alex08
Νεοφερμένο μέλος
Η alex08 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Sotiris 12
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 168 μηνύματα.
Εάν δεν ενδιαφέρεσαι για ενέργειες και ρεύματα θα μπορούσες να δηλώσεις είτε CEID Πάτρας είτε Πληροφορικη του ΑΠΘ, μιας και ανέφερες Θεσ/νίκη ή Πάτρα.Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας;
Ευχαριστώ
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.164 μηνύματα.
Πάτρα.Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας;
Ευχαριστώ
Όπου και να περάσεις τους στόχους σου θα τους πετύχεις. Αλλά εαν θες να γύρεις προς την πληροφορική, η Πάτρα έχει ένα μικρό edge.
Όπως σε συμβούλεψε ο Σωτήρης πάντως, εαν δεν θες να μπεις στα βαθιά με την φυσική, την ενέργεια κτλπ. καλύτερα να προτιμήσεις εξαρχής ένα τμήμα πληροφορικής. Στο ημμυ θα υποφέρεις καθώς θα πρέπει να περάσεις αρκετά μαθήματα που δεν θα σχετίζονται άμεσα με την πληροφορική.
redpointer
Δραστήριο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 517 μηνύματα.
Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki