Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

than.bimp

Νεοφερμένο μέλος

Ο than.bimp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά!
Έχω το εξής πρόβλημα με το λογαριασμό μου στο ΠΔΜ:
Ενώ έχω πάρει κανονικά κωδικούς από uregister εδώ και μια εβδομάδα περίπου,αυτοί οι κωδικοί δεν δουλεύουν πουθενά,παρά μόνο στο webmail.
Είναι κάποιος στο ΠΔΜ που γνωρίζει τι γίνεται;Γιατί επίσης δεν δουλεύει και η υπηρεσία πιστοποίησης και δεν μπορώ να βγάλω πάσο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aekarare

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά!
Έχω το εξής πρόβλημα με το λογαριασμό μου στο ΠΔΜ:
Ενώ έχω πάρει κανονικά κωδικούς από uregister εδώ και μια εβδομάδα περίπου,αυτοί οι κωδικοί δεν δουλεύουν πουθενά,παρά μόνο στο webmail.
Είναι κάποιος στο ΠΔΜ που γνωρίζει τι γίνεται;Γιατί επίσης δεν δουλεύει και η υπηρεσία πιστοποίησης και δεν μπορώ να βγάλω πάσο.
Και εγώ έχω πάρει κωδικούς..Πάω στην σελίδα για την σιτηση και δεν μπορώ να συνδεθώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

than.bimp

Νεοφερμένο μέλος

Ο than.bimp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Έβγαλαν αυτό πριν λίγο:

https://noc.uowm.gr/www/newstudents/

Ελπίζω αύριο να δουλεύουν οι λογαριασμοί

aekarare

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aekarare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα.

than.bimp

Νεοφερμένο μέλος

Σήμερα που δοκίμασα για το πάσο είναι όλα εντάξει!
Οι αιτήσεις και η ηλεκτρονική γραμματεία είναι υπό συντήρηση.

Update:Και οι αιτήσεις λειτουργούν κανονικά στο https://applications.uowm.gr

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...