Ηλεκτρονικά βοηθήματα και βιβλία (pdf)

Δεν υπάρχει παιδιά το έχω ψάξει πολύ.
Αν βρείτε τπτ εσείς πείτε μου κι εμένα.
www.free-ebooks.gr
-----------------------------------------
ξερει κανεισ κανενα site για να κατεβασω βοιηθηματα για αρχαια και γλωσσα?

θα σασ ημουν ευγνομων

thx προκαταβολικα
www.free-ebooks.gr:no1:
click στο downloads

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γράφω αύριο ωριαίο θρησκευτικών και μόλις συνηδιτοποίησα οτι έχω χάσει το βιβλίο του οργανισμού. Υπάρχει κανένας τρόπος να το βρώ στο internet; Αν έχετε κάποια άλλη ιδέα πείτε μου...

Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ψαχνω για βοηθηματα σε pdf για το ΑΟΘ και το ΑΕΠΠ , εχει κανεις να μου στειλει σε προσωπικό μήνυμα ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει αγοράσει κανεις εμπορικά βοηθήματα σε ηλεκτρονική μορφή όπως αυτά εδώ ; Δεν αναφερομαι στα δωρεαν που κυκλοφορουν στο διαδικτυο.

Θα ήθελα να ρωτησω καποια πραγματα , οπως σε τι μορφη ειναι και σε ποσους υπολογιστες μπορεις να τα χρησιμοποιησεις ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν καποιος ενδιαφερεται για ηλεκτρονικα βοηθηματα Φυσικης και Μαθηματικων ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back