Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 69.310 εγγεγραμμένα μέλη και 3.636.960 μηνύματα σε 108.199 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 2.001 άτομα.
Εάν δεν ενδιαφέρεσαι για ενέργειες και ρεύματα θα μπορούσες να δηλώσεις είτε CEID Πάτρας είτε Πληροφορικη του ΑΠΘ, μιας και ανέφερες Θεσ/νίκη ή Πάτρα.Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας;
Ευχαριστώ
Πάτρα.Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας;
Ευχαριστώ