Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.: γνώμες

4476

Νεοφερμένο μέλος

Ο 4476 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γνωρίζετε κατι να μου πειτε ηλεκτρολ.μηχ- μηχ υπολογιστών ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ Ηρ;κλειο

sakplat

Νεοφερμένο μέλος

Ο sakplat αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Τι θα ήθελες να μάθεις πιο συγκεκριμένα; πέρασες εκεί;

4476

Νεοφερμένο μέλος

Ο 4476 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Ναι .

sakplat

Νεοφερμένο μέλος

Ο sakplat αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Πολλά συγχαρητήρια. Κατά γενική ομολογία από γνωρίζοντες εδω μεσα, μια πολύ αξιόλογη σχολή. Αρκετά γεμάτη πλέον και από κόσμο. Έχει πλέον προίκα, όπως θα έλεγε και ο @γιαννης_00 τα εργαστήρια από την προηγούμενη θητεία του ως ΤΕΙ. Λίγο ακριβή η ζωή στο Ηράκλειο, αν δεν είσαι από εκεί, παίζει και αυτό το ρόλο του στις βάσεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αν θέλεις κάτι πιο εξειδικευμένο και μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως. Μπας και ξεκουράσω λίγο το Γιάννη μας😁

4476

Νεοφερμένο μέλος

Ναι

Κατ ' αρχάς σε ευχαριστώ!
Ναι δεν είναι από εκεί.εχω σπίτι Αθήνα αλλά δ μένω εκεί.κ μένουν κ οι συγγενείς μου.
Τριτεκνια είμαστε.μπορω Μ πάρω μεταγραφή ποιο κοντά στην Αθήνα? Γνωρίζετε? Κι αν ναι οι αντίστοιχες σχολές έχουν "προίκα" όπως προαναφέρατε?

sakplat

Νεοφερμένο μέλος

Πιο κοντά, ισως. Μέσα στην Αθήνα, δύσκολο μιας και οι ημμυ ΠΑΔΑ δεν έχουν μπει φέτος στις αντίστοιχες σχολές. Αυτό όμως είναι η ειδικότητα του @γιαννης_00 και θα σε αφήσω σε αυτόν να σου λύσει τέτοιες απορίες περί μετεγγραφών.

Robert_6

Νεοφερμένο μέλος

Ο Robert_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Συγχαρητήρια. Ίσως σκανδαλίσει πολλούς αλλά κατά τη γνώμη μου ανώτερη από την ΗΜΜΥ Χανίων.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.374 μηνύματα.
Γνωρίζετε κατι να μου πειτε ηλεκτρολ.μηχ- μηχ υπολογιστών ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ Ηρ;κλειο
Η σχολη ημμυ ελμεπα ηρακλεου ειναι πολη καλη σχολη..δημιουρηθηκε το 2019 απο σύμπτυξη ηλεκτρολογωνν και ηλεκτρονικων τει κρητης.
Απο τοτε ηταν εξεχοντα και βραβευμενα τμηματα ..τωρα ειναι μια γεματη και πληρης σχολη...
Αν εχεις τα λευτα και μπορεις τα πλοια καθησε εκει ...θελει και 15.000 το χρονο... αν θες εστια (εχει καλες ) πρεπει να εχεις 2000€ κατακεφαλην εισοδημα.
Αν θες να φυγεις ,η επομενη σταση ειναι ο ημμυ παπελ πατρας...και αυτη καλη και γεματη σχολη.... εκει πας με απλη αιτηση μετεγγραφης και σιγουρα με κοινωνικα μορια (εχεις 4)....απο οικονομικα μορια δεν ξερω γιατι δεν λες.
Τωρα για αλλη σχολη ημμυ θα πρεπει να πεις μορια ελμεπα για να σκεφτω.

4476

Νεοφερμένο μέλος

Οικονομικά κριτήρια δ παίζουν γιατί οι γονείς Μ είναι δημ υπαλ

Η σχολη ημμυ ελμεπα ηρακλεου ειναι πολη καλη σχολη..δημιουρηθηκε το 2019 απο σύμπτυξη ηλεκτρολογωνν και ηλεκτρονικων τει κρητης.
Απο τοτε ηταν εξεχοντα και βραβευμενα τμηματα ..τωρα ειναι μια γεματη και πληρης σχολη...
Αν εχεις τα λευτα και μπορεις τα πλοια καθησε εκει ...θελει και 15.000 το χρονο... αν θες εστια (εχει καλες ) πρεπει να εχεις 2000€ κατακεφαλην εισοδημα.
Αν θες να φυγεις ,η επομενη σταση ειναι ο ημμυ παπελ πατρας...και αυτη καλη και γεματη σχολη.... εκει πας με απλη αιτηση μετεγγραφης και σιγουρα με κοινωνικα μορια (εχεις 4)....απο οικονομικα μορια δεν ξερω γιατι δεν λες.
Τωρα για αλλη σχολη ημμυ θα πρεπει να πεις μορια ελμεπα για να σκεφτω.
Επίσης τι εννοείς 2000 κατά κεφαλήν τα ανήλικα αδέρφια Μ δεν εχουν

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 343 μηνύματα.
Αν και δεν εχω δει το προγραμμα σπουδων ακουγεται ψιλοτουμπανη σχολη. Γενικα στην επιστημη της πληροφορικης μαθαινεις μονος σου τα πιο πολλα θεωρω οποτε πηγαινε και μην ξεχνας να διαβαζεις πολυ αν θες να τελειωσεις επιτοπου και να βρεις καλη δουλεια!

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.374 μηνύματα.
Οικονομικά κριτήρια δ παίζουν γιατί οι γονείς Μ είναι δημ υπαλ

Επίσης τι εννοείς 2000 κατά κεφαλήν τα ανήλικα αδέρφια Μ δεν εχουν
Οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν ειναι πλουσιοι ανθρωποι και εχουν οικονομικα μορια.
Αλλα οκ δεν τα χρειαζεσαι για το παπελ..
Αν θες πες μορια ελμεπα να δουμε και τι αλλη σχολη μπορεις.
Αν θες το κατακεφαλην εισοδημα για την εστια ηρακλειου ..πες μου...να σου πω τι θα μου δωσεις.
Ε σαφως εσυ και αδελφακια σου τι λευτα να εχετε?

Fwteini69

Νεοφερμένο μέλος

Η Fwteini69 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Παιδια καμια ομαδικη εχει βρει κανεις ?

sakplat

Νεοφερμένο μέλος

Δυστυχώς όχι ακόμα. Αν βρεις κάτι, σε παρακαλώ ανάρτησε το και εδώ για τους υπόλοιπους.

AlkiviadisAp

Νεοφερμένο μέλος

Ο AlkiviadisAp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα έχουμε ομαδική στο instagram για ΗΜΜΥ Ηράκλειο ΕΛΜΕΠΑ 1ο ετεις που πέρασαν φέτος
επικοινωνήστε στο instagram: alkiviadisap

Χρήστες Βρείτε παρόμοια