Ηλεκτρονικά συγγράμματα στην Τριτοβάθμια

Πιστεύω θα ενδιέφερε πολλούς. Οπότε, αν τελικά το ψάξεις, κάνε μία πλήρη παρουσίαση. :)
βρηκα αυτό!
Συνοπτικά (δεν εχω χρόνο να το αναλυσω παραπάνω, sorry:()
Θετικά παλιας έκδοσης: Η προηγουμενη του έκδοση έχει υποστηριξη 3G(η καινούρια δεν έχει)
Θετικά τρέχουσας έκδοσης:η τρέχουσα έχει υποστήριξη microSD έως 32 GB (η παλιά έχει την εσωτερική 2GB με δεσμευμένα τα 750MB από το ΟS, και δεν ξερω μεχρι ποσο υποστηριζει...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρηκα αυτό!
Θετικά παλιας έκδοσης: Η προηγουμενη του έκδοση έχει υποστηριξη 3G(η καινούρια δεν έχει)
Θετικά τρέχουσας έκδοσης:η τρέχουσα έχει υποστήριξη microSD έως 32 GB (η παλιά έχει την εσωτερική 2GB με δεσμευμένα τα 750MB από το ΟS, και δεν ξερω μεχρι ποσο υποστηριζει...)
Ποσες ιντσες ειναι;:P

το γραφει και δεν το ειδα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιστεύεω πως τα ηλεκτρονικά συγγράμματα θα πρέπει να εφαρμοστουν, για ένα χ χρονικο διάστημα-καθαρά πειραματικό, σε σχολές-επιστήμες που έχουν επίκεντρο τις τεχνολογίες και επικοινωνίες. Π.χ. όλες οι πολυτεχνικές σχολές, τει ηλεκτρονικής, ηλεκτρολογίας, αυτοματισμού, μηχανολογίας, πληροφορικής!!!!, κ.ο.κ. Ο κλάδος των επιστημών των άνωθι σχολών αλλάζει με χιλιοστά του δευτερολέπτου, αλλά για τις θετικές, θεωρητικές-ανθρωπιστικές-κοινωνικοοικονομικές σπουδές το ηλεκτρονικό σύγγραμμα είναι περιττό/λάθος/άχρηστο(pick one).
Στο ΗΜΜΥ που ήμουν εγώ, η αλήθεια είναι το βιβλίο δεν χρειάστηκε ποτέ. Άνετα θα την έβγαζα με ηλεκτρονικά, μιας και κυρίως από το internet έβρισκα ό,τι ήθελα.

Ποσες ιντσες ειναι;:P

το γραφει και δεν το ειδα;

'' Easiest-to-Use 6" Touchscreen ''

6 Ίντσες το γράφει πιο κάτω.(Στο σημείο στο οποίο αναλύει τα χαρακτηριστικά.

:)

βρηκα αυτό!
Ναι σαι καλα ρε Τσαλ! Το λατρεψα. Λες να κάνουνε αποστολή στη χώρα μας; Η τιμή παντως πιστεύω πως είναι εξαιρετικά καλη... Το μονο που με προβληματίζει είναι αν θα βρω ποικιλία ελληνικών e-books. Οποιος μπορει να βοηθήσει ας στείλει ένα π.μ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back