.
Μήπως να μας αφήνουν να έχουμε και τα βιβλία από δίπλα?
Λέω ρε παιδί μου,σε περίπτωση που τα θέματα δυσκολέψουν πολύ τους μαθητές.
Τι άλλο θ'ακούσω..
EDIT:
@: ~Irinaki~ υπάρχει και η "επεξεργασία μηνύματος",ε.

Alloc
Νεοφερμένο μέλος

Αν είναι δυνατόν.
Μήπως να μας αφήνουν να έχουμε και τα βιβλία από δίπλα?
Λέω ρε παιδί μου,σε περίπτωση που τα θέματα δυσκολέψουν πολύ τους μαθητές.
Τι άλλο θ'ακούσω..
Μήπως είσαι λίγο κομπλεξική?
Λέω ρε παιδί μου, γιατί δεν ανέφερα καθόλου αν είμαι υπέρ των ευκολότερων θεμάτων ή οχι.
Δεν είμαι.
geocool
Νεοφερμένο μέλος

rafaa
Νεοφερμένο μέλος

spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Ω, αλήθεια δεν είσαι υπέρ των ευκολότερων θεμάτων?Μήπως είσαι λίγο κομπλεξική?
Λέω ρε παιδί μου, γιατί δεν ανέφερα καθόλου αν είμαι υπέρ των ευκολότερων θεμάτων ή οχι.
Δεν είμαι.
Σε παρεξήγησα τότε, κσιουζ μι.
Όσο για το αν είμαι "κομπλεξική" ή όχι, δεν νομίζω πως αφορά κανέναν,πόσο μάλλον εσένα.

MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.